Blogg

Bästa klockradio-dockningsstationer för iPhone 6s Plus år 2021

Apple Watch har nästan förändrat konceptet med traditionella klockor som visar bara tid. Problemet är att inte alla har Apple Watch på handleden. Samtidigt är det inte heller bekvämt att låsa upp iPhone varje gång bara för att kontrollera tid, speciellt när du är på jobbet eller är upptagen i köket. För att bli av med det här problemet har vi gjort en sammanställning av några av de bästa dockorna för iPhone 6s och 6s Plus med väckarklocka och radio.

# 1. iHome iPL23

Vad som gör iHome iPL23 till en bra affär är förmågan att ta hand om alla dina grundläggande behov. Jag menar att du kan använda den för att ladda din iPhone säkert och också njuta av att lyssna på FM-radio.

Drivs av reason8-teknik, det erbjuder ganska imponerande högkvalitativt ljud. Därför kan du njuta av strömmande låtar från din enhet.

Med väckarklockan till ditt förfogande kommer du att kunna hålla dig i takt med din tid. Det finns också en vilotimer som låter dig stänga av musiken automatiskt.

USP: High-fidelity-ljud

Kolla in på Amazon

# 2. Jensen

“Jensen” verkar vara en bra satsning för både din musikupplevelse och att hålla enheten laddad. Dockan kan hålla din iPhone i både liggande och stående läge för förbättrad visning.

Jensen är energistjärncertifierad och ger stereoljud av hög kvalitet. Och med fyra förinställda EQ-inställningar får du också möjlighet att anpassa ljudkvaliteten.

Dockningsstationen har också FM-radiomottagare med upp till 20 förinställningar så att du kan njuta av radioprogram. Dessutom gör den dubbla väckarklockan och inkluderingen av en fjärrkontroll det till ett mycket funktionellt alternativ.

USP: Energy star-certifierad

Kolla in på Amazon

# 3. iHome iPL24

Detta är ännu en förstklassig iPhone-docka från iHome. Kvaliteten som jag har hittat väldigt märkbar i iPL24 är överlägsen ljudkvalitet tack vare högtalarkammaren reason8. Därför, om du letar efter en docka som också kan fungera som en effektiv högtalare, bör du tänka på den.

FM-radio med 6 minnesförinställningar är tillräckligt bra för att du ska fånga upp några av dina favoritprogram. Den dubbla väckarklockan kan vara väldigt praktisk när du låter dig hålla dig i takt med den hektiska livsstilen. Dessutom kan du välja iPL24 i två färger som grå och rosaguld.

USP: Reason8 högtalarkammare

Kolla in på Amazon

# 4. DPNAO

Som en multifunktionell dockning har DPNAO klarat mitt test med ganska bra siffror. Det bästa med det är den märkbara ljudkvaliteten tack vare de dubbla högkvalitativa högtalarna. Du kommer också att ansluta den till andra ljudspelare för att få roligare att lyssna på.

De 20 FM-radioförinställda stationerna kommer aldrig att låta något av dina favoritradioprogram missa. Det finns en dubbel larmfunktion som hjälper dig att hålla dig uppdaterad med tiden. För att inte tala om sömntimern som kan liva upp din musikupplevelse på natten.

USP: Dual high fidelity-högtalare

Kolla in på Amazon

# 5. Tyler

"Tyler" är solid från alla aspekter. Det är dock priset ($ 26,95) mycket lägre än många av sina konkurrenter. Du kan hålla din smartphone perfekt i liggande läge för bekväm medieövervakning.

Med dubbla högtalarsystem; dockan har kvaliteten så att din musik låter bättre. Den har en snygg LED-väckarklocka med praktisk ljusstyrka.

Med USB-porten gör dockan att du inte bara kan starta din iPhone utan också Android-enheter. Med tillstånd av den inbyggda antennen; Tyler har stark radiomottagning.

USP: Stark radiomottagning

Kolla in på Amazon

# 6. iHome iPL8XHG

Vid 49,95 dollar (när denna artikel skrivs) verkar iHome iPL8XHG vara en rimlig affär. Dockan har nästan alla egenskaper för att vara en bra laddare för iPhone och en märkbar högtalare.

Stereo high-fidelity-drivrutiner och Reason8-högtalarkammare gör det möjligt att ge anständigt ljud. Så du kommer att njuta av att streama musik när du arbetar på din dator eller kopplar av i soffan.

FM-radio med sex förinställda stationer kan vara upp till markeringen för rolig radiolyssning. Dessutom har den en stor bakgrundsbelyst skärm som visar flera saker som tid, radiostation, alarmtid och mer.

USP: Stereo high-fidelity-drivrutiner

Kolla in på Amazon

# 7. Homtime

Trots att priserna (39,99 dollar) är mycket lägre än de flesta av sina konkurrenter, är Homtime oöverträffad i de flesta avdelningar. Och kvaliteten som gör den så bedårande är den välbyggda. Med dubbla USB-portar kan du ladda flera enheter samtidigt.

Möjligheten att leverera upp till 3,1 A-uteffekt gör det väldigt effektivt att pressa upp din enhet med bättre hastighet. Utrustad med 6W dubbla drivrutiner erbjuder den fin ljudkvalitet utan distorsion.

Du kan enkelt justera volymen med de fysiska knapparna. Funktioner som FM-radio och digital väckarklocka förbättrar dess profil ytterligare.

USP: 6W dubbla drivrutiner

Kolla in på Amazon

# 8. Philips AJT3300 / 37

Denna iPhone-docka från Philips är ett anständigt alternativ. Den är väl inbyggd och fungerar perfekt för att låta dig slå på din enhet säkert. Med den rörlösa kabelhanteringen säkerställer det att ditt skrivbord förblir snyggt.

Du kan snabbt ansluta din iPhone till den och strömma musik trådlöst. Den inbyggda mikrofonen levererar tydligt ljud så att du får det oavbrutna handsfree-samtalet.

Med tillgängligheten för insomningstimer kan du ställa in den så att den automatiskt slutar strömma efter en viss tid. Dessutom erbjuder den dubbla väckarklockan dig flexibilitet att ställa in flera väckartider så att de alltid är synkroniserade med tiden.

USP: Inbyggd mikrofon

Kolla in på Amazon

Det är allt folk!

Vad är din favorit?

Hittade du rätt alternativ för ditt specifika krav? Vilken är den och vilka egenskaper har du märkt märkbar i den? Det skulle vara fantastiskt att känna till ditt val i kommentarerna.

Du vill också komma ikapp med dessa inlägg:

  • Bästa iPhone 6s / 6s Plus Power Banks
  • iPhone 6s / 6s Plus Bluetooth-hörlurar
  • Bästa iPhone 6s / 6s Plus bilfästen
  • Bästa iPhone 6s / 6s Plus billaddare