Blogg

Bästa iPad Pro 9,7-tums Folio-fodral 2021

Ett foliofodral ger ett extra skydd för din iPad Pro 9,7 tum mot repor och damm. Medan skärmskyddet skyddar, ger ett foliofodral dig sinnesfrid med det extra arket. Det är därför många användare föredrar foliofall för enkla fall. Förutom säkerheten för din iPad Pro 9,7 tum garanterar foliofodral också ett professionellt utseende för din uppförande. Fallet är särskilt känt bland affärsklasskonsumenter och förstklassiga proffs, som ska resa ofta. Foliofodral ger användbara utrymme för användare, som kan lagra viktiga dokument och brevpapper som en penna, penna och anteckningsblock.

 1. MoKo
 2. ProCase
 3. IVSO
 4. KAVAJ
 5. KHOMO
 6. i-Blason
 7. Fintie
 8. ROARTZ
 9. ESR
 10. OtterBox

# 1. MoKo

MoKo har en rik färgpalett för att imponera på dig med ditt val av färger. Folio-fodralet passar snyggt och sätter sig vackert på iPad Pro. Kolla in varje öppning som är exakt utskuren för att använda iPad bekvämt.

Både fram och bak är snyggt vadderade för att ge din iPad extra skydd. Missa inte de öron som är fästa för att skydda tablettens hörn. Det inbyggda stativet gör att titta på film till en härlig upplevelse. Du kan bära din enhet bekvämt med hjälp av inre handrem. Slutligen finns det tio fängslande färger att välja mellan som svart, brun, marin, etc.

Slutligen finns det åtta fängslande färger att välja mellan som svart, brun, marin, etc.

USP: Vadderad framsida

Kolla in på Amazon

# 2. ProCase

ProCase har en klassisk design som ser elegant ut på iPad. Det högkvalitativa läderens yttre och mjuka interiör ger det nödvändiga skyddet för din enhet från fall och repor. Med stativfunktionen kommer du att älska att titta på dina favoritvideor hela tiden.

Med den magnetiska förslutningen kan du fästa fodralet säkert. Folio-fodralet stöder fullt ut automatisk sömn / vakna-funktion. Det finns en inbyggd Apple Pencil Holder. Den levereras också med en penna. Ännu viktigare är att du har tio vackra färger att välja mellan som rött, svart, brunt etc.

USP: Vintage design

Kolla in på Amazon

# 3. IVSO

Om du älskar att resa lätt är det här IVSO folio-fodralet till iPad Pro 9.7 your. Det lätta fodralet ger inte din ryggsäck någon massa. för en resenär är detta foliofall ett måste. Den har också ett bärbart löstagbart tangentbord för dina skrivbehov.

Tillverkad av starkt PC + TPU-material, det ger mer komfort och extra skydd. Den har förstärkta hörn för att tåla stötar. När det gäller utskärningar är de mycket exakta. Och knapparna ger taktil feedback.

USP: Kompakt design

Kolla in på Amazon

# 4. KAVAJ

”KAVAJ Berlin” har en professionell design. Folio-fodralet är huggat i äkta läder och är grundat på din iPad Pro. Du kommer att älska att bära den på ditt kontor eller högt profilerade möte. Den snygga konjakbruna färgen förstärker sitt tilltalande.

Du fördubblar den för att få önskad betraktningsvinkel. De exakta utskärningarna för kamera, knappar och portar säkerställer att du inte har några besvär när du kommer åt dem. Dessutom kommer den i två färger som svart och brunt.

USP: Äkta läder

Kolla in på Amazon

# 5. KHOMO

KHOMO anser att styrka bör åtföljas av stil. Styrka ensam skulle aldrig göra en säljbar produkt, och därför har KHOMO skapat denna magnetiska smart med precision.

Detta smarta foliofodral med full kropp är utrustat med mikrofiberinredning som håller din enhet säker. Eftersom folio-fodralet är kompatibelt med din iPads sömn / vakna-funktion kan du spara batteritiden på din smarta enhet.

USP: Interiör i mikrofiber

Kolla in på Amazon

# 6. i-Blason

Tillverkad med högkvalitativt syntetiskt läder, i-Blason foliofodral är tillräckligt bra för att vara en pålitlig partner för din surfplatta. Fodralets insida skyddar din enhet från grunden. Den formanpassade designen ger det mer värde.

Det finns platser som låter dig behålla kreditkort och lite kontanter. Du kan konvertera det till ett fodral för att titta på filmer med olika betraktningsvinklar. Fyra färgalternativ inkluderar dal-svart / lila, magenta, svart, etc.

Slutligen finns i-Blason i fem färgalternativ inklusive marinblå, svart, magenta, svart / lila och vit / rosa.

USP: Formformat hårt skal

Kolla in på Amazon

# 7. Fintie

Fintie Folio-fodralet ser ganska färgglatt ut. Det är klart för dem som älskar livfulla färger. Det syntetiska läderytan och mikrofiberinredningen ger det den väsentliga skyddet för att motstå repor och mindre fall.

Med klaffen kan du enkelt fästa fodralet. Du kan vända på locket för att få en bekväm titt- och skrivvinkel. Dessutom har du så många som 45 färger att välja mellan.

USP: Färgglad design

Kolla in på Amazon

# 8. ROARTZ

ROARTZ folio-fodral är mycket skyddande. Den gummerade hårda polykarbonatbaksidan och främre premium PU-läderfronten hjälper väskan att tåla oavsiktliga fall och repor. Den stöder automatisk viloläge / väckning för att förlänga batteriets livslängd.

Stativfunktionen ger flera betraktningsvinklar. Detta foliofodral finns i 11 olika färger som magenta, lila, rosaguld.

USP: Trifold hopfällbart stativ

Kolla in på Amazon

# 9. ESR

ESR folio-fodral har alla egenskaper för att inte bara vara en skyddande utan också en bedårande följeslagare för din iPad Pro. Den robusta utsidan av polykarbonatmaterialet och den släta mikrofiberinredningen gör det möjligt att absorbera stötar och förhindra att repan skadar din surfplatta.

Oxfordmaterialet med stickad textil berikar både kvalitet och hållbarhet. Den har två halkspår för att öka din tittar- och skrivupplevelse. Med fem tillgängliga färgalternativ kan du välja rätt matchning för din enhet.

USP: Oxford med stickad textil

Kolla in på Amazon

# 10. OtterBox

Detta foliofall från Symmetry-serien av OtterBox gör att du kan vara dig själv hela dagen. Oavsett om du är hemma eller på kontoret kan du använda din surfplatta på ditt sätt och din stil. Detta fodrals innovativa design anpassar sig till din livsstil och fungerar därefter.

När stil betyder något föredrar du tunn profil framför en rejäl profil. OtterBox har tillverkat ett tunt fodral som garanterar droppskydd på din iPad Pro. Dess reptåliga struktur skyddar din surfplatta från repor och andra faror.

USP: Kompatibel med tangentbord

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Vad är din favorit?

Vilket av ovanstående foliofall har klarat ditt syratest? Det skulle vara kul att veta namnet nedan i kommentarerna.

Du vill också kolla in dessa inlägg:

 • Bästa 9,7-tums iPad Pro-tangentbordsväskor
 • 10,5-tums iPad Pro-tangentbordsväskor
 • Bästa 10,5-tums iPad Pro-fodral
 • Bästa 12,9-tums iPad Pro-tangentbordsväskor
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found