Blogg

Så här aktiverar du blockering och identifiering av samtal på iPhone med Truecaller

Att blockera samtal från spammare, robo-callers, telemarketers eller scammers har blivit otroligt enkelt med introduktionen av iOS 10. Med utvecklare som har förlängningen av apptelefonen har vi flera alternativ för att hålla bort de oönskade samtalen. Truecaller är en av de finaste telefonapparna för att identifiera och blockera spammare. Nu kan den också ta reda på om ett samtal har rapporterats som skräppost eller är ett välkänt företag. Därför kommer du inte att sakna viktiga samtal. Låt oss se hur det fungerar!

Hur man aktiverar samtalsblockering och -identifiering med Truecaller på iPhone

Obs: Se till att ladda ner Truecaller på din iPhone. Den är tillgänglig gratis och även kompatibel med iPad och iPod touch.

Steg 1. Starta appen Inställningar på din iPhone → Bläddra ner och tryck på Telefon .

Steg 2. Nu måste du trycka på " Blockering och identifiering av samtal" under samtal.

Steg 3. Slutligen växlar du omkopplaren bredvid Truecaller .

Det är allt! Från och med nu, när något samtal kommer, identifierar appen automatiskt om det kommer från spammaren eller ett ansedd företag.

Det finns några andra appar som Hiya som också kan vara till stor hjälp för att låta dig helt undvika samtal från bedragare.

Enligt Truecaller tappar cirka 20 miljoner amerikanska kunder 7,4 miljarder dollar på grund av skräppostsamtal årligen. I Indien får mobilanvändare mer än 300 miljoner bluffsamtal varje månad. I kölvattnet av ett så stort hot mot skräppost lönar det sig att vara extra försiktig.

Det finns ytterligare en viktig funktion i telefonappen som kallas ”Meddela samtal” När den är aktiverad får den iPhone att tala om uppringarens namn om den finns i kontaktlistan. Om numret inte ingår i din kontaktlista talar det om att det är ett okänt nummer.

Vad tycker du om Truecaller och den mycket förbättrade telefonappen? Låt oss veta din feedback om dem.

Du kanske vill läsa: Hur man döljer nummerpresentation på iPhone

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found