Blogg

Bästa iPhone 8 Plus-kameralinsskydd 2021

Ibland älskar jag att använda min iPhone utan något fall. För att se till att min iPhone fortsätter att se snygg ut och få sin närvaro att kännas, föredrar jag de tunnaste fallen och tydliga fall. Det finns dock tillfällen när jag vill bära smarttelefonen utan skydd. Och det är då jag vill ha de bästa kameralinsskydden till mitt förfogande för att skydda iPhone 8 Plus dubbelkamera mot repor.

 1. Superior ZRL
 2. WirelessFinest
 3. BisLinks
 4. Casetego
 5. Akwox
 6. LONTECT
 7. JimBird
 8. Monter

1. Överlägsen ZRL

Tillverkad av aluminiumlegeringsmaterial, Superior ZRL-kameralinsskydd kan helt skydda dubbla kameran på din iPhone 8 Plus. Den har en exakt design som säkerställer att skytten förblir skyddad mot scuffs.

Det är ganska enkelt att installera och ta bort. Dessutom kommer detta linsskydd i tre snygga färger som svart, guld och silver.

USP: Slitstarkt aluminiumlegeringsmaterial

Kolla in på Amazon

2. WirelessFinest

WirelessFinest har tillverkat en riktig glaslins för din iPhones kameraskydd. För att kontrollera dess material kan du böja linsen; ett plastmaterial kommer att böjas medan det riktiga glaset antingen spricker eller splittras.

Produkten levereras med ett glaslinsbyte, verktyg, guide med spetsar, limet är förinstallerat, härdat glas och en ren trasa. Du kan använda detta kit för att hålla glaslinsen fläckfri under lång tid.

USP: Förinstallerade lim

Kolla in på Amazon

3. BisLinks

BisLinks har kommit med en snyggt designad kameralinsförsvarare. På grund av det härdade glaset är det mer utrustat för att försvara skytten mot slitage.

En annan anmärkningsvärd funktion är den höga tydligheten som säkerställer att du kan ta fantastiska bilder och spela in videor utan besvär. Dessutom möjliggör den oleofoba nano-beläggningen att den lägger fingeravtryck och smuts bort.

USP: Oleofob nano-beläggning

Kolla in på Amazon

4. Casetego

Det som gör "Casetego" till ett fint linsskydd är de 2,5D rundade kanterna som hjälper den att installeras felfritt och erbjuder full täckning. Eftersom det inte finns några luftbubblor har du inga problem att placera den på rätt plats. Dessutom lämnar den inte rester när den tas bort.

När det gäller stötskydd är Casetego tillräckligt hållbart för att motstå skarpa repor och till och med otäcka stötar. Utöver skyddet kommer den i tredubbla förpackningar så att du alltid har ett extra linsskydd i butiken.

USP: 2,5D rundade kanter

Kolla in på Amazon

5. Akwox

Med bara 0,2 mm tjocklek kan Akwox verka sårbar. Men när du testar det verkliga livet kommer du att finna det upp till uppgiften. Det ger hög transparens så att det inte finns något hinder när du tar video eller tar bilder.

Den exakta utskärningen gör att den kan passa fläckfritt. När det gäller skydd kan du lita på att Akwox ska bekämpa både repor och oavsiktliga stötar. Åh ja, Akwox finns i fyra förpackningar.

USP: Exakt urskärning

Kolla in på Amazon

6. LONTECT

Det här erbjudandet från LONTECT kan ha fått bara två stjärnor av fem från nästan två hundra kundrecensioner (när denna artikel skrivs). Du kan dock säkert lita på detta objektivskydd för att leverera varorna när det betyder mest.

När vi pratar om designen, har den släta kanter och blir smärtfritt utrustad. När det gäller tjocklek är den något på den smalare sidan men har styrkan att tåla skador. Dessutom kommer LONTECT-linsskydd i dubbla förpackningar med ett års garanti.

USP: Släta kanter

Kolla in på Amazon

7. JimBird

Letar du efter ett kombinationspaket med skärmskydd och linsskydd? Om ja, bör du hålla JimBird i åtanke.

Det medföljande skärmskyddet är tillverkat av härdat glas och har exakta utskärningar. Således stör det inte selfie-kameran och inte ens Touch ID-knappen. Och linsskyddet gör ett ganska bra jobb för att försvara den dubbla kameran mot nötning.

USP: Anti-fingeravtryck

Kolla in på Amazon

8. Ständigt

Constents linsskydd är härdat glas för din iPhone 8 Plus. Denna skyddsfilm har hög transparens, vilket gör din fotograferingsupplevelse utmärkt och unik. Ett HD-kameralinsskydd är tillverkat av mjukt härdat glas och inte av det hårda glaset.

Har ständigt inte använt plastmaterial. Det är en ultratunn lins men kan effektivt skydda din telefonlins från repor. Du kan enkelt installera skyddet på din iPhones kameralins.

USP: Ultratunt linsskydd

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Ditt val?

Har något av ovanstående linsskydd fångat dina ögon? Berätta för oss om det. Om du gillade det här inlägget kanske du vill komma ikapp med dessa inlägg också:

 • Bästa iPhone 8 Plus skärmskydd
 • Små fodral till iPhone 8 Plus
 • Bästa plånboksfodral för iPhone 8 Plus
 • Bästa iPhone 8 Plus-fodral

Gillar du att läsa iPhone-tillbehör? Skjut dina tankar i kommentarerna.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found