Blogg

De bästa Apple Watch-produktivitetsapparna 2021

Din Apple Watch är jättebra. Men det används främst för att förbättra din hälsa med de vanliga spårarna och vattenpåminnelserna. Men visste du att din Apple Watch också kan hjälpa dig att komma över dessa arbetsfrister? Det finns några fantastiska Apple Watch-produktivitetsappar i App Store, speciellt om du ser fram emot att uppnå det bästa från två världar.

Jag har gjort en lista över Apple Watch-produktivitetsappar som jag inte kan leva utan. Majoriteten av dessa appar kan synkroniseras med din iCloud och är gratis att använda. Ett par betalda på listan, men hej, vill vi inte ha en bättre levnadsstandard än att spara några få dollar i månaden? Låt oss titta på dessa appar.

 1. Produktiv
 2. Fokus
 3. Apple Maps
 4. iTranslate Converse
 5. IFTTT
 6. Saker 3
 7. Pacemaker
 8. MultiTimer
 9. Anteckningar om cheatsheet
 10. Pennies

1. Produktiv - Habit Tracker: Gör din rutin!

En Webby Award-vinnare för bästa mobilwebbplats, Productive har en Apple Watch-app nu. Produktivt är ett gratis och lättanvänt verktyg som hjälper dig att införa positiva förändringar i ditt liv.

Skjut dig själv eftersom ingen annan kommer att göra det åt dig. Gör små mål, spåra dina framsteg och var din tävling. Produktivt gör till och med underverk för vuxna som kämpar med ADHD genom att hjälpa dem att utveckla och uppnå sin dagliga rutin.

Nyckelfunktioner:

 • Utmaningar: Ha små utmaningar utvecklade för att bryta ner och hjälpa dig närmare ditt mål så småningom.
 • Habit Management: Bygg och arbeta på dina vanor enligt din bekvämlighet. Ändra dem efter behov.
 • Statistik: Spåra dina vanor och analysera dina framsteg. Glöm inte att hålla jämna steg med din strimma!
 • Siri-genvägar: Siri-genvägar för triviala appfunktioner fungerar som ett perfekt tillägg för att spåra dina vanor.
 • Habit Trends: En samlad data som samlats genom att övervaka dina dagliga vanor. Detta innehåll uppdateras varje vecka.

Är du en arbetande professionell som jag som ständigt behöver påminnelser om triviala aktiviteter som dricksvatten? Produktiv är en app som kan hjälpa dig att uppnå det. Apple Watch-implementeringen gör det ännu enklare att fokusera på att hantera en balans mellan kvalitet och privatliv.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från 3,99 USD)

Ladda ner

2. Fokus - Time Management: Hantera din tid som ett proffs!

Sedan våra skoldagar har vi vant oss vid att hålla oss till en schema för att maximera produktiviteten. Fokus tar mig tillbaka till dessa dagar igen, eftersom det är en av de bästa tidshanteringsapparna jag någonsin har stött på.

Appen är utformad för att öka din produktivitet under din arbetstid och därmed bygga din effektivitet, om än en uppgift i taget. Fokus strukturerar din rutin med en sessionsbaserad modell med en jämn fördelning av arbete + pauser.

Nyckelfunktioner:

 • Aktivitetshanterare: Organisera ditt arbete intuitivt. Aktivitetshanteraren låter dig fokusera på en uppgift i taget och låter dig inte flytta till nästa förrän detta har uppnåtts.
 • Fokus sessioner: Fokus sessioner fungerar på ett roligt sätt. Du får en kort paus varje gång du arbetar i 25 minuter. Efter fyra sådana sessioner får du en lång paus.
 • Fördjupad statistik: En perfekt lösning för att hålla koll på tiden du spenderade fördröjningar. Håll koll på ditt arbete och djupgående motiverande statistik.

Med Apple Watch-integrationen låter Focus dig spåra dina framsteg med en enda blick, vilket jag tycker är bekvämare än att gå till min iPhone då och då. Appen är en bra hjälp för att minska dina stressnivåer genom att skapa arbetszoner på mikronivå. De månatliga prenumerationerna kostar mindre än en kopp kaffe. Tja, koffein eller produktivitetsapp för att öka din adrenalin? Jag vilar mitt fall.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från 4,99 USD)

Ladda ner

3. Apple Maps: Resen blir enklare!

Apple Maps är OG-karttjänsten som utvecklats av Apple själva för att underlätta din kör- / körupplevelse. Den ger vägbeskrivningar och beräknar din tid på resan, oavsett vilket transportsätt du valt.

