Blogg

Hur man skapar digitalt visitkort på iPhone och iPad

Ett digitalt visitkort är ett måste, särskilt om du enkelt vill dela din kontakt och marknadsföra ditt varumärke mer effektivt. Nyckeln till att utveckla ett stort personligt nätverk är att hantera kontakter smart. Även om det finns flera appar som låter dig skapa digitalt visitkort på din iPhone, skiljer sig Switchit från resten.

Switchit - appen för kontaktdelning och personlig nätverksansvarig för iPhone - är vad du behöver för att skapa ett sensationellt visitkort som gör att du kan marknadsföra ditt varumärke obefläckat. Det bästa med den här appen är att den låter dig bifoga video / bild till ditt visitkort. Tillägget av ett tilltalande klipp eller ett attraktivt foto tillför mer värde till ditt varumärkes profil. För att ge ditt kort ett attraktivt utseende kan du också lägga till ett trevligt tema till det. Låt oss ta reda på hur det görs på rätt sätt!

Hur man skapar digitalt visitkort med Switchit on och iPhone och iPad

Steg 1. Starta Switchit- appen på din iOS-enhet.

Steg 2. Klicka sedan på fliken Lägg till kort längst ner.

Steg 3. Ange nu namnet på ditt nya kort och tryck på OK .

Steg 4. Därefter måste du lägga till titel, företag, telefon, e-post, webbadress, adress. Lägg också till länken till ditt sociala konto. För närvarande låter appen dig lägga till länkar på så många som 15 sociala mediekonton som Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, YouTube etc.

Steg 5. Därefter kan du ladda upp video / bild och till och med anpassa ditt visitkort med en cool temafärg.

  • För att ladda upp videor, tryck på fliken Ladda upp videor . Sedan måste du välja video från galleriet eller ta en ny video. I det här testet ska jag ladda upp video från mitt galleri. Klicka på välj från galleri. Tryck sedan på Välj längst ned till höger

  • För att ladda upp bilden, tryck på fliken Ladda upp bild längst ned till höger. Ta antingen ett foto eller välj från galleriet. Jag ska ta ett bra foto. Tryck på Ta foto från kamera. Ta sedan fotot som vanligt. Klicka sedan på Använd foto längst ner

  • För att lägga till tema, tryck på fliken Teman längst ner. Välj sedan önskad temafärg

Det är allt! Ditt visitkort är klart nu. Vill du kolla in det? Tryck på fliken Förhandsgranska längst ner.

För att dela ditt visitkort, gå till startskärmen för appen, ange telefonnumret och skicka det.

Avslutar

Vad tycker du om Switchit? Kommer du att använda den här appen för att skapa ett imponerande visitkort för ditt varumärke? Låt oss veta din värdefulla feedback i kommentarerna.

För mig, vad som gör denna kontaktdelningsapp så cool är alternativet att låta dig göra videokort som är digitalt kort som omedelbart påverkar. Dessutom låter det dig lägga till länken till ett antal sociala mediekonton på ditt kort.

Du kanske vill kolla in:

  • Bästa appar för visitkortläsare
  • Visitkortskannerappar
  • Bästa QR-kodskannerappar
  • Bästa appar för hantering av iPhone-kontakter
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found