Blogg

iSkysoft iPhone One-Click Data Recovery

En av de hårdaste sakerna som kan hända med din iPhone / iPad / iPod Touch är att den en vacker dag blir tom och inte startar. Och du har inte nyligen gjort en säkerhetskopia av foton, kontakter, meddelanden och mer.

Vid den här tiden släpper du antingen och gör en fullständig återställning (till en gammal säkerhetskopia) eller så vänder du dig till återställningsprogramvaran. Det är där iSkysoft iPhone Data Recovery kommer in. Folket bakom iSkysoft producerar en fantastisk programvara som fokuserar på dataåterställning och nedladdning av video. En av deras programvara, iSkysoft iPhone Data Recovery, är en frälsare när din iDevice inte startar upp och du måste återställa data omgående.

iSkysoft iPhone Data Recovery: Dataåterställning med ett klick för dina iDevices

iSkysoft är väldigt mycket som många andra dataräddningsprogram för iPhone / iPad: du ansluter din iDevice till datorn, kör återställningsprogrammet och voila! De flesta av dina data återställs och beroende på dina preferenser kan den återställas till iPhone, sparas på din Mac / PC etc.

För några år sedan var dataåterställning en mardröm. Utan rätt verktyg fortsätter det att vara en mardröm även idag. Och att tro att iPhone kan gå kaput när som helst - speciellt om du har att göra med många appar, mycket data och många användningsområden - är faktiskt ganska läskigt. Därför är Apples säkerhetskopieringssystem utformat för att säkerställa att din iPhone säkerhetskopieras varje gång du ansluter den till din Mac.

Men naturligtvis kan saker gå fel. Murphys lag.

I dessa tider av nöd kan en programvara som iSkysoft vara en total välsignelse. Det bästa med iSkysoft är att det är ganska enkelt och enkelt att använda. Det mesta av arbetet görs av programvaran automatiskt när du ansluter iDevice till din Mac / PC och kör programvaran.

iSkysoft skannar din iPhone / iPad / iPod Touch (oavsett om den startar upp eller inte) och försöker sammanföra alla data som den kan återställa. Du kan sedan ta den informationen och spara den på din Mac eller använda den för att återställa iPhone / iPad direkt.

iSkysoft fungerar också bra för selektiva säkerhetskopior. Till exempel vill du bara ha några filer från en ny iTunes-säkerhetskopia - det finns inget annat än att använda en programvara som iSkysoft.

Kärnfunktionen för vilken iSkysoft är välkänd är att återställa data som går förlorade, raderas av misstag. Detta händer ganska mycket när du rensar saker eller när du provar någon av dessa iCloud-synkroniseringar. Förlorade foton, kontakter, meddelanden: alla dessa kan spåras på iPhone / iPad eller någon iOS-enhet. iSkysoft använder sin intelligens för att återställa dessa förlorade data och återställa dem så mycket som möjligt.

  • Ladda ner iSkysoft för Mac (79,95 $)
  • Ladda ner iSkysoft för Windows

Vi är säkra på att den här iSkysoft är den bästa programvaran för dataåterställning. Gillade du det här? Dela din feedback med oss ​​i kommentarrutan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found