Blogg

Hur du återställer glömt lösenord för Windows och Mac

Tack vare ankomsten av flera förstklassiga lösenordshanterare som 1Password 7 har hanteringen av lösenord blivit mindre tråkig. Det är dock fortfarande en oönskad övning som väldigt få tycker om att göra.

Även om jag aldrig har gillat att hantera alltför många lösenord, har jag gjort fred med processen för att rädda mig från dilemmaet. Och tack och lov hade jag kunnat hantera alla mina lösenord sömlöst fram till den senaste veckan när spöket återvände från ingenstans!

iSunshare Windows Password Genius för Mac och Windows Review

Under de senaste månaderna hade jag helt bytt till min helt nya MacBook Pro. Plötsligt behövde jag använda några filer som lagrades lokalt på min gamla Windows-dator. Och när jag hämtade dem hade jag glömt administratörslösenordet.

När jag letade efter ett verktyg för att återställa det förlorade användarlösenordet stötte jag på iSunshare Windows Password Genius. Jag försökte återställa lösenordet och lyckligtvis fungerade det bra för att återställa Windows glömt lösenord. Det var då jag bestämde mig för att skriva en kort recension om det!

Så hur fungerar det här lösenordsåterställningsverktyget för Windows 10?

”Windows Password Genius” fungerar ganska tillförlitligt. Du måste först skapa en återställningsskiva på din USB eller CD / DVD. Därefter måste du starta din dator med USB-enheten. Och sedan får du möjlighet att återställa ditt lösenord.

Eftersom processen är okomplicerad, kommer du inte att möta några problem att komma igenom hela processen. Dessutom är hela processen säker och du förlorar ingen data.

Jag kunde leka igenom hela uppgiften inom tio minuter. Så jag kan säga att det är ganska snabbt.

Vilka är kraven?

Som nämnts ovan behöver du en USB-enhet eller CD / DVD för att skapa en återställningsskiva. Dessutom behöver du den fullständiga versionen av Windows Password Genius och en dator.

Programvaran fungerar med både Windows och Mac. Dessutom stöder den även de äldre versionerna av Windows och macOS.

Tillgänglig för gratis testversion

En annan anmärkningsvärd sak som jag gillade med det här lösenordsåterställningsverktyget för Windows 10 är att det är tillgängligt för en gratis provperiod. Därför kan du installera den på din dator för att ta en titt på vad den har att erbjuda innan du går till premiumversionen.

Om du behöver praktisk programvara för återställning av lösenord är det nu rätt att få en. Denna programvara finns för närvarande endast 19,95 dollar från 29,95 dollar - det ursprungliga priset.

Så här återställer du Mac eller Windows PC-administratörslösenord med iSunshare Windows Password Genius

Obs! Om du har några filer i USB-enheten, se till att spara dem innan du fortsätter med processen.

Steg 1. Sätt först in USB-enheten i datorn.

Steg 2. Starta nu iSunshare-programvaran på din dator och välj enhetstyp som USB-enhet eller CD / DVD-ROM och välj sedan den i listrutan.

Steg 3. Klicka sedan på knappen Börja bränna .

Steg 4. Nu ska du se en lyckad popup. Klicka på OK.

Steg 5. Därefter måste du starta din dator från USB.

Steg 6. Nu måste du ansluta startbar USB-enhet till den låsta Windows-datorn.

Starta sedan den låsta datorn och tryck på Boot Option-tangenten när du ser leverantörslogotypen .

Steg 7. När startmenyn visas måste du markera USB-enheten och trycka på Enter för att starta datorn från den.

Nu kommer programvaran att upptäcka installationsenheten och snabbt skanna den.

Därefter bör du se namnet på registrerade användare. Nu kan du välja en användare och klicka på Återställ lösenord. Bekräfta sedan det.

Steg 8. Nästa, klicka på Starta om- knappen och mata ut din USB-enhet.

Det är allt folk!

Köp iSunshare

Domen

Detta Windows 10-lösenordsåterställningsverktyg är upp till märket. Det är ganska enkelt och fungerar effektivt.

Ska jag rekommendera det till dig? Ja. Om du ofta måste hantera glömda lösenord bör du hålla det här verktyget under din radar.

När det gäller pris verkar det vara lite på den högre sidan. Men om du tar det hela i perspektivet och ser hur bekvämt det tar tillbaka din förlorade nyckel, kanske du är redo för prislappen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found