Blogg

Bästa externa CD / DVD-enheter för Mac 2021

Apple har börjat sluta installera CD / DVD-enheter sedan introduktionen av MacBook Air i januari 2008. Senare avbröt Apple tillverkningen av MacBook och iMac med optiska enheter 2016 respektive mitten av 2011. Med dina nya Mac-enheter kan du inte köra CD-skivor eller DVD-skivor. För detta ändamål måste du lita på externa CD / DVD-enheter. Dessutom behöver du en extern enhet för att importera filmer och musik till iTunes. Om du har den senaste MacBook eller iMac (släppt efter 2012 och 2016) måste du köpa de bästa externa CD / DVD-enheterna.

 1. Apple USB SuperDrive
 2. VersionTECH
 3. LG Electronics
 4. Cocopa
 5. Gipow
 6. Rioddas
 7. ISKE
 8. Botee
 9. ivkey
 10. VicTsing

1. Apple USB SuperDrive

Apple hävdar att dess USB SuperDrive har allt du behöver i en optisk enhet. Med enkelhet har denna externa enhet den senaste tekniken. Du kan ansluta den här SuperDrive till din MacBook Pro med Retina-skärm, MacBook Air, iMac eller Mac mini med en enda USB Type A-kabel, som är inbyggd i denna SuperDrive.

Denna enhets design är kompakt eftersom den är något större än ett CD-fodral. Du kan bära denna SuperDrive var som helst i din resväska eller laptopväska. Använd den här enheten på skrivbordet eller fackbordet. Kolla in de kompatibla enheterna.

USP: Kompakt design

Kolla in på Apple

2. VersionTECH

VersionTECH är ett av de ledande varumärkena inom tillverkning av högkvalitativa CD / DVD-enheter för Mac. Den mest användbara funktionen på den här enheten är att det inte finns någon utmatningsknapp. Och du ska inte använda något drivrutinsprogram eller extra strömförsörjning eftersom det kan drivas av USB-porten.

VersionTECH har skapat en snygg design som har en tålig metallfinish med ett elegant silverlock. Den ultratunna enheten är bekväm att bära var som helst. Bland andra anmärkningsvärda funktioner är den här enheten inbäddad kabel, förstärkt tråddragningsmaterial, låg ljudnivå och hög hållbarhet.

USP: Ultratunn design

Kolla in på Amazon

3. LG

LG är ett känt varumärke i elektronikvärlden. Varumärket har också tillverkat förstklassiga tillbehör som powerbanker, Bluetooth-hörlurar, tangentbord, penna och mer. För din Mac har LG en extremt tunn DVD-enhet. Med sin 8X DVD-R-skrivhastighet kan du snabbt överföra data från din DVD eller CD till din MacBook eller iMac.

Under stilutvecklingen har LGs optiska enhet fått en ny status från tunnare till tunnaste. Produkten tar lite plats på ditt skrivbord och ger bästa prestanda varje gång du sätter in en CD eller DVD.

USP: Överlägset dataskydd

Kolla in på Amazon

4. Cocopa

Med sitt snabba USB-gränssnitt kan Cocopa snabbt överföra dina data med maximal hastighet på 5 GBPS. Detta gör Cocopa till ett utmärkt val av marknadsförare som måste göra presentationer på kontor. Den starka feltoleransen ger en stabil prestanda.

För mode-framåt-användare har Cocopa använt borstat texturskal som ger dig en bra känsla. Med sin lilla storlek kan du bära den här bärbara DVD-enheten med din bärbara dator var som helst.

USP: Stabil prestanda

Kolla in på Amazon

5. Gipow

Gipow slog USB 2.0 och USB 1.0 och har designat en extern USB 3.0-enhet för din Mac. Oavsett om det är dina filmer, videor eller ljudinnehåll kan du snabbt överföra allt till din Mac. Om du inte vill överföra ljud / visuellt innehåll kan du titta på eller lyssna på innehållet direkt från enheten.

