Blogg

Bästa iPhone- och iPad-appar för bokälskare! [Upplaga 2021]

Läsning genomgår en snabb omvandling på grund av att tekniken tar in något nytt då och då. För en förändring behöver du inte längre bära dina favoritböcker vart du än går för att låta dig upplysa din kunskap eller fylla dina stunder med glädje. Så länge din iPhone finns i fickan kan du direkt få tillgång till allt och allt för att helt tillfredsställa din lästörst. Ta en snabb titt på dessa bästa iPhone- och iPad-appar för bokälskare.

Det spelar ingen roll vad som tänder dig eller skyndar på din aptit för att komma ikapp med något som verkligen är värt, den här varierade samlingen av appar låter dig välja den typ av app du söker helhjärtat. Alla dessa appar är skräddarsydda för att passa dina behov; ger dig önskad frihet att gå full gas för att upptäcka något som verkligen fascinerar dig. Nog beröm? Låt oss dyka framåt för att bläddra bland de bästa iPhone- och iPad-apparna för bibliofiler!

1. iBooks

iBooks har alltid varit en av mina favoritappar eftersom den har de viktigaste funktionerna för att förbättra din läsning. Med den här appen kommer du att läsa den enorma samlingen av böcker från olika kategorier. Du kan till exempel utforska klassiker, bästsäljare och även kommande författare. Den har också ljudböcker för att ytterligare förenkla din läsupplevelse.

Det finns åtta snygga teckensnitt som låter dig anpassa textformatet. Auto-night-temat erbjuder den komfort du behöver för dina ögon. Du kan också justera skärmens ljusstyrka enligt alla miljöer för att läsa böcker med fullständig sinnesro.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Tänd

Kindles överlägsenhet ligger i enkelhet och lättanvända funktioner. Det är hemmet för allt du vill läsa - från läroböcker, tidskrifter, tidningar, romaner och mer. Genom att justera teckensnittsstorlek och stil kan du helst anpassa appen efter din läsning.

Den justerbara skärmens ljusstyrka och skärmfärg förstärker läsningen ytterligare. De snabba översättningarna och definitionerna gör att du inte har svårt att förstå något stycke eller mening. Du kommer åt alla dina lokala e-böcker.

Bortsett från det stöder det flera språk som engelska, nederländska, franska, tyska, italienska, japanska, portugisiska, förenklad kinesiska, spanska etc.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Goodreads

Den här appen är perfekt för dystra bokfanatiker. Du kan betygsätta och recensera böcker här medan du listar dina favoritbokstitlar för att skapa en lista med föreslagna böcker du kan läsa! GoodReads-webbplatsen är en av de största webbplatserna för bokfläktar, det här är en app som definitivt borde finnas på din telefon om du älskar att läsa.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Merriam-Webster Dictionary

Vad gör du när du stöter på ett ord som du inte vet innebörden av? Här är den perfekta appen för det. Detta är en omfattande ordlista-app för att hitta enkla definitioner av de ord du skriver på skärmen. Appen stöder också ett röstsökningsalternativ som sparar besväret med att skriva.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Scribd

Få omedelbart tillgång till allt du tycker om att läsa mycket med Scribd. Oavsett om du vill hålla dig uppdaterad eller utforska klassiska böcker, har appen dig helt täckt.

Med de personliga ämnena låter appen dig snabbt komma åt de artiklar som intresserar dig. Du hittar toppartiklar från kända källor som Associated Press, NPR, Financial Times, The New York Times, The Wall Street Journal, etc.

Den gratis versionen av appen ger 3 böcker och 1 ljudbok varje månad. Genom köp i appen låser du upp fler funktioner och bryter begränsningarna.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Ficka

Om du brinner för att läsa bör du inte missa Pocket. Appen låter dig direkt spara allt du tycker är imponerande på webben så att du kan läsa det offline.

Du kan enkelt ändra det för att stärka din läsning. Med hjälp av taggar kan du snabbt organisera dina artiklar. Text-till-tal-funktionen låter dig lyssna på dina favoritartiklar.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Kobo Books

Uppdatera din läsupplevelse med Kobo Books. Vad som verkligen har fångat mina ögon i den här appen är möjligheten att låta dig anpassa hur du läser. Beroende på din bekvämlighet kan du enkelt justera den storlek och stil du föredrar.