Apple Maps Apple Watch-integration gör underverk när du pendlar eftersom du inte behöver titta på din iPhone flera gånger för att känna till rutten.

Nyckelfunktioner: 

 • Förfina plats: Få mycket exakt plats när du rör dig genom de täta stadsområdena.
 • Hastighetskameror och röda ljuskameror: Få meddelande om närmar kameror för hastighet och rött ljus innan du når punkten.
 • Guider: Navigering visar bra ställen att äta, shoppa och utforska när du navigerar. Dessa guider uppdateras automatiskt för att hålla jämna steg med de senaste rekommendationerna.
 • Gör bokningar: Gör hotellbokningar, ring telefonnummer och öppna webbplatser direkt i Maps.
 • EV-routing: Den här är en välsignelse för ägare av elfordon, för Maps designar automatiskt en rutt med laddpunkter på vägen.

Kartor fungerar också perfekt med Siri. Ställ frågor som "hitta kaffe nära mig" och välj ditt transportsätt, och det är det. Din klocka tar hand om resten.

Pris:  Gratis

Ladda ner

4. iTranslate Converse: Heaven för ensamresenärer!

iTranslate Converse är en revolutionerande talöversättningsapp, välbehövlig för resenärer. Med ett lättanvänt gränssnitt, en enkel design och konverteringar på över 38 språk har den utmärkt potential.

Vanligtvis var du tvungen att prata med din iPhones mikrofon för att översätta innehållet. Med Apple Watch fungerar översättningsförfarandet på samma sätt. Allt du behöver göra är att hålla ned knappen medan du pratar, och appen översätter din fras och pratar med din barista för dina räkning.

Nyckelfunktioner:

 • Realtidsresultat: Appen levererar naturligtvis översättning i realtid med bra internetanslutning för att inte hålla dig hängande i ett främmande land.
 • Automatisk språkidentifiering: Appen upptäcker automatiskt båda språken för att erbjuda en sömlös översättning.
 • Automatiska transkriptioner: Appen skapar transkriptioner automatiskt för varje röstkonvertering.
 • Bred översättningsknapp: Hela skärmen blir din översättningsknapp, tryck på den och börja prata.
 • Ett brett utbud av innehåll: Appen har mer än 38 språk att erbjuda och täcker de mest populära språken över hela världen.

Att vara backpackare själv befinner mig självklart fast på udda platser med massor av språkbarriärer. Att lära sig de grundläggande fraserna är annorlunda, och det är annorlunda att hålla hela konversationen. iTranslate Converse-översättning har gjort resan enklare för mig.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från 4,99 USD)

Ladda ner

5. IFTTT: Bästa app-produktivitetsappen för Apple Watch

Min personliga favorit, och en av de bäst integrerade apparna i App Store, IFTTT är en välsignelse för multitaskers. Med över 600 appintegrationer visar IFTTT sig som en enda lösning för alla företagare där ute.

Applets ger dina favorittjänster för att upprätthålla en idealisk balans mellan arbete och privatliv för människor som oss. IFTTT integreras med din Apple Watchs hälsoapp för att spåra och behålla dina vanor, vilket är en bonus för Apple Watch-användare. Det kan vara en ersättning för en bra vanespårare.

Nyckelfunktioner: 

 • Daglig väderprognos: Håll dig uppdaterad med dagliga väderprognosmeddelanden.
 • Organisera dina sociala medier: Effektivisera ditt sociala medieinnehåll, lägg till foton på Instagram, Pinterest-pins eller till och med Twitter-foton.
 • Smarthemsäkerhet: Håll dig uppdaterad med smarthemsäkerhet. Justera husets temperatur för att känna värmen när du kommer hem.
 • Röststyrning: Styr alla funktioner med din röst, även med din Apple Watch.
 • Anpassade varningar: Få varningar för din intresserade lista över Craiglist för att inte missa ditt nästa rumsavisering eller någon galen iPhone-affär över internet.

Jag har automatiserat mina vardagliga uppgifter mellan appar genom att bygga ett anpassat arbetsflöde. Möjligheterna är oändliga, var opportunist och välj dina appar klokt. Jag har använt appen för att skicka anpassade aviseringar varje dag, även för de småsammaste sakerna, till exempel solnedgångstider och födelsedagsmeddelanden. Den bästa delen; Jag anpassar mina aviseringar själv.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 4,99 USD)

Ladda ner

6. Saker 3: Bästa appen för uppgiftshantering

Är du fokuserad på att uppnå dina mål i tid? Är din super passionerad för dina drömmar? Du behöver en uppgiftshanterare, och Things 3 är en av de bästa med Apple Watch-kompatibilitet.

