Blogg

Hur man slår på Twitter tänder mörkt läge på iPhone och iPad

Med iOS 13 har det nu blivit lättare för alla användare att aktivera mörkt läge i Twitter-appen. Appen för sociala medier hade redan förbättrat sitt nattläge med den kolsvarta färgpalett utöver blå / grått tema. Användare kan dock aktivera mörkt läge på Twitter på iPhone och iPad som kör iOS 13.

När du använder mörkt läge i iOS 13 kommer det automatiskt att gälla för Twitter och andra tredjepartsappar som stöder nattläge. Du kan dock alltid använda Twitter för att begränsa nattlägesfunktionen till appen sociala medier.

Så här aktiverar du mörkt läge i Twitter på iPhone eller iPad

Fästis: Se till att Twitter är uppdaterad på din enhet. För att göra det, gå över till App Store → Uppdateringar och leta sedan efter appen och tryck på Uppdatera-knappen.

Steg 1. Starta Twitter-appen på din iOS-enhet.

Steg 2. Se nu till att hemfliken är markerad längst ner. Tryck på din profilikon längst upp till vänster.

Steg 3. Klicka sedan på Inställningar och sekretess → Tryck på Skärm och ljud.

Steg 4. Nästa steg har du flera alternativ.

Om din enhet kör iOS 13 kan du aktivera "Använd enhetsinställningar" för att aktivera mörkt läge på Twitter.

Observera att när du aktiverat "Använd enhetsinställningar" öppnas din Twitter automatiskt i mörkt läge när du aktiverar mörkt läge från enhetens inställningar.

Om du inte har uppdaterat din enhet till det senaste operativsystemet kan du följa metoden nedan.

Du kan ställa in det mörka läget så att det automatiskt slås på i Twitter-appen på kvällen eller morgonen, växla den automatiska mörka lägesomkopplaren till PÅ- läge.

Om du vill ha manuell kontroll över den här funktionen, slå på strömbrytaren bredvid mörkt läge . Nu får du två alternativ:

Dim: Det är samma nattläge (blå / grå färg) som funnits på Twitter sedan 2016. Om du vill ha ett mörkt tema med lite låg intensitet, gå till det här alternativet.

Lights Out: Det är det helt nya mörka läget ( ren svart färgpalett ) som har kommit med den senaste uppdateringen. Om du vill ha ett fullfjädrat mörkt tema är det vägen att gå.

Varsågod! Använd nu enheten bekvämare eftersom dina ögon inte längre känns ansträngda. Som ett resultat får du också bättre sömn. Senare, om du bestämmer dig för att stänga av Twitters mörka läge, följ stegen som beskrivs ovan och stäng sedan av växeln till slut.

Värdigt tillägg ...

Personligen har jag hittat det här nya tillägget som är värt att prova. Twitter hade introducerat den här funktionen för sin Android 2017. Sedan dess hade många iOS-användare efterfrågat den. Och jag är verkligen glad att Twitter har lyssnat på Twitteratis känslor precis som Facebook Messenger.

Du vill också titta närmare på följande inlägg:

  • Så här aktiverar du mörkt läge på iPhone och iPad
  • Så här aktiverar du mörkt läge på Mac 
  • Så här aktiverar du mörkt läge i Safari på iPhone och iPad

Vad sägs om att hålla koll på våra senaste inlägg lite bekvämare?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found