Blogg

Bästa Sleep Tracker-appar för Apple Watch 2021

Apple Watch, med sin fysiska närhet till vår kropp, ger mer exakt sömnspårning. Vill du övervaka din sömn? Kolla in några av de bästa Apple Watch-apparna för sömnspårning.

 1. Sovcykel
 2. Sleep Watch från Bodymatter
 3. Withings Health Mate
 4. Kudde
 5. AutoSleep
 6. Sleep Tracker
 7. Sömnig
 8. HeartWatch
 9. Sova ++
 10. Sovpuls 3

1. Sovcykel

Sleep Cycle är en intelligent sleep tracker-app för din Apple Watch. Denna app övervakar kontinuerligt dina sömnmönster och väcker dig när du sover lätt. Sleep Cycle använder sin patenterade ljudteknik för att spåra dina sömnmönster genom att använda ljud- eller vibrationsanalys.

Sleep Cycle förbereder dig för att vakna naturligt varje morgon. Appen hittar den bästa tiden när du sover i lätt sömn och väcker dig sedan.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Sleep Watch från Bodymatter

Sleep Watch synkroniserar automatiskt dina sömndata till Health-appen på din iPhone. Appen spårar inte bara din sömn utan övervakar också genomsnittlig sömnpuls, sömnpulsdopp, sömnrytm och sömnmönster.

Denna app drivs av artificiell intelligens, och därför får du personlig insikt. Appen låter dig göra ändringar enligt dina livsstilsförändringar; genom detta kan du uppnå bättre sömn under natten.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Withings Health Mate

Sömnspårning är bara en aspekt bland många. Så om en fullständig hälsospårning är högst uppe för dig för att hålla dig i form och frisk, kan Withings Health Mate vara rätt svar på din önskan. Genom att presentera en djupgående historia över dina hälsodata inklusive sömn, vikt, hjärtfrekvens och alla aktiviteter gör appen det mycket lättare att hålla dig informerad om var du står.

Dessutom kan du kolla in dina djupa / lätta sömncykler för att ta reda på hur bra du sover. Och om du känner dig lite sömnlös kan expertinstruktioner för sömn komma till nytta för att förbättra din sömn.

Utöver allt låter Withings Health Mate dig bjuda in dina vänner till tävling och erbjuder också bättre viktkontroll så att du kan gå ner i extra kilo. Inte bara det, appen ger dig också några coola belöningar för att hålla dig pumpad. Med tanke på dessa funktioner kan det på ett säkert sätt sätta påståendet att det är en av de bästa hälso- och fitnessapparna för Apple Watch.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Kudde

Kudde övervakar inte bara din sömn utan spelar också in ljudhändelser som snarkning, sömnapné och sömnlöshet (sömnprat.) Du kan använda din Apple Watch och iPhone för att spåra din sömn.

Se din pulsdiagram och dra nytta av sömnhjälpsmelodierna för att somna snabbare. Dessutom ger den här appen dig personliga tips och djup insikter. Därför kommer du att kunna upptäcka hemligheterna i en lång och fredlig sömn.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. AutoSleep

Till skillnad från andra sömnspårningsappar kräver inte AutoSleep att du berättar om du ska lägga dig. Den smarta appen lär sig automatiskt att du är i sängen och börjar spåra din sömn. På morgonen när du låser upp din ihopparade iPhone ger appen resultat.

Om du inte vill ha din Apple Watch under sömnen, lägg bara på den innan du går och lägger dig. Nästa morgon, när du bär klockan eller rör på din iPhone, vet AutoSleep att du har slutat sova.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

6. Sleep Tracker

Som en aktivitetsapp, som spårar dina steg och flyg hela dagen, övervakar denna sömnspårningsapp sömn kontinuerligt. Oavsett om du sover under dagen eller tar en tupplur spårar Sleep Tracker automatiskt din sömn eftersom du inte behöver konfigurera appen på din Apple Watch eller iPhone.

Vi tenderar att bli rastlösa och vilande under vår sömn; Sleep Tracker kan också övervaka denna period medan du är i sängen. Du kan kategorisera sömn genom att lägga till anteckningar och hashtags så att du kan kontrollera trender och vad som påverkar din sömn.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

7. Sleepzy

Få en lugn sömn och vakna helt uppdaterad varje morgon. Sleepzy kan hjälpa dig att ta reda på den verkliga hemligheten med att njuta av en stor sömn. Appen har en stor katalog med avkopplande ljud som du kan lyssna på på natten för att somna.

Det ger detaljerad veckovis statistik så att du vet hur bra du sover. En anmärkningsvärd funktion i den här appen är att den erbjuder en väderprognos på morgonen. Så du kan spela din dag i enlighet därmed och undvika att fastna i dåligt väder.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. HeartWatch

HeartWatch är främst en hjärtfrekvensspårningsapp, men den övervakar också din sömn. Dina pulsdata kommer dock alltid att ligga högst upp så att du kan kontrollera att du vaknar och sover.

Tanken bakom utformningen av denna app är att skapa en stark koppling mellan hjärtfrekvens och sömn. Du hittar mer exakta uppgifter än du kunde ha fått från andra appar.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

9. Sova ++

Sleep ++ erbjuder dig automatiskt och manuellt läge för att övervaka din sömn. Appen arbetar i samarbete med Apple Watchs förmåga att övervaka rörelse och hälsa. Baserat på dessa data mäter Sleep ++ tiden och kvaliteten på din sömn.

Om du vill använda det automatiska läget, använd bara din Apple Watch under natten och Sleep ++ ger dig en rapport om sömnens kvalitