Blogg

Bästa Instagram Caption Apps för iPhone och iPad 2021

Alla laddar upp bilder från sin iPhone till sociala medier. Om du är på Instagram mycket, vet du att klicka på en fin bild och ladda upp den är bara hälften av striden som vann för att få likes. Den andra halvan är att hitta den perfekta bildtexten. En bra bildtext gör mer än att berätta för din publik vad en bild handlar om. Det talar för sig själv. Dessutom kan undertexter med rätt hashtags gå långt för att öka dina inläggs synlighet på Instagram.

1. Quotes Creator - Quote Maker

Förutom Instagram vill du också dela dina citat på andra media som Facebook, Twitter, WhatsApp och andra appar. Med den här appen kan du anpassa teckensnitt, färger, bakgrund, textstorlek etc. När du har tagit bort vattenstämpeln (du måste köpa den här appen) kan du lägga till din vattenstämpel, QR-kod eller logotyp i din bild. Med en enda betalning kan du köpa den här appen för att göra nödvändiga ändringar i din bild.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. LitLines 3 - Bildtexter

Gå aldrig vilse för ord när det gäller dina inlägg på sociala medier, tack vare den här praktiska appen. Det kan hjälpa dig när du inte kan tänka dig en lämplig bildtext för din Instagram, Snapchat, Tinder eller till och med ett svar på din väns kommentarer. Hitta tusentals kreativa, inspirerande och roliga idéer för bildtexter, kommentarer och meddelanden. Du kan också skicka och spara dina idéer. Vidare tillåter vissa mallar att du kan hålla konserverad text i varje bildtext utan att skriva den flera gånger.

Pris: $ 7,99

Ladda ner

3. Bildtextexpert

Bildtextexperten är ett bra alternativ när du vill välja textningsalternativ från en viss kategori. Appen ger dig flera olika bildtexter. Dessa inkluderar bland annat inspiration, duschtankar och roliga fakta. Du får sedan välja mellan topp-, trender- och senaste textning för just den kategorin. Den största nackdelen är att antalet kategorialternativ inte är så stort.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Bildtext för Instagram

Ibland är de bästa apparna de enklaste. Bildtext för Instagram gör precis vad det står på etiketten: det ger dig fantastiska, punktliga bildtexter för dina Instagram-bilder. Hemskärmen ger dig en svepbar lista över de senaste och mest populära bildtexterna. Du får filtrera dessa för ett brett spektrum av enskilda kategorier, som födelsedag, resor, savage och andra. Bildtexter för Instagram visar dig sedan vad som är mest relevant eller vad som är mest populärt i appen för den kategorin. Du får till och med on-point hashtags för att följa din bildtext.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Bildtextexpert för Instagram

Med ett stort bibliotek med bildtexter har "Caption Expert for Instagram" numret som sticker ut. Så, oavsett om du vill skapa en rolig bildtext, gå till en romantisk bildtext eller välja en glamorös, så får du det helt täckt. Instagram-bildtexten har ett enkelt gränssnitt som gör navigering till en lek. Eftersom den är extremt lätt (9,5 MB) släpar den inte heller. En av mina favoritfunktioner i den här appen är en unik samling av trendiga bildtexter. För att inte nämna, det erbjuder också massor av kärlekscitat som är värda att dela på sociala nätverksappar som Facebook och Instagram.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. CAP - Bildtext Alla foton

Varför stressa dig själv med att tänka på den perfekta bildtexten för ditt foto när du har den här appen för att hjälpa dig? Du kan söka efter spännande bildtexter med hjälp av nyckelord som "semester" eller "selfie" för att hitta de ord som bäst passar din bild. Det finns över 50 kategorier att bläddra igenom, inklusive texter och citat som säkert kommer att imponera på din publik. Dessutom kan du spara dina favorittexter för framtida inlägg och skicka in dina egna för att vinna spännande priser.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Issa-bildtext

Maskininlärning och AI blir allt viktigare i nästan hela området. Issa Caption ger kraften i maskininlärning till Instagram-textning. Den analyserar bilder som vill texta och upptäcker sedan objekten inom ramen. Om du till exempel tog en bild av ditt husdjur på gatan skulle det identifiera en hund, gatan och eventuell närliggande vegetation. Det är sedan hip-hop-texter som du kan använda för bildtexten.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Bildtextförfattare för Instagram

Den här appen är som en personlig assistent när det gäller textning av textning. Det är lösningen att lägga radbrytningar i din bildtext och använda de bästa hashtags för att optimera ditt inlägg. Du kan till och med synkronisera dina bildtexter och hashtags mellan dina enheter för enkel åtkomst när som helst. Räkna vidare tecken när du skriver och utforska hundratusentals trendiga hashtags som matchar din estetik. Du kan spara obegränsad textning och förhandsgranska dem innan du publicerar. Det är ett utmärkt sätt att öka din hastighet och produktivitet.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt för den här funktionen. Om du använder Instagram hela tiden kanske du också vill ta reda på hur du visar arkiverade Instagram-inlägg.

Du kanske också vill ta en titt på dessa inlägg:

  • Bästa Instagram Stories Apps för iPhone
  • Hur man laddar ner Instagram-foton och videor till iPhone-kamerarulle
  • Bästa Instagram Collage Maker-appar för iPhone
  • Så här stänger du av Autoplay för video på Instagram på iPhone

Vilken Instagram-bildtextapp tyckte du var mest användbar?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found