Blogg

Hur man byter från meddelandebannrar till popup-varningar på iPhone

När du får någon avisering på din iPhone dyker den bara upp i några sekunder och försvinner sedan. Detta är det nya sättet som introduceras från iOS 7 och framåt. Tidigare fick vi en popup på startskärmen, som inte skulle försvinna om vi inte trycker på alternativen. Det finns ingen nackdel i det nya gränssnittet, men om du vill känna de gamla skoldagarna finns det ett sätt att byta från meddelandebannrar till popup-varningar.

Alternativet kräver ingen ytterligare app eller justering. Det är precis där i appen Inställningar på din iPhone eller iPad. Den mest användbara delen av den här funktionen är att du kan aktivera popup-varningar för alla appar. Även om processen är ganska enkel, har vi detaljerat den steg för steg nedan för bättre förståelse. Så ta en titt och känn de goda dagarna från tidigare iOS.

Så här ändrar du meddelandestil på iPhone och iPad

Steg 1. Det allra första du ska göra är att öppna appen Inställningar .

Steg 2. Klicka på Meddelanden i appen Inställningar .

Steg 3. Klicka nu på den app du vill ha popup-varningen.

Steg 4. När du är i appinställningarna trycker du på " Varningar " under rubriken " VARNINGSSTIL MED LÅST ".

Steg 5. Du kan upprepa ovanstående steg för andra appar också. Detta är ett valfritt steg som du kanske eller inte kan följa.

Det är allt; varje ny avisering som tas emot från den specifika appen visar en popup-varning istället för en banner högst upp.

Gillade du det här tipset? Låt oss veta i kommentarer.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found