Blogg

Trio Dock: Ladda din iPhone, iPad och Apple Watch smart

Eftersom det finns ett brett utbud av elektroniska apparater är det helt enkelt inte tillräckligt för oss att ha en. Nästan alla tenderar att bära mer än en gadget hela tiden. Allt är bra tills vi tar slut på batteriet och att ladda dem alla individuellt är verkligen en smärta.

Föreställ dig ett skrivbord med en Apple Watch, iPhone och en iPad som laddas samtidigt. Det första är kablarna och det andra är hur rörigt ditt skrivbord ser ut. Trio universal laddningsdocka är här för att hjälpa till i den här trassliga situationen. Det hjälper dig inte bara att ladda alla dina enheter utan också att ditt skrivbord ser mycket organiserat ut. Trio är verkligen en av de bästa dockningsstationerna för iPhone 6 / 6s. Läs hela recensionen nedan för mer information.

Trio Dock - laddningsställ för iPhone, iPad och Apple Watch

Bygg kvalitet och design

Trio universal laddningsdocka är tillverkad av aluminium vilket gör den hållbar och lätt. Trio står för tre, och därmed har den tre olika bryggor: Smartphone, surfplatta och Apple Watch. Du kan ladda alla tre enheterna samtidigt utan att hantera enskilda kablar. Bortsett från det är alla dockor magnetiska, vilket gör det möjligt att omorganisera dem så att de använder minimalt med utrymme på skrivbordet. Du kan också använda en enda docka oberoende för att ladda vilken enhet som helst.

Kompatibilitet

Trio stöder ett brett utbud av enheter. Det är möjligt eftersom det har en blixtport, mikro-USB-port och USB-C-port. I grund och botten kan alla enheter som har någon av de nämnda portarna laddas med Trio universal dock. Förutom iPad och iPhone stöder dockan också laddning av Apple Watch och Android-enheter. Vänta, det finns mer till det, du kan till och med ladda din smartphone och surfplatta med de flesta fall på.

Färgalternativ

Trio universal docka finns i fem olika färger för att matcha din smarta enhet: Silver, Space Grey, Gold, Rose Gold och Matte Black. Du kan välja det som matchar ditt skrivbord eller enheten.

Prissättning

Att vara ett Kickstarter-projekt, det finns olika löften med olika alternativ. Du kan besöka kampanjsidan för senaste prisinformation.

Vilka alla olika smarta enheter använder du? Och använder du någon universell docka för att ladda dem? Dela med oss ​​i kommentar.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found