Denna CD / DVD-enhet är kompatibel med flera operativsystem, förutom macOS. Det är en plug-and-play-enhet som du kan installera och använda utan programvara eller drivrutin.

USP: Fashionabla design

Kolla in på Amazon

# 6. Rioddas

När jag öppnade paketet undrade jag att det inte fanns någon kabel ansluten till den här enheten. Då insåg jag att kabeln är smart inbäddad längst ner på den här enheten. Denna intelligenta design kan imponera på alla användare. Detta är den bästa bärbara enheten för Mac-ägare, som måste resa mycket. Enheten tar inte plats i din resväska eller laptopväska.

För bättre stabilitet på vilken blank yta som helst har Rioddas lagt en halkfri kudde i botten. Den halkfria dynan förhindrar att din enhet faller ner från bordet eller skrivbordet. Den multifunktionella CD / DVD-enheten kan bränna filmer och musik.

USP: Inbyggd kabeldesign

Kolla in på Amazon

7. ISKE

Till skillnad från andra externa CD / DVD-enheter som visar utmatningsknappen har inte ISKE den utmatningsknappen. När du vill mata ut en CD eller DVD från enheten kan du utföra denna åtgärd från din Mac.

ISKEs externa enhet har intelligent design eftersom den erbjuder inbyggd kabeldesign; användare bör inte underskatta den här funktionen eftersom den kan skydda kabeln och göra din enhet mer bärbar.

USP: Ingen utmatningsknapp

Kolla in på Amazon

8. Botee

Botee har kommit med en unik funktion: spänningsstabiliseringssystem. Detta system undviker hög- eller lågspänningsledning. Således kan den skydda din dator från skador. Bootee erbjuder dig gratis livstidsgaranti, 30 dagars produktbyte eller återbetalning.

Den här enhetens universella kompatibilitet gör att den kan arbeta med flera operativsystem förutom macOS. Det betyder att du smidigt kan överföra dina data från Windows-dator till Mac eller vice versa.

USP: Spänningsstabilisering

Kolla in på Amazon

# 9. ivkey

ivkey presenterar unik design i sin externa CD-enhet som fungerar med USB 3.0 höghastighetsgränssnitt. Använd den här produkten för att få snabbare dataöverföringshastighet och uppnå en maximal hastighet på upp till 5 GBPS. Tillsammans med hastighet får du stabil prestanda och stark feltolerans.

Ivkey har oöverträffad intelligent bränningsteknik och ett helt nytt chip för att rätta till felen. Du kan spela upp ditt ljud / visuella innehåll utan logg eller distorsion.

USP: Intelligent bränningsteknik

Kolla in på Amazon

10. VicTsing

VicTsing tar med en multifunktionell extern CD / DVD-enhet med vilken du kan titta på DVD-filmer, bränna filer, musik, videor till en annan CD eller DVD. Du kan också installera programvara och skapa backup-skivor etc.

VicTsing erbjuder robust anti-chock- och brusreduceringsteknik. Enheten förbrukar låg ström och den kan drivas av USB-porten; du ska inte använda någon extern adapter. Missa inte dess smala och lätta design som ger ett snyggt utseende.

USP: Felkorrigeringsförmåga

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Summering…

För en smidig, problemfri, snabb och säker överföring av dina data är extern CD / DVD-enhet den bästa lösningen för din Mac. Observera att du kan köpa vilken CD eller DVD som helst med maximal datalagringskapacitet och sedan överföra dina data från en dator till en annan.

Du kanske också vill hänvisa:

 • Bästa MacBook Pro / Air-stativ
 • Externa USB-C-hårddiskar för Mac
 • Bästa USB-hubbar för MacBook Pro
 • Bästa externa SSD för MacBook Pro

Vilken extern CD / DVD-enhet vill du köpa till din Mac?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found