Blogg

Bästa 10,5-tums iPad Air Sleeves 2021

Tillsammans med ett elegant folio- och tangentbordsfodral är ett fodral med hylsor en av mina favorittillgångar för iPad Air 3. Anledningen till att jag gillar att para ihop den med min surfplatta är att den ger mer bekvämlighet. Baserat på praktisk design och hållbarhet är det här mina bästa ärmar för 10,5-tums iPad Air 3. Så om du vill få en professionell eller minimalistisk kostym till din nya iPad Air, ge dem en titt!

 1. Harber London
 2. TOOVREN
 3. MoKo
 4. Inateck
 5. tomtoc
 6. BELFORD
 7. ProCase
 8. MOSISO
 9. HESTECH
 10. Brydge

1. Evo från Harber London

Om du är ute efter premiumkvalitet och rikt hantverk skulle Evo från Harber London vara ett bra val. Denna iPad Air-ärm är huggen av fullkornigt vegetabiliskt garvat läder och 100% ullfilt.

Medan lädret ger den en elegant känsla, erbjuder den täta ullfiltet den välbehövliga stoppningen som skyddar din iPad mot stötar. Med två fickor på vardera sidan har du flexibiliteten att bära många små saker som dina AirPods, viktiga anteckningar och mer.

Dessutom har Evo-hylsan en hållare för att säkerställa att din Apple Pencil har den önskade platsen att vila och förbli säker. Slutligen erbjuder Harber London den i två färger: solbrun och svart.

USP: Premiumkvalitet och rikt hantverk

Kolla in på Harberlondon

2. TOOVREN

TOOVREN-ärmen har en elegant och elegant design och har kvaliteten för att vara en imponerande matchning för din iPad. Det mjuka och släta syntetiska lädret ger bättre grepp.

Med det mjuka mikrofiberfodret ger inredningen det nödvändiga skyddet till din surfplatta från repor och stötar. Det trefaldiga stativet fungerar perfekt för att ge bekvämare betraktningsvinklar.

Tack vare de sex starka magneterna förblir stativet stadigt. Dessutom kommer denna snyggt handgjorda ärm också med en hållare för att hålla din Apple Pencil perfekt på plats.

USP: Snygg design med kickstand-funktionalitet

Kolla in på Amazon

3. MoKo

MoKos erbjudande visar stilren design och kan leva upp till din professionella smak. Medan PU-läder exteriör ger en sofistikerad touch, gör den mjuka filtinteriören att den kan motstå repor.

Den har en stor ficka där du kan behålla dina viktiga dokument, laddare och andra små saker. Dessutom har den en liten kortplats för att låta dig bära kreditkort. Dessutom kommer MoKo Sleeve för iPad Air 3 också i några snygga färger som svart, brunt och rosaguld.

USP: Elegant och sofistikerad design

Kolla in på Amazon

4. Inateck

Inateck är den typ av ärm som lätt passar in i din formella smak. Närvaron av högkvalitativ filt på utsidan och mjuk flanell inuti ger den en pro touch. Du kan lita på den mjuka flanellen för att skydda din iPad från scuffs

Inateck ärm har ett par fickor där du kan behålla dina kort. Dessutom har den också ett andra fack som säkert kan hysa dina viktiga anteckningar. hörlurar och till och med din iPhone. Om enkelhet är din grej, skulle du uppskatta mörkret och ljusgrått.

USP: Högkvalitativt filt exteriör och mjukt flanell interiör

Kolla in på Amazon

5. tomtoc

Utställer bedårande hantverk, "tomtoc" ärm har verkligen imponerat mig. Integrationen av karamelläder och kolfilt utvidgar sin design. Att vara ganska lätt och snygg, det känns också bekvämare i händerna.

När det gäller skydd bör tomtoc kunna absorbera stötar och även avvärja repor. För att hjälpa dig att hålla anteckningar, kraftbanker och andra små saker säkra, kommer den med ett andra fack. Och med den magnetiska förslutningen förblir dina värdefulla saker skyddade inuti.

USP: Integrering av karamelläder och kolfilt

Kolla in på Amazon

6. BELFORD

"BELFORD" har ett förstklassigt utseende. Och om du är ute efter en högkvalitativ läderhylsa, håll den i åtanke.

Det som omedelbart har krävt min uppmärksamhet i den här ärmen är den handgjorda designen. Med det högkvalitativa läderytan av hög kvalitet har det ett auktoritärt utseende.

Tack vare det mjuka inre mikrofiberfodret, kommer stötar och repor inte att skada din iPad. Dessutom har BELFORD också en hållare för att hålla din digitala plats på en säker plats.

USP: Anmärkningsvärd handgjord design

Kolla in på Amazon

7. ProCase

Enkelhet och estetisk design är huvudaspekten i ”ProCase” -hylsan. Komposition läder exteriör ser väldigt raffinerad ut. För ytterligare skydd mot stötar har den använt en mjuk mikrofiber inuti. Så din iPad Air skadas inte av slumpmässiga stötar eller repor.

ProCase har en extra ficka för att skydda dina personliga tillhörigheter. Plus, tillgången på en pennhållare säkerställer att din Apple Pencil har en perfekt plats att vila när den inte används. Gillar attraktiva färger? Detta ärmfodral kommer också i några eleganta färgvarianter som röd och mintgrön.

USP: Inbyggd pennhållare

Kolla in på Amazon

8. MOSISO

Om du vill gå till en överkomlig ($ 11,99) men ändå ganska bra ärm, kan "MOSISO" vara ett bättre alternativ. Den är gjord av polyestermaterial och har en dragkedja som öppnar uppåt så att du säkert stänger ärmen.

Förekomsten av vadderingsskikt av polyesterskum tillsammans med fluffigt foder i fleecetyg ger den kudden som behövs för att överleva stötar. Du kan dra nytta av den extra fickan på framsidan för att behålla föremål som hörlurar, laddare, powerbank och mer.

Dessutom erbjuder MOSISO denna snyggt designade ärm i ett brett utbud av färger. Så jag antar att det inte är en stor sak att välja en bättre passform för din iPad Air 3.

USP: Vadderingsskikt av polyesterskum för slaghållfasthet

Kolla in på Amazon

9. HESTECH

Om du föredrar minimalistisk design skulle HESTECH vara ett bra alternativ för dig. En av höjdpunkterna i detta fodral är det vattentåliga neoprenlagret som kan ge det skydd som behövs för din iPad.

Koppla ihop det med det mjuka, fluffiga innerlagret och du har en mycket hållbar tillgång som kan skydda din surfplatta från både stötar och skav. HESTECH har en extra ficka som ger dig önskad flexibilitet att bära viktiga saker bekvämt under resan. Och med blixtlåset stängs dina värdesaker perfekt inuti och också lättillgängliga.

USP: Minimalistisk design

Kolla in på Amazon

10. Brydge

Sportig ganska tunn och elegant profil, "Brydge" fångar ögon utan ansträngning. Tillverkad av fullnarvskinn och har handgjord design av högsta kvalitet. Om du tycker om ärmskydd i äkta läder kan det vara värt att överväga.

Den har en filtfodrad interiör som gör att den kan bekämpa repor. Dessutom ger den rika läderstrukturen ett mycket förbättrat grepp så att du tycker att det är bekvämare att hålla tabletten i handflatan.

USP: Smal och elegant profil

Kolla in på Amazon

Det är allt! Så det här är mina mest bedårande ärmfodral för iPad Air 3.

Vad är ditt val?

Med så många bedårande alternativ till förfogande antar jag att ditt behov har hittat den perfekta affären. Så vilken typ av ärmfodral har du valt för din iPad? Är det den som ser professionell ut eller den som har en minimalistisk design? Jag skulle verkligen uppskatta om du kunde spilla några bönor om ditt val.

Du kanske också vill titta på följande inlägg:

 • Bästa 10,5 ″ iPad Air Screen Protector
 • Bästa iPad Air-fodral för 2019
 • iPad Air 3 tunga skal
 • Bästa iPad Mini 5-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found