Blogg

Bästa kameralinsskydd för iPhone X, XS och XS Max 2021

Kameran på din iPhone XS eller XS Max är bland de bästa inom smartphones. Så det är en bra idé att få ett högkvalitativt linsskydd som kan skydda sig mot repor, fläckar och andra typer av skador. Detta kommer att säkerställa att du kan ta förstklassiga bilder och videor under lång tid framöver. Det finns olika sorters produkter där ute, från filmer av härdat glas till metallfästen. Fortsätt läsa för att lära dig mer och välja bland de bästa kameralinsskydden för iPhone XS, XS Max och X.

 1. JingooBon ultratunn kameralinsskydd
 2. Tensea bakre kameralinsskydd
 3. ESR Kameraskydd i härdat glas
 4. DouBX Hom-kameralinsskydd i härdat glas
 5. Uniwit kameralinsskydd i aluminiumlegering
 6. Casetego kameralinsskydd
 7. Sakula Camera Lens Protector Ring
 8. WENSUNNIE Linsskydd av metall i aluminium
 9. Minkuke Flexibelt glaslinsskydd
 10. UPSCD-kameralinsskydd

1. JingooBon ultratunn kameralinsskydd

Ge ditt kameralins maximalt skydd med detta ultratunna och högupplösta skydd. Den erbjuder upp till 99,9% transparens och stör inte kamerans prestanda. Det mjuka härdat glasmaterialet Motstår repor upp till 9H från vassa föremål.

Vidare kan den nano-elektrostatiska filmen sömlöst adsorberas på kameralinsen. Det lämnar inga fingeravtryck, inga bubblor eller rester när det tas bort.

Pris: $ 7,99 (för 3 stycken)

Kolla in på Amazon

2. Tensea-bakre kameralinsskydd för iPhone

Kolla in det här super tillförlitliga kameralinsskyddet i form av en extra tunn film, med en tjocklek på 0,7 mm och ljusgenomsläpplighet upp till 99%. Det påverkar inte blixten och säkerställer originalets höga upplösning för bilder och videor.

Dessutom är det enkelt att installera och motstår repor från hårda föremål som nycklar, knivar, pennor etc. Det kommer också att hålla bort luftbubblor och fläckar från fingeravtryck.

Pris: $ 7,99 (för 4 stycken)

Kolla in på Amazon

3. ESR kameraskydd i härdat glas

Detta reptåliga härdat glas är ett av de bästa kameralinsskyddet för din iPhone XS och XS Max. Den är exakt utformad och stör inte foton eller videor.

Samtidigt skyddar det högkvalitativa materialet i härdat glas sig mot repor och skav för att hålla objektivet orört över tiden. Det finns också ett enkelt installationssats för problemfri användning. ESR erbjuder också utmärkta skärmskydd för din telefon.

Pris: $ 6,99 (för 2 stycken)

Kolla in på Amazon

4. DouBX Hom-kameralinsskydd i härdat glas

Skydda din iPhones känsliga kameralins från repor, damm och fläckar med detta mjuka härdat glasskydd som är slätt och glansigt.

Den är extremt tunn, bara 0,2 mm, med en exklusiv Q-hålsdesign som inte blockerar blixt och garanterar originalfoton och videor med hög upplösning. Det är en bris att installera utan några bubblor.

Pris: $ 8,98 (för 2 stycken)

Kolla in på Amazon

5. Uniwit aluminiumlinsskydd

Detta kameralinsskydd är tillverkat av det robustaste aluminiumlegeringsmaterialet som hjälper till att förhindra att en oväntad droppe stöter ner din kamera.

Den exakta ytbehandlingsprocessen ger det ultimata försvaret mot dagliga repor, dungar och repor. Dessutom kan du njuta av kompromisslös skärpa tack vare 0,4 mm tjocklek och transparens.

Pris: $ 5,99 (för 2 stycken)

Kolla in på Amazon

6. Casetego kameralinsskydd för iPhone

Behåll telefonens underbara utseende och skydda den från repor eller oavsiktliga droppar med detta tunna och transparenta linsskydd. Det är kemiskt förstärkt på molekylär nivå för att stöta och reptåligt.

Samtidigt säkerställer det hög transparens för att bibehålla den ursprungliga höga upplösningen för bilder och videor. Vidare är detta linsskydd lätt att applicera utan risk för luftbubblor och lämnar inga rester när det tas bort.

Pris: $ 7,76 (för 3 stycken)

Kolla in på Amazon

7. Sakula Camera Lens Protector Ring

Denna minilins och blixtskydd håller din kamera så bra som ny under lång tid. Den är gjord av högkvalitativ metallplätering och finns i olika färger för att matcha din telefon.

Dessutom är det enkelt att installera och hjälper till att försvara sig mot skador som repor och sprickor. Det är också kompatibelt med de flesta fall och kommer inte att störa dina foton.

Kompatibel: iPhone Xs och Xs Max

Pris: $ 5,66

Kolla in på Amazon

8. WENSUNNIE Linsskydd av metall i aluminium

Få högupplöst, reptåligt och fingeravtrycksskydd för din iPhone XS eller XS Max-kamera med denna aluminiumlinsskydd. Det gör ett utmärkt jobb för att hålla bort skräp och repor från hårda eller vassa föremål.

Samtidigt påverkar inte håldesignen blixten och säkerställer den ursprungliga högupplösningen för bilder och videor. Det är lätt att hålla fast på din telefon och kommer i vackra svarta, guld-, silver- och röda färger.

Kompatibel: iPhone Xs och Xs Max

Pris: $ 4,99 (för 3 stycken) - Kompatibel med iPhone Xs och Xs Max

Kolla in på Amazon

9. Minkuke Flexibelt glaslinsskydd

Det härdade glaset och de uppgraderade reptåliga beläggningarna på detta linsskydd gör ett bra jobb för att förhindra oönskade skrapor och repor med kniv, nycklar och andra hårda ämnen.

Samtidigt är linsskyddet extremt tunt och erbjuder upp till 99,9% HD-transparens. Detta säkerställer att din kameras funktionalitet inte påverkas alls.

Pris: $ 5,87 (för 3 stycken)

Kolla in på Amazon

10. UPSCD-kameralinsskydd

Linsskyddet på 0,3 mm och 99% genomskinlighet skyddar din dyrbara iPhone-kamera samtidigt som den fungerar bra med original hög upplösning för bilder och videor.

Den har en oleofob beläggning som är vatten- och oljesäker. Detta förhindrar att fingeravtryck, damm och andra föroreningar lämnar ränder på linsen eller orsakar andra skador.

Kompatibel: iPhone Xs och Xs Max

Pris: $ 5,99 (för 2 stycken)

Kolla in på Amazon

Summering!

Glöm inte att para ihop dina kameralinsskydd för iPhone med de bästa fodralet för din iPhone XS och XS Max. Detta garanterar full säkerhet för din enhet mot slitage.

Du kanske också vill läsa dessa

 • Bästa iPhone Xs Max Kickstand Fodral
 • Bästa tillbehör för iPhone Xs Max och Xs
 • Trådlösa laddare för iPhone Xs och Xs Max
 • VR-headset för iPhone Xs, Xs Max och XR
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found