Blogg

Bästa kupongappar för iPhone 2021

Om du hittar kuponger för det du köper kan du minska dina utgifter mycket. Det finns miljarder kuponger tillgängliga för nästan allt du kan tänka dig. Människor använder dem för att spara mycket också. Vad händer om du kan få all den informationen direkt på din iPhone så nästa gång du börjar till livsmedelsbutiken eller ett detaljhandelsmärke kan du använda kuponger för att få rabatter?

Det är planen. När jag började leta efter de bästa kupongapparna för iPhone visade det sig att det inte bara finns dussintals utan hundratals av dem. De flesta av dessa är ganska bra, och om du är i USA kommer nästan alla dessa att vara enormt användbara.

1. Ibotta

Med “Ibotta” på din iOS-enhet kan du snabbt upptäcka de bästa erbjudandena, exklusiva erbjudanden och kunna spara mycket pengar på din shopping. Det låter dig skanna din kvitto streckkod eller länka ditt lojalitetskort för att få tillbaka pengar samt belöningar.

Du kan spara pengar i mer än 750 000 butiker och restauranger som Best Buy, Walgreen, Target och mer. Du får också rabatter på inköp från vissa appar som Boxed, Groupon, Jet, Hotels.com osv. Dessutom kan du bjuda in vänner och tjäna bonusar.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. RetailMeNot

RetailMeNot (varumärket) står på toppen av alla rabatt- och kupongkampanjer. Det får de bästa erbjudandena innan nästan någon annan och det är en vansinnigt populär webbplats. Så är deras iPhone-app.

Du får push-aviseringar, de bästa erbjudandena och kuponger baserat på platstjänster, fina nya kuponger baserat på timens behov. Det är en guldgruva.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Groupon

Som shoppare vill du ha "Groupon" till ditt förfogande. Anledningen till att jag betygsätter den här appen så högt (rankad som nummer 8 i shoppingkategorin) är att den är ett komplett paket.

Du kan få ut det mesta av de hetaste lokala erbjudandena för att spara upp till 70% på de saker du köper ofta. Ta en titt på bumperrabatter och kuponger yogastudio, skönhetssalong, pizzaplats och mer. Och om du hittar något som matchar din smak, ta tag i dem direkt!

Appen låter dig också ta reda på de finaste platserna i din stad som högt rankade restauranger, spa och gym etc. Dessutom kan du få tillbaka upp till 30% på Groupon + restauranger.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Coupons.com - Matkuponger

“Coupons.com” är shopparnas favoritdestinationer tack vare möjligheten att du enkelt kan hantera matinköp och spara. Länka ditt lojalitetskort till den här appen så kan du lägga till en kupong med bara ett tryck. Er butik erbjuder inte lojalitetskort? Du kommer att få tillbaka pengar genom att skicka kvitton. De lättanvända funktionerna gör det exceptionellt bekvämt även för dem som just har utvecklat en stor smak för större erbjudanden.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Flipp

Om shopping är det som uppmuntrar dig mest på helgerna, bör du inte missa ”Flipp”. Du kan söka igenom ett antal annonser och matcha kuponger med veckoannonser från toppmärken som Walmart, Family Dollars, Walgreens, Target. Klipp objekt för att ordna din inköpslista. Ställ in påminnelser så att inga coola erbjudanden går förlorade. Du sparar garanterat upp till 20-50% på dina favoritartiklar.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Krazy kupong Lady

För att söka massor av kuponger på språng är "Krazy Coupon Lady" ett bra alternativ. Med hjälp av funktionen geolokalisering kan du direkt hitta kända butiker som Dollar General, Target, CVS, Walgreens, Walmart, Rite Aid, Costco, Dollar Tree, Whole Foods, Publix och mer.

Appen låter dig ta en titt på 60 hetaste erbjudanden varje dag så att du kan spara mycket pengar på dina favoritartiklar. Baserat på dina önskemål kommer du att kunna skapa en exklusiv lista för att övervaka de saker som fängslar dig utan problem. Dessutom låter det dig synkronisera alla dina data så att du också kan komma åt den från andra enheter.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Kupongappen

För att få heta kuponger och rabattkoder för shoppingrabatter kan du inte gå fel med "The Coupons App". Eftersom appen uppdaterar kuponger och veckovisa annonser regelbundet, finns det en stor chans att upptäcka spännande erbjudanden oftare än inte. Dessutom kan du också lösa in kontantbesparande kupongrabatter endast inifrån appen.

Vill du inte att något stort erbjudande ska glida ur din radar? Tja, appen skickar dig aviseringar för lokal försäljning på en mängd olika artiklar, inklusive kläder, smink, mat och mer. Därför kommer du att kunna dra nytta av varje stor affär och spara mycket pengar.

När du är på språng kan du till och med kontrollera det billigaste bensinpriset för lokala bensinstationer för att spara pengar. Medan den här kupongappen är tillgänglig gratis kan du spendera 1,99 USD / månad för att bli av med annonser.

Pris: Gratis / köp i appen

Ladda ner

8. SnipSnap

"SnipSnap" har en enorm samling kuponger i butiken. Använd Scout, din personliga sparande assistent, för att enkelt hitta de bästa erbjudandena på de produkter du letar efter.

Du kan omedelbart få mobilrabatter, spännande kuponger och bästa priser på nästan alla produkter. Dessutom kan det till och med låta dig få tillgång till prismatchningsalternativ. Så snart du går in i butiken påminner det dig om kupongen du har sparat. Det skickar dig också varningar när utgångsdatumet för dina kuponger stänger.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. GeoQpons

"GeoQpons" kan vara en stor välsignelse för kunder. Genom att kombinera kuponger i butik och online, försäljningsförsäljning, inköpslista och lojalitetskort kan du handla i flera kända butiker, inklusive Target, Walgreens, Kohls, Michaels, Macy's, Best Buy, Walmart, Costco, Nordstrom, Meijer, CVS Apotek, Kohls, Bath and Body fungerar och mer.

För att säkerställa att du kan få ut det mesta av fantastiska erbjudanden, erbjuder det exklusiva dagliga erbjudanden. Du kan snabbt ta bilden av dina favoritkuponger och spara dem. Vill du inte missa några av de hetaste sakerna? Skapa en speciell inköpslista för att inte bara hålla koll på de saker du vill köpa utan också spara mycket pengar på dem. Åh ja, appen varnar dig också så snart alla nya kuponger anländer så att du kan få tag på early bird-erbjudanden utan att misslyckas!

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Kupongstuga

CouponCabin behöver antagligen ingen introduktion heller. Det är en vacker app som är utformad för att hjälpa användare att hitta lokala kuponger med lätthet. Innehåller ett enormt utbud av funktioner och spänner över 4000 varumärken och butiker. Det skickar också ut push-aviseringar när nya kuponger har lagts till och med iCloud-stöd kan du använda appen över dina iDevices.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Ditt val?

Nu, ge dessa toppkupongappar ett försök att dra största möjliga nytta av de stora erbjudandena och fantastiska erbjudanden. Se till att ställa in varningar för att aldrig missa några större erbjudanden. Om du vill att dina vänner ska dra nytta av de fantastiska erbjudandena, dela också dina listor med dem.

Du vill också kolla in dessa inlägg:

  • Bästa shoppingappar för iPhone och iPad
  • Modeappar för iPhone och iPad
  • Bästa Expense Tracker-appar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found