Blogg

Dekaler på MacBook (tangentbord): Dekorera dina MacBooks med stil och elegans

På din vanliga MacBook kan du lägga till lite krydda och färg genom att klistra in levande dekaler. Om du vill lägga till lite kul på det enkla tangentbordet på din MacBook har vi listat några färgglada alternativ. Förutom MacBooks lock och tangentbord kan användare också klistra in dekaler på området nära styrplattan på MacBook.

Vissa passionerade användare får också anpassade dekaler för sina MacBooks; Bortsett från att ge estetisk utseende, dekaler skyddar också ytan på dina MacBooks. Under en tid samlar damm på tangentbordet, locket och styrplattan som fastnar där permanent. För att undvika detta kan du täcka dessa områden med vackra dekaler. Vi har listat några av de bästa designen och färgerna för att jazz upp dina MacBooks.

Bästa MacBook-dekaler / klistermärken

# 1. NDAD

Vad sägs om att visa upp berömda byggnader på baksidan av din Macbook? Jag är säker på att du skulle älska att få din bärbara dator att flagga med berömda byggnader som Golden Gate Bridge, Lincoln Memorial, Washington Monument och mer. Med tillstånd av attraktiv design ser det ganska elegant ut. Den högkvalitativa vinylen ger tillräckligt med styrka för att hålla länge. Ännu bättre, den är gjord för att vara vattentät.

USP: Vinyl av högsta kvalitet

Pris: $ 19,99 [$ 7,98 på Amazon medan vi skriver detta.]

Köp det från Amazon

# 2. Eppo-märke

Denna snövit klistermärke från Eppo Brand är ganska charmig. Det visar en liten flicka som håller Apples logotyp i handen. Den fängslande designen i kombination med den glansiga ytan gör den ganska unik. Det är väldigt smalt och inställningarna fungerar perfekt. Dessutom är den utformad för att vara mycket hållbar.

USP: blank yta

Pris: $ 19,99 [$ 5,99 på Amazon medan vi skriver detta.]

Köp det från Amazon

# 3. Furivy

Furivy klisterhud finns i flera färger med olika mönster. Klistermärket har huggits av material av högsta kvalitet som hjälper det att hålla länge. Den är ganska tunn och installeras enkelt. Ännu bättre, dekalskyddet lämnar inga rester när du tar bort det.

USP: Flera färger

Pris: $ 7 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon

# 4. Sketch Works LLC

Ett litet utrymme gör det möjligt för konstnären att använda sin kreativitet. Sketch Works presenterar ett dekal för MacBook Pro som pryder Rafiki, en seriefigur från den berömda Lejonkungen. Dekalen är gjord av att endast använda vinyl av högsta kvalitet. Sketch Works ägnar sig åt varje beställning för att anpassa varje dekal. Dekalen ser fantastiskt ut på alla MacBooks; det är ganska enkelt att installera på vilken MacBook eller bärbar dator som helst.

USP: Vinyl av hög kvalitet

Pris: $ 5,47 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon

# 5. Ammorn

Dekalen visar en av de mest kreativa designerna; faktiskt visar det ett element där allt är födt - den mänskliga hjärnan. Genom att tydligt visa hjärnans vänstra och högra halvklot, placerar dekalen två kontrasterande sinnesfenomen - gråa och färgglada områden. Eftersom höger del av hjärnan handlar om kreativitet visas den i livfulla färger. Det är en perfekt affär för alla som är inom konst och kreativitet. Är du författare eller designer - då ska du gå för det här.

USP: Grafisk konst

Pris: $ 13,45 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon

Bästa MacBook-tangentbordsdekaler / -klistermärken

# 1. Kompass Litho

Är du ett stort fan av serietidningens hjälte? Om ja, skulle Compass Litho vara ett utmärkt val för dig. Med högupplöst utskrift ser tangentbordsmärket fantastiskt ut. Det högkvalitativa vinylmaterialet ger tillräckligt med styrka för att uthärda regelbundet slitage. Dessutom är det otroligt enkelt att installera och ta bort.

USP: högupplöst utskrift

Pris: $ 17,45 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon

# 2. XSKN

Med det högkvalitativa silikonmaterialet har XSKN-tangentbordet kvaliteten för att ge önskat skydd för dina MacBook-tangenter. Ytan är väldigt mjuk vid beröring. Eftersom den är tunn passar den perfekt på tangentbordet. Det kan hålla damm, smulor borta och erbjuda den väsentliga komforten du vill att inte bara ska skriva mer smidigt utan också förbättra tangenternas utseende. Ännu viktigare är att den är kompatibel med 13, 15 och 17-tums MacBook.

USP: Silikonhud

Pris: $ 18,99 [$ 13,99 på Amazon när detta skrivs.]

Köp det från Amazon

# 3. Killer Duck dekaler

Killer Duck-dekaler finns för alla MacBooks och Apple trådlösa tangentbord. emellertid passar inte dekalerna på 11-tums MacBook Air och det nya Magic Keyboard som introducerades 2015. Dekalerna är tryckta med det slitstarka laminatet, vilket garanterar långvarig bildkvalitet. Dekalerna är gjorda av 3M vinyl och laminat, och inte av silikon eller gummi. Varje tangent skärs individuellt för ditt tangentbord.

USP: Slitstarkt laminat

Pris: $ 16,50 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon

# 4. GMYLE

GMYLE presenterar högkvalitativt tangentbordsdekal av marmormönster för MacBook. Med detta dekal kan du också täcka andra områden än tangentbordet; klistra in det tåliga vinylmaterialet för att säkerställa bekväm användning och skydda din MacBook mot dammutsläpp, nyckelslitage och mer. Alfabet och andra symboler är tryckta på dekalen. Nu inte mer smuts eller damm mellan tangenterna på din MacBook.

USP: Marmormönster

Pris: $ 15,98 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon

# 5. Debbies mönster

Debbie's Designs presenterar en dekalnyckel som är musikälskares glädje. Dekalen är tryckt på högkvalitativa material för långvarig färg. Använd den själv, eller så kan du göra en present till dina vänner och familj. Dekalnyckeln tillverkas i USA med 100% nöjdhetsgaranti. Dekalen är lämplig för MacBook Air / Pro / Retina med 13 ″, 15 ″ och 17 ″.

USP: Långvarig färg

Pris: $ 39,99 [$ 8,95 på Amazon medan vi skriver detta.]

Köp det från Amazon

Loggar ut

Vilka MacBook-dekaler (tangentbord) har du handplockat för att dekorera din bärbara dator? Låt oss veta namnet på klistermärket som har vunnit dig. Berätta dessutom vilken kvalitet du vill se i ett dekal av högsta kvalitet.

Med den snygga designen ser dessa dekaler riktigt cool ut på den bärbara datorn. Skapat med kvalitetsmaterial håller de sin charm intakt länge. Dessutom kan du enkelt installera och ta bort dem.

Du skulle också vilja prova på dessa inlägg:

  • Bästa MacBook-stativ
  • MacBook Pro-väskor
  • Bästa MacBook Pro-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found