Blogg

Hur man byter e-postadress associerad med Apple ID på iPhone

Att ändra e-postadress associerad med Apple ID har blivit lite enklare i iOS 10.3. Tidigare kunde du bara göra det genom att besöka din Apple ID-sida.

Om du inte längre använder e-postadressen som är länkad till ditt iCloud-konto eller inte kan komma åt det, vill du ändra ditt Apple-ID. Det är bättre att använda en aktiv e-postadress med Apple ID eftersom det ger mer säkerhet. Dessutom kommer du att få rekommendationer för nya appar, få senaste meddelanden och Apple News-uppdateringar. Låt mig visa dig hur det är gjort!

Så här ändrar du e-postadress associerad med Apple ID direkt från iPhone och iPad som kör iOS 10

Obs: Du måste använda din nya inloggningsinformation med alla Apple-tjänster som du använder; efter att du ändrat ditt Apple-ID.

Steg 1. Starta appen Inställningar på din iOS-enhet.

Steg 2. Klicka sedan på din profil.

Steg 3. Nu måste du trycka på Namn, telefonnummer, e-post.

Steg 4. Klicka sedan på Redigera.

Steg 5. Tryck på den röda knappen och tryck sedan på Ta bort.

Tryck sedan på Fortsätt och följ instruktionerna.

Du kan behöva svara på ett par säkerhetsfrågor när du ändrar din e-postadress.

När du anger den nya e-postadressen skickas en verifieringskod till den här adressen. Du måste ange koden i fälten för att verifiera din nya e-postadress.

Det är allt!

Du har möjlighet att ändra din födelsedag, namn och adress som är kopplad till ditt Apple-ID. Om du inte vill ta emot meddelanden, rekommendationer, senaste utgåvor, stäng av omkopplarna bredvid Meddelanden, Apple Music, Nya appar och mer, Apple News Updates.

Loggar ut

Nu är det mycket enkelt att ändra e-postadress kopplad till iCloud, eller hur? Se till att du alltid använder en aktiv e-postadress. För att säkerställa att ditt Apple-ID är säkert, aktivera tvåfaktorautentisering för att lägga till ett extra skyddslag.

Gilla det här inlägget? Låt oss veta din feedback i kommentarerna.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found