Blogg

Får Digital Crown fastnat på Apple Watch? Hur man fixar det

Apple Watch har en digital krona med flera uppgifter som gör det möjligt för användare att navigera på sin klocka bekvämt. På flera sätt liknar Digital Crown hemknappen på iPhone eller iPad tack vare dess funktionalitet och bedårande effektivitet.

Nyligen har många Apple Watch-användare rapporterat att Digital Crown inte vänder smidigt. Med andra ord fastnar den och rör sig inte lätt. Vad kan vara orsaken till denna fråga? Hur kan det fixas?

Klibbigheten hos Digital Crown kan ha orsakats av damm eller skräp som kan ha kommit in i det. Här är den möjliga lösningen som kan hjälpa dig att lösa problemet.

Så här fixar du Sticky Digital Crown på Apple Watch

Steg 1: Först måste du stänga av klockan och ta bort den från laddaren. Om klockan har läderband, se till att ta bort den.

Steg 2: Nästa steg , håll bara Apple Watch under det friska, varma, lätt rinnande vattnet i upp till 10–20 sekunder.

Steg 3: Vrid och tryck på Digital Crown kontinuerligt under en tid och låt vattnet rinna över det lilla mellanrummet som finns mellan kronan och huset.

Steg 4: Rengör nu Apple Watch med en icke-slipande, luddfri rengöringsduk.

Det är allt! Digital Crown bör börja fungera som vanligt.

Vissa användare har rapporterat att även om de kan rotera Digital Crown svarar inte deras Apple Watch. Om du också har upplevt det här problemet på din klocka kan du bekvämt lösa det genom att starta om Apple Watch.

Om du inte kan stänga av din Apple Watch eller om den inte svarar, måste du tvinga omstart som sista utväg. För att göra det, håll helt enkelt sidoknappen och Digital Crown på en gång.

Det är allt, folkens! Hoppas det här hjälper.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found