Blogg

Lifeproof från iPhone 6 vattentätt skal

Lifeproof har anlänt till den nyaste avataren med det tunnaste, tuffaste och lättaste med det vattentäta fodralet till iPhone 6. Omfamna den trendigt eleganta profilen vid första anblicken.

Lifeproof frē vattentätt fodral har anlänt med en helt ny profil - det tunnaste, lättaste, tuffaste Lifeproof-fodralet någonsin!

Mycket behövs skydd

Med det inbyggda repskyddet för att hålla din pekskärm säker utan att bli något hinder för ditt Touch ID och skydda din iPhone från skador i upp till 2 meter vatten i en timme , har frē packat in några högkvalitativa funktioner.

Kameraskydd och ljudförbättring

Det vattentäta fodralet är laddat med en antireflekterande optisk glaslins som inte bara skyddar kameran utan också ger den möjlighet till on-the-go action-kamera. Med ljudförbättringssystemet kan du öka volymen till ditt hjärta.


Läs också: Bästa iPhone 6 vattentäta fodral


Solid design

frē har en kompakt design som ger dig bekväm tillgång till alla portar, funktioner och kontroller. Det genomskinliga fönstret har huggits ut för att låta den ikoniska Apple-logotypen lysa igenom. Det smala och eleganta utseendet gör det till en otrolig partner för din iPhone.

Förbeställ nu

Du kan förbeställa det nu. Det kostar 79,99 USD. Länken för tidig åtkomst ges dock endast till prenumeranter på nyhetsbrev och den är endast tillgänglig i svart.

iPhone 6 Plus vattentätt skal?

Enligt mediarapporter kommer iPhone 6 Plus med all sannolikhet att komma till denna månad.

Funktioner

  • Inbyggt skärmskydd
  • Antireflekterande optisk glaslins
  • Förbättring av ljudsystem
  • Lättaste, tuffaste och tunnaste från Lifeproof
  • Kompakt design
  • Fungerar med iPhone 6s Touch ID
  • Rensa fönster visar Apple-logotypen
  • Bekväm tillgång till alla portar, knappar och kontroller

iGeeksBlogs Take

Frē med alla de förbättrade funktionerna och den uppgraderade designen ser inte bara snyggt attraktivt ut utan är också trendigt elegant och är i nivå med din iPhone 6. Det snygga utseendet gör att du vill ha det vid första anblicken. Om du vill ge dig ut i vattnet med din telefon och bevara det spännande ögonblicket så tydligt som det verkligen är, kan fallet göra det utsökt.

Förbeställ frē från Lifeproof.com .