Appen synkroniserar automatiskt dina anteckningar, bokmärken och höjdpunkter så att du kan komma åt dem över dina enheter. Du kan också betygsätta och granska böckerna. Nattläget blir mycket praktiskt, särskilt när du läser böcker på natten. Dessutom stöder appen flera språk som engelska, franska, spanska, italienska, tyska, nederländska, portugisiska, brasilianska portugisiska och japanska.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Oxford Dictionary

En ordboksprogram av hög kvalitet är ett måste inte bara för att stärka ditt ordförråd utan också för att rensa bort din förvirring. Och vad kan vara bättre än Oxford Dictionary, som allmänt anses vara en förstklassig källa för elever?

Appen har den mest omfattande täckningen av engelska. Med mer än 350 000 ord, fraser och betydelse har den den största samlingen av ord. Den har 75 000 ljuduttalanden av vanliga såväl som sällan använda ord.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Google Play Böcker

När det gäller att ge en rik läsupplevelse rankas Google Play Böcker i nivå med de bästa. Med ett massivt bibliotek med mer än 4 miljoner böcker, kommer du att få tillgång till en mängd olika böcker från olika kategorier.

Vad jag gillar mycket med den här appen är att den låter dig perfekt anpassa appen baserat på din bekvämlighet. När du har läst dina böcker kan du enkelt arkivera dem. Appen låter dig bekvämt hantera dina böcker. Nattläsningsläge skyddar dina ögon från ansträngning. Dessutom stöder Play Books ett antal språk.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Wikipedia

Närhelst jag vill ha en del autentisk information om allt jag inte vet eller vill ha detaljerad kunskap är den källa jag alltid vänder mig till - Wikipedia.

Med mer än 39 miljoner artiklar på 300 olika språk är den utformad för att vara en främsta källa. Appen har ett Explore-flöde som låter dig komma åt det bredaste utbudet av artiklar.

Det föreslår också artiklar beroende på vad du gillar att läsa mest. Därför behöver du inte spendera mycket tid på att få tillgång till innehållet du gillar att läsa mycket. Det är inte allt, du kommer också att läsa utvalda artiklar som plockats av den stora Wikipedia-gruppen.

Pris: Gratis

Ladda ner

11. Inkitt

Det finns mer än en anledning till att jag älskar den här appen så mycket. Först och främst har den den enorma samlingen av romaner av indieförfattare.

Från Sci-Fi, mysterium, fantasi, romantik, romantik, action, drama till äventyr, appen har allt som krävs för att hålla dig ansluten länge.

Du kommer att läsa både befintliga och kommande romaner av indieförfattare. Du kan också ladda ner dina favoriter för att läsa dem offline. Med de personliga läsrekommendationerna gör det din uppgift att hitta något riktigt speciellt anmärkningsvärt enkelt.

Pris: Gratis

Ladda ner

12. Shakespeare Pro

Shakespeare Pro är ett måste för bibliofil eller de som har en enorm förkärlek för litteratur. Den består av alla odödliga verk från Shakespeare. Till exempel får du tillgång till 41 pjäser, 154 sonetter och 6 dikter komponerade av den största poeten på engelska. Den tydliga och skarpa texten ökar läsupplevelsen.

Integrerad ordlista gör att du snabbt kan ta reda på innebörden av svåra ord. Dessutom kan du välja mellan flera kombinationer och ändra teckensnitt för att anpassa boken.

Pris: $ 9,99

Ladda ner

13. Book Crawler

En bra app för bokmaskar, Book Crawler, är allt du vill ha från en app. Med en knapptryckning kan du skanna hela din boksamling med den inbyggda biblioteksdatabasen för att betygsätta och granska dina favoritböcker. Du kan också jämföra betyg med gruppen. Det finns en virtuell värld byggd kring Book Crawler-appen där du kan ladda ner och gå med och dela din kärlek till läsning med likasinnade människor.

Pris: Gratis

Ladda ner

Din favoritapp?

Ända sedan jag gjorde min smartphone till min bästa följeslagare föredrar jag att läsa med de bästa bokapparna. Jag kan enkelt bära dem vart jag än går och läsa dem när jag vill - med önskad komfort. Dessutom kan jag enkelt anpassa apparna efter min bekvämlighet. Hur är det med dig? Vilken av dessa böcker har du valt för din lästid? Finns det någon app som jag har glömt att inkludera i den här eftertraktade listan? Dela din feedback och den bok du gillar att läsa mest?

Du vill ha en glimt av:

  • Bästa Encyclopedia-appar för iPhone och iPad
  • Läs det senare iPhone- och iPad-appar
  • Bästa ordboksprogram för iPhone och iPad
  • Bästa handskriftsappar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found