Blogg

Wondershare Dr Fone iPhone Data Recovery Software för Mac

Har du någonsin raderat eller förlorat dina iPhone-data? Eller har du en trasig iPhone och vet inte vad du ska göra? Kolla in Wondershare Dr. Fone för iOS-programvara. Programvaran är byggd för att skjuta bort dina problem genom att hjälpa dig att säkerhetskopiera dina filer.

Programvaran är kompatibel med alla iPhones, iPad Air och äldre iPads, iPad mini med näthinnesskärm, iPad mini, iPod touch 4 och iPod touch 5. Wondershare Dr. Fone för iOS levereras med två versioner: för Mac och Windows. Den har naturligtvis en gratis testperiod med begränsade säkerhetskopieringsalternativ. Du kan prova den fria versionen innan du köper den här programvaran för $ 99,95.

Wondershare Dr Fone iPhone Data Recovery för Mac

Dr Fone återställer dina förlorade data antingen från iOS-enheter eller genom att återställa säkerhetskopior från din iTunes och iCloud. Innan programvaran kör skanningen och hämtar dina data, måste din enhet vara i Device Firmware Update (DFU) som hindrar OS från att laddas (Så här sätter du iPhone i DFU-läge.) Starta sedan programvaran på Mac och anslut din iDevice via USB för att sätta det i DFU-läge. Programvaran skannar iOS, iTunes eller iCloud och ger alla säkerhetskopior. Du kan enkelt förhandsgranska filerna innan du återställer dem.

Dr Fone har berättat om vilken typ av data du kommer att kunna återställa. Du kan hämta dina kontakter, meddelanden, anteckningar, påminnelse, samtalshistorik, kalender, Whatsapp-historik och Safari-bokmärke från din iOS-enhet. För att återställa andra viktiga data som kamerarulle, fotoström, röstbrevlåda, röstmemo, appfoton, appvideo och app, dokument, måste du välja alternativet för säkerhetskopiering från iTunes eller iCloud.

Användarvänlig

Konfigurationen av programvaran med din Mac-enhet är enkel, snabb och tidsbesparande. För förstagångsanvändare utan teknisk bakgrund är denna programvara en välsignelse. Det bästa med denna programvara är att den kommer med tydliga beskrivningar under varje funktion och att du alltid kan återgå till dess webbplats.

Du behöver bara öppna den här programvaran och det kommer att göra resten. Observera dock att för att synkronisera och få säkerhetskopior från iTunes och iCloud; se till att de är tillgängliga på din dator. Förhandsgranskningsfunktionen ger användare möjlighet att återställa endast valda filer och inte nödvändigtvis alla.

När du väl har laddat ner den här programvaran kan de flesta av dina data återföras. Det kan dock finnas tillfällen när du bara får 50% av informationen. Till exempel: när du återställer dina kontakter får du tillbaka namn och bilder, inte nummer. Att vara en viktig del av en återställning kan du behöva söka i din iTunes eller iCloud för det.

Dr Fone-programvaran hjälper dig att återställa de flesta filerna, men precis som de flesta program har den sina egna begränsningar. Ibland kan du få problem med att inte kunna hämta all data. Priset kan också låta lite dyrt, men vid skrivandet av detta ligger priset på $ 59,95.

Naturligtvis kan priset inte vara en faktor när du försöker återställa något så ovärderligt som det första fotot av ditt barn eller de upprörande roliga videor från en fest.

Pris: $ 99,95

Köp Wondershare Dr.Fone för Mac

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found