Blogg

Bästa iPhone X-fodral för kvinnor 2021

Även efter att ha sammanställt en rik samling av de bästa iPhone X-skalen var vi inte nöjda och hittade något som saknades. Senare upptäckte vi att en lista med omslag inte (i de flesta fall) kunde tillgodose alla behov. Därför föddes idén att skapa en unik samling av de bästa iPhone X-fodral för kvinnor.

När vi valde ut ärenden så försäkrade vi oss om att de hade gjorts på ett snyggt sätt. Tillsammans med attraktiv design, betonar vi också skydd så att smarttelefonen har den mycket krävda vården i alla faror. En sak till som fick särskild uppmärksamhet var tillgången på flera färgalternativ. Vill du ta en titt på våra bästa iPhone X-fodral för kvinnor? Låt oss simma över!

 1. Sammetskaviar
 2. Fläck
 3. OtterBox
 4. totallee
 5. TORRAS
 6. KAVAJ
 7. MOSNOVO
 8. Caka
 9. OCYCLONE
 10. Silke

# 1. Sammetskaviar

Väskan från Velvet Caviar är dropptestcertifierad och har en fantastisk design på baksidan. Det är tufft och tåligt, men designen gör att den ser mjuk och skonsam ut. Det skyddar din iPhone X från fall främst på grund av det tuffa PC-materialet tillsammans med mjuka TPU-stötfångare. Oavsett vad du gör och var du är kommer det här fallet att ta hand om din enhet exakt.

Laserutskriftsdesignen gör att den ser verklig ut och inte tryckt. När det gäller pris är det lite på den högre sidan, men den positiva sidan är att det finns många designalternativ tillgängliga.

USP: Droptestcertifierat

Kolla in på Amazon

# 2. Speck Presidio Clear + Print

Den fantastiska blandningen av snygg design och kompromisslöst skydd, "Speck Presidio Clear + Print" är lätt att vara ett premiumfodral. Gyllene blommor berikar dess design. Konstruktion med dubbla lager kan överleva droppar på upp till 8 fot.

Med den avfasade kanten har pekskärmen extra skydd mot repor. En annan viktig egenskap i detta fall är att det inte blir gult när det utsätts för UV-ljus. Dessutom finns Speck Presidio i två färger: guld och rosa.

USP: Anti-gul

Kolla in på Amazon

# 3. OtterBox SYMMETRY CLEAR SERIES

Jag vet att du vill låta din smartphone lysa igenom och vinna all uppmärksamhet. Men jag är säker på att du också vill erbjuda det det väsentliga skyddet för att säkerställa att det förblir säkert, eller hur? Det är därför ett förstklassigt fodral som OtterBox SYMMETRY CLEAR SERIES kan bli enormt praktiskt.

Med den dubbla materialkonstruktionen är den fullt kapabel att sprida stötar. Den upphöjda avfasade kanten ger skärmen ytterligare skydd. Dessutom finns den i fyra färger och levereras med livstidsgaranti.

USP: Konstruktion med dubbla material

Kolla in på Amazon

# 4. totallee

Om du har en speciell smak för ett snyggt fall, måste du prova totallee. Den 0,02 tum tjockleken gör det (utan tvekan) till det tunnaste fallet på marknaden.

Skapad av högkvalitativ polypropen, den är mycket smidig och flexibel. Därför kan du bekvämt installera och ta bort detta snygga fodral. Med matt och frostat yta kan den hålla sin glans vid liv länge. Framför allt kommer detta tunna fodral med 2 års garanti och finns i åtta snygga färger.

USP: Ultratunn design

Kolla in på Amazon

# 5. TORRAS

TORRAS har en anmärkningsvärt tunn design. Tillverkad av högkvalitativt material, det är utformat för att vara ett långvarigt par för din smartphone. Med den matta ytan tillåter det inte fingeravtryck eller smuts att ta bort glansen.

Trots att det har ett så snyggt utseende kan det lita på att skydda din smartphone från grunden. Upphöjd läpp erbjuder den välbehövliga skyddet för dubbla kameran. Tidigare funktioner kommer TORRAS slim case med livstidsgaranti och finns i fyra färger inklusive rött, marinblått.

USP: Matt finish

Kolla in på Amazon

# 6. KAVAJ

Vad sägs om att gå till ett snyggt plånboksfodral? KAVAJ har en trendig design som passar snyggt med iPhone. Tillverkad med äkta kohudskinn, har KAVAJ styrkan att erbjuda det nödvändiga försvaret till din smartphone från mindre droppar. PC-hölje gör det mycket hållbart.

Den har ett par platser på baksidan så att du kan lagra två kreditkort. Bortsett från det kan du välja detta snygga plånboksfodral i två färger: svart och brunt.

USP: Äkta kohudläder

Kolla in på Amazon

# 7. MOSNOVO

Vill du lägga till några underbara bling till din smartphone? MOSNOVO kan vara ett bra val! Med vacker blommedesign på baksidan, cachar fodralet enkelt ögonbollar. Byggd med mjuk TPU, den är mycket flexibel. Den gummerade utsidan tål inte bara stötar utan erbjuder också förbättrat grepp.

Stötfångarna är något upphöjda för att ge en bra kudde vid stötar. Förutom det finns fodralet i en mängd olika mönster och färger som passar din stil.

USP: Vacker rosdesign

Kolla in på Amazon

# 8. Caka

Jag trodde att du skulle älska att pryda din smartphone med ett designerväska. Försedd med mandala blommig spets klar design ser fängslande ut. Mönstret är snyggt utformat för att säkerställa att det inte slits ut lätt.

Kombinationen av högkvalitativt PC- och TPU-material har stärkt konstruktionen. Utöver det har både skärmen och kameran fått ett särskilt skydd i form av en upphöjd läpp. Slutligen finns fodralet i sex olika färg- och designalternativ.

USP: Mandala blommönster

Kolla in på Amazon

# 9. OCYCLONE

Låt din iPhone X lysa precis som du med det här fodralet från OCYCLONE. Den har gnistrar och diamanter för att öka din enhets skönhet. Förutom att det bara är vackert skyddar fodralet enheten effektivt från stötar, stötar och normala fall. Det är också motståndskraftigt mot repor och fläckar.

Det finns också en ring på baksidan som låter dig njuta av filmer och videor i handsfree-läge. Slutligen finns det i nio färgvarianter att välja mellan.

USP: Ringhållare för handsfree visning

Kolla in på Amazon

# 10. Silke

Ett plånboksfodral som är så elegant designat som Silk förtjänar att hitta ett särskilt omnämnande i den här listan. Den har en plats på baksidan där du bekvämt kan lagra upp till tre kort. Du kan också sätta ihop kortet för att förvandla det till ett användbart kickstand.

Den har en tunn men hållbar konstruktion som ger din smartphone ett pålitligt försvar. De strukturerade sidorna ger bättre grepp. Bortsett från detta kommer denna snygga plånbok i tre färger: karmosinröd, blå jade och svart onyx.

USP: Strukturerade sidor med hög grepp

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Vad är din favorit?

Ditto, ett av dessa vackra fall har charmat dig! Förresten, vilken har parats ihop med din smartphone? Det skulle vara trevligt att veta namnet och de kvaliteter du har gillat i det specifika fallet.

Du vill också ta en titt på dessa inlägg:

 • Bästa iPhone X Slim-fodral
 • Bästa iPhone X Clear-fodral
 • iPhone X Ringhållare Fodral
 • Bästa iPhone X batterifodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found