Blogg

Bästa cykelfästen för iPhone Xs Max och iPhone XR 2021

Cykling är en av de första träningsaktiviteterna jag gör på morgonen. Eftersom jag gillar att utforska nya rutter använder jag Apple Maps på min senaste iPhone. Om du undrar hur jag kunde hålla ögonen på kartorna, låt mig avmystifiera ditt under. Jag använder cykelfästet för att placera min iPhone stadigt på styret. Vill du kolla in den bästa telefonhållaren för cyklar? Bläddra i den här listan över de bästa cykelfästena för iPhone Xs Max, XS och iPhone XR.

1. Ströva omkring

Roam är en annan universell cykelfäste i den här listan. Som namnet antyder låter det dig resa på din cykel, motorcykel, fyrhjuling eller smutscykel. Det framställs som det mest hållbara telefonfäste som finns på marknaden.

För att möta användarnas förväntningar har Roam tillverkat detta fäste av hårt plastmaterial och silikonnät. Eftersom materialet sträcker sig upp till fyra gånger kan du enkelt installera din stora iPhone.

Förutom cyklar och motorcyklar kan du även använda detta fäste på barnvagnar och gräsklippare.

USP: Största klämman

Kolla in på Amazon

2. INSTÄNDA

INSTENs telefonhållare ger din iPhone 360-graders rotation för att uppleva den mest bekväma positionen. För extra säkerhet för din premiumenhet, ger INSTEN vadderad rygg och grepp för att absorbera stötar som din telefon kan få under hoppturer.

Oavsett om du cyklar eller är motorcykel, är din iPhone alltid nära till hands. Silikonband och justerbara klämmor på detta fäste håller din iPhone ordentligt på plats. Förutom cykel och motorcyklar kan du installera detta fäste på barnvagnar och löpband.

USP: Vadderad rygg

Kolla in på Amazon

3. MoKo

MoKo är ett känt iPhone-tillbehörsmärke som tillverkar flera stödjande produkter. Detta cykelfäste sticker ut i listan med sitt högkvalitativa material. MoKo har använt POM-material för cykelbas och rörklämma. För basen av telefonklämman har varumärket använt PC.

För extra hållbarhet har MoKo lagt till ett halkskydd av gummi och skruvar av rostfritt stål. Du kan installera detta fäste på din cykel, motorcyklar, barnvagnar, bord, stolar och annan utrustning.

USP: Anti-fallande band

Kolla in på Amazon

4. Visnfa

Visfas cykelfäste erbjuder stor stabilitet för din iPhone medan du cyklar. Detta starkt byggda fäste tål 3 kilo vikt, och kanske därför kan det hålla din telefon stabil även om du kör nedför trappor.

Detta cykelfäste har rensat alla tester av bärande, stabilitet och vibrationer. En perfekt pjäs för alla cyklister - unga eller gamla. Dess universella kompatibilitet accepterar storleken på din iPhone Xs, iPhone Xs Max eller iPhone XR.

USP: Automatisk låsning

Kolla in på Amazon

5. IPOW

IPOW har kommit med två silikonfjärilsband som du kan använda omväxlande. Denna produkt har ett starkt grepp och skyddar din telefon i alla riktningar. Du kan vara säker på att din telefon inte kommer att falla ur cykeln.

För att minska vibrationer under körningen har IPOW använt mjuka gummilinjer för klämma; dessa gummilinjer kan också undvika repor på telefonens yta.

USP: Mjuka gummilinjer

Kolla in på Amazon

6. MORPHEUS LABS

Till skillnad från de flesta cykelfästen som har silikonplast, har den här från Morpheus Labs en stark magnet för att hålla din iPhone X på sin plats. Att installera cykelfästet tar inte mer än 10 sekunder, designen är så enkel.

Med ett magnetfäste kan du rotera iPhone som du vill. Detta gör det bekvämt när du navigerar med Maps. Den enda nackdelen är att du inte kan använda ditt befintliga fodral, eftersom monteringsstationen har sitt eget fodral.

USP: Starkt magnetfäste

Kolla in på Amazon

7. iOttie

Ett riktigt universellt cykelfäste från iOttie! Jag tyckte att hela installationsprocessen var lite komplicerad, men när du väl har gått igenom processen är det extremt enkelt att använda detta fäste. Det finns inga klämmor eller gummiband som används i det här fästet, och detta ger dig full tillgång till telefonens pekskärm.

Eftersom det är ett magnetfäste kan du installera alla dina iPhones inklusive iPhone Xs Max och iPhone XR. Monteringsytan har en fyrkantig design så att du kan montera din iPhone i liggande eller stående läge.

USP: Mångsidig montering

Kolla in på Amazon

8. VUP

Om du letar efter enkel installation tillsammans med minimalistisk design kan den här från VUP vara rätt val. Installationen kräver ingen verktygslåda; bara vik det runt stången och justera greppet på samma sätt som du gör med ett armbandsur.

När det gäller skydd av iPhone slingrar silikonbanden runt enheten ordentligt för att hålla sin position, även på de ojämna åkattraktionerna. Du kan också rotera din iPhone 360 ​​grader.

USP: Enkel installation

Kolla in på Amazon

9. Cecety TM

Cecety TM har gjort ett innovativt cykelfäste med en vattentålig påse för att skydda din iPhone mot vattenstänk och regn. Jag föreslår att du inte använder detta fäste i kraftiga regn. Cecety TM har använt polyester och TPU-material för att täta påsen, som har dubbla dragkedjedesigner.

När du väl har monterat fästet på cykelns styr, behöver du bara packa upp påsen och sätta i telefonen. Observera att påsen har en pekskärmskompatibel panel som gör att du kan använda din iPhone.

USP: Vattentålig påse

Kolla in på Amazon

10. NISMobile

NISMobile har skapat ett robust cykelfäste med vridbar vagga för din stora iPhone. Denna telefonhållare håller din iPhone nära dig så att du snabbt kan ta samtal och navigera på rutter på kartor. Så oavsett om du rider genom din stad eller trampar till skogen har du enkel åtkomst till din iPhone.

Släpp lätt greppknappen så att den passar din iPhone oavsett om den är skyddad av ett fodral. Använder du två eller tre olika cyklar hemma? Inga bekymmer, NISMobile erbjuder en vridlåsstängning som kan monteras på de flesta cykelstyr.

USP: Vrid låsstängning

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Ditt val…

Innan du beställer ett cykelfäste, se till att det har ett robust grepp över din iPhone. Observera också att Apple har introducerat iPhones i större storlekar 2018. Därför måste en cykeltelefonhållare matcha storleken på din enhet. Kom ihåg att din cykelfäste ska vara gjord av starkt material för att skydda din iPhone.

Du kanske vill utforska fler tillbehör:

  • Bästa USB-C Power Banks för iPhone Xs Max, Xs och iPhone XR
  • Selfie-pinnar för iPhone Xs Max, Xs och iPhone XR
  • Bästa USB-C-laddare för iPhone Xs Max, XS och iPhone XR
  • Bästa dockningsstationer för iPhone Xs Max, Xs och iPhone XR

Vilket cykelfäste vill du köpa till din iPhone Xs Max, XS och iPhone XR?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found