Blogg

Dyraste Apple Watch i världen: diamanter och 18K guld

De rika letar alltid efter någon anledning för att visa sin rikedom för världen, och våra företagare ger dem tillräckligt med skäl. Firebox Distribution , en distributör av häftiga och spännande produkter, har presenterat en 18K Apple Watch med diamanter. Klockan, som kostar £ 150.000, är ​​gjord av innovativ teknik för att ge denna glittrande makeover.

Tja, den här bländande klockan är inte reserverad för någon; om du har råd med det kan du också köpa den dyra klockan. För att lägga till bling-faktorn till den här mest avancerade klockan i världen har tillverkare förtäckt diamantens ansikte och armband.

Klockan behåller andra funktioner som ingår i Apple Inc. För en klass av konsumenter som har utvecklat kräsna smaker för smarta gizmos är detta ett måste-köp.

Intressant nog avslöjades klockan inte bland någon fan-pris eller kändisnärvaro; Normalt lanseras sådana produkter av vissa Hollywood-stjärnor eller sportsgigies. Men det finns inga nyheter om glamouriserad lansering av denna avancerade produkt.

Enligt Firebox kommer klockan att levereras gratis. Kanske kommer detta att ge lite lättnad för de miljonärer som ska göra beställningar på denna eftertraktade Apple Watch.

I viktig information säger webbplatsen att eftersom produkten är exklusiv till sin karaktär kan leverans och leverans ta 21-28 dagar. Webbplatsen håller också mamma över försäkringen av denna dyra produkt; men med tanke på typen av målgrupp verkar försäkring inte vara ifrågasatt.

Speciellt har BRIKK DESIGNER OCH TILLVERKNINGAR släppt guld Apple Watch för några månader tillbaka. Det kostade cirka 115 000 dollar.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found