Blogg

Hur man automatiskt sparar Periscope Video eller Broadcast till iPhone Camera Roll

Twitter-ägda Periscope har utvecklats för att vara super praktiska när det gäller att låta dig inte bara direkt kontakta dina följare utan också interagera med dem live. Inte konstigt att det har blivit en stor tillgång för företag där företag använder det på olika sätt för att ge bättre kundservice.

Det finns så många människor som använder Periscope på iPhone för att kommunicera med sin familj och vänner; älskar varje bit av live-interaktionen. Jag tycker för det första att chatta med mina nära och kära med den här appen. Dessutom ser jag till att alla mina minnesvärda sändningar sparas lokalt på min iPhone så att jag kan titta på dem eller återuppleva stunderna när jag vill.

Om du också vill spara din sändning lokalt på din iPhone-kamerarulle, så här kan du aktivera den för att automatiskt spara varje video. Låt oss ta reda på!

Hur man automatiskt sparar Periscope Broadcast till iPhone eller iPad

Steg 1. Starta Periscope på din iOS-enhet.

Steg 2. Därefter måste du trycka på fliken Människor längst ner.

Steg 3. Tryck på profilikonen längst upp till höger.

Steg 4. Tryck på Inställningarprofilsidan .

Steg 5. Nästa gång får du möjlighet att spara automatiskt i kamerarullen under din sändning. Sätt på den.

Det är allt!

I den senaste uppdateringen har Periscope lagt till två nya funktioner. Appen sparar nu din sändning permanent som standard. Det har lagt till en ny sökfunktion som låter dig söka efter populära platser på världskartan.

Hur man tar bort radiosändningar automatiskt efter 24 timmar

Det finns ett alternativ att radera sändningar efter 24 timmar om du inte vill att de ska vara kvar längre.

  • Följ bara stegen som nämns ovan, i slutändan får du möjlighet att radera automatiskt efter 24 timmar under dina sändningar
  • Även om automatisk radering är aktiverad får du fortfarande möjlighet att hålla videon längre än 24 timmar när sändningen avslutas

Vad tycker du om Periscope? Hur bra är det? Skjut din feedback i kommentarerna nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found