Organisera ditt liv snyggt, från vardagliga uppgifter till dina största livsmål, och ta bort stressen. Använd din tid mer effektivt och fokusera på aktiviteter som är viktiga idag. Jag älskar kombinationen av ett bra användargränssnitt och UX, och saker 3 är en perfekt sammanslagning av de två.

Nyckelfunktioner:

 • Realtidsprojekt: Skapa din balans mellan arbete och privatliv genom att bygga nya produkter för båda områdena. Lägg till uppgifter för att hjälpa dig att uppnå det målet och kontrollera dem från din Apple Watch.
 • Den här kvällen: Planera en romantisk kväll med din SO, eller gå ut till en bar med dina vänner; låt din Apple Watch meddela dig.
 • Repeater: Arbeta smart genom att upprepa grundläggande uppgifter för att spara dig från de onödiga ansträngningarna att skapa triviala repetitiva uppgifter.
 • Maila till saker: När du vidarebefordrar ett mail till Things 3 blir det automatiskt en uppgift.
 • Taggar: Kategorisera dina uppgifter i listan med attraktiva taggar.

Jag ville alltid ha en virtuell assistent av ett slag som ständigt påminner mig om mina mål genom att ta en liten avgift i gengäld. Saker 3 är en perfekt ersättning för min mänskliga VA. Det är skarpt, lätt och enligt vad jag hörde tilldelade Apple appen för sin design! Föreställ dig att du smyger en blick på min klocka mitt i ett möte för att inse att det är min hunds pooptid; haha!

Pris:  $ 9,99

Ladda ner

7. Pacemaker: Bäst för ljudtekniker!

Vänd din Apple Watch till din DJ med Pacemaker. Inte bara en DJ-app, Pacemaker är en AI-DJ som är uppfunnen för pekskärmar. Med Apple Watch-integrationen kan du blanda spår direkt från din handled.

Tänk dig att gå med din AirPods Max och med din Spotify ansluten till din Pacemaker och skapa spår när du är på språng? Låter ganska spännande. Detta är kraften i AI och universell integration!

Nyckelfunktioner: 

 • Diverse Library: Miljoner spår ingår i biblioteket för att mixa och matcha.
 • Snabb skapande: Aktivera vågformen och börja arbeta med dina mixar från din Apple Watch.
 • Integration av musikapp : Synkroniseras med Apple Music och Spotify, Pacemaker gör skapandet av innehåll ganska enkelt.
 • Artistanslutning: Leta efter dina favoritartister, följ deras hashtags och upptäck deras fantastiska mix.
 • Remix: Om du känner att en viss blandning behöver omarbetas, redigera den och dela dina åsikter med artisten.

Att vara ljudtekniker eller till och med podcaster måste du ha rätt spår till hands. Det faktum att Pacemaker fungerar bra från Apple Watch är fantastiskt. Appen är så beroendeframkallande att jag blandar spåren även i hissen.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från 4,99 USD)

Ladda ner

8. MultiTimer - Flera timers: Bäst för handlare

Att vara en entreprenör måste du hålla koll på varje minut. Hur mycket tid du spenderar på att äta mat, din skärmtid eller den tid som behövs för att slutföra en viss uppgift. MultiTimer är en mångsidig timer för nedräkning och stoppur med kraftfulla funktioner och ett förenklat användargränssnitt.

Appen levereras utan garnering eller bannerannonser; det har bara produktivitet att erbjuda. Att skapa flera timers samtidigt, kategorisera dem efter dina behov och kontrollera deras framsteg senare är en bonus.

Nyckelfunktioner: 

 • Anpassningsbara brädor: Ordna dina timers med dessa brädor i olika layouter.
 • Nedräkningsgränser: Nedräkningsgränserna för att uppnå dina uppgifter är upp till 100 dagar, i timmar, minuter och sekunder. Detta är extremt användbart för långsiktiga track records.
 • Siri-genvägar: Siri-genvägar för att underlätta funktionaliteten.
 • Timer-mångfald: Olika typer av timers tillgängliga; Nedräkning, snabb, uppräkning, Pomodoro, intervall, stegad, stoppur, varv, räknare och klocka, för att nämna några.
 • iCloud-support: Med iCloud-support kan du synkronisera timers från alla iOS-enheter och övervaka dem från vilken enhet som helst.

