Blogg

IntouchApp Kontakter iPhone App

Vi har täckt en hel del om att överföra kontakter säkert från en telefon till en annan: mest som BlackBerry till iPhone, Android till iPhone osv. På något sätt saknade vi IntouchApp-kontakter och nu när jag har provat det känner jag mig totalt lura. Jag menar, om du har installerat IntouchApp-kontakter finns det inget annat du behöver göra.

IntouchApp Contacts är en enkel kontakthanterare för iPhone (fungerar även på iPad och iPod Touch). På ytan ser det väldigt funktionslöst ut - eller mer som en väldigt enkel app som du ständigt frågar: ”Är det det? Är det gjort med vad det än är som det ska göra? ” Men precis under detta är ett verkligt magiskt och så enkelt sätt att få dina kontakter över alla enheter du har.

IntouchApp är främst en automatisk uppdatering av kontakthanteraren. Om dina kontakter har installerat IntouchApp-kontakter, kommer all information de uppdaterar till deras kontaktinformation automatiskt att skickas till dig. Så om John ändrar sitt hemnummer och han är på IntouchApp-kontakter uppdateras informationen automatiskt.

Dessa kontakter läggs till med ett '*' för att markera dem som automatisk uppdatering av kontakter. Du behöver inte redigera dem (det rekommenderas inte).

Detta är en kraftfull funktion men eftersom appen är relativt ny är den här funktionen inte lika användbar än. Det finns dock något annat som slog guld, en annan viktig funktion som tusentals användare fortsätter leta efter.

Om du byter till en iPhone från en äldre enhet som kör BlackBerry OS eller Android och du måste överföra kontakterna kommer den här appen att göra hela processen så enkel som den någonsin kan göras. Vad som verkligen händer är att du bara synkroniserar kontakterna via IntouchApp-kontakter och sedan installerar appen på din iPhone. Logga in och voila! Alla kontakter som synkroniserades finns på din iPhone nu!

Jag tror att appen verkligen hjälper människor att växla mellan enheter. För iPhone till iPhone har du något som iCloud eller iTunes-synkronisering som tar hand om saker men mellan olika plattformar (som Android till iOS eller BB OS till iOS), finns det ingen tydlig lösning (förutom långvariga metoder för vcf-kort , CardDAV från Gmail Outlook, iTunes etc.)

IntouchApp Contacts synkronisering fungerar smidigt: du redigerar din kontakt på en enhet och ändringarna återspeglas i alla andra enheter med IntouchApp-kontakter nästan direkt.

I grund och botten är IntouchApp-kontakter iCloud-kontakter som sträcker sig till mer än bara iOS-enheter.

Det finns några saknade saker som att du inte kan exportera kontakter i ett format men för de funktioner som den har fungerar IntouchApp ganska bra och är väldigt användbart.

IntouchApp-kontakter är gratis. Du kan hämta det från IntouchApp.com/apps/

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found