Jag beundrar den automatiska timerfunktionen. Jag behöver timers för olika ändamål, som läkemedel och övningar, och appen sparar mig från att göra det manuellt varje gång! Det faktum att appen fortsätter att revidera sitt innehåll för att tillgodose användarens behov är bara mindblowing.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 3,99)

Ladda ner

9. Cheatsheet Anmärkningar: Digital virtuell assistent!

Kan jag vara mer tacksam för de lösenordshanterare som kommer ihåg alla mina kombinationer? Tänk på att Cheatsheet är en avancerad version av det. Appen kommer ihåg de små sakerna som du ofta glömmer. (Nej, det kommer inte påminna dig om att skicka blommor till din flickvän.: D)

Det här är en app för att komma ihåg dina hotellrum, registreringsskyltar, kombination av bagage, ID-nummer. Hänvisa till dem när som helst på telefonen och klistra in dem var som helst med det anpassade tangentbordet.

Nyckelfunktioner:

 • Olika ikoner: Mer än 200 ikoner för att känna igen vad du letar efter och kategorisera dem därefter.
 • Siri-genvägar: Använd kombinationer som "hitta anteckningar i Cheatsheet" eller "Lägg till anteckningar i Cheatsheet" för att lägga till innehåll i appen.
 • Redigera innehåll från din handled: Lägg till eller ta bort innehåll direkt från din handled.
 • Anpassningsbart gränssnitt: Anpassa dina fusk genom att ändra färger och mer efter dina önskemål.

När jag väl hade vant mig med mina fusk blev det lättare för mig att komma ihåg vilka nivåer jag parkerade min bil eller min väns hotellrumsnummer under resan. Att synkronisera innehållet på din iPhone, iPad eller Apple Watch med iCloud är stenhårt. Mycket uppskattad funktion.

Pris:  $ 4,99

Ladda ner

10. Pennies - Budget och utgifter: Spåra din ekonomi effektivt

Pennies är budgeteringsappen för vardagliga människor, som jag och du, som tycker att det är svårt att bli vuxen. Det är en utgiftsspårningsapp som hjälper dig att spara lite extra i stället för att beställa Joey's special eller den Tesla du har tittat på i ett år.

Appen kategoriserar dina utgifter och visar dig i vilken utsträckning du kan spara anständigt mot slutet av månaden. Appen erbjuder dig veckor, månader, två månader, två gånger per månad och on-off budgetar som kan börja när du vill.

Nyckelfunktioner: 

 • Ekonomihälsa: Övervaka din ekonomiska hälsa med din klocka. Pennies ställer in dina dagliga utgiftsgränser och visar dem på din skärm dagligen.
 • Obegränsad budgetering:  Appen låter dig skapa obegränsade budgetar i appen och få tillgång till dem från vilken enhet som helst på grund av iCloud-synkronisering.
 • Flexibla utgifter: Lägg till dina tidigare utgifter till dina utgifter, och Pennies beräknar om din budget och visar den dagliga gränsen därefter.
 • Flera valutor: Stöder alla de största valutorna i världen. Således kan du beräkna dina utgifter i önskad valuta.

Budgettering borde inte vara tråkigt; det bör göras för att du ska känna dig mer ansvarig för dina besparingar och vara försiktig med dina utgifter. Självvård är bra, men Pennies har hjälpt mig att undvika alla de onödiga dyra skor eller söta toppar som jag annars skulle ha fått när jag var på dåligt humör.

Pris:  $ 3,99

Ladda ner

Har du provat dessa bästa Apple Watch-appar för att öka din produktivitet?

Att öka produktiviteten är ett vagt koncept. Att vara medveten om ditt liv och ha en anständig balans mellan arbete och privatliv kan hjälpa dig att öka din produktivitet. Och de här Apple Watch-produktivitetsapparna hjälper dig att arbeta smartare, inte bara hårdare.

Jag håller mig till att använda IFTTT under större delen av mitt arbetsschema och Pacemaker för lite kul. Trots allt gör allt arbete och inget spel Jack till en tråkig pojke! Vilka av dessa appar använder du? Låt mig veta i kommentarerna nedan.

Läs mer:

 • Så här ändrar du textstorlek på din Apple Watch
 • Så här ställer du in och använder höstdetektering på din Apple Watch
 • Använd Cardio Fitness på iPhone och Apple Watch (Fitnessguide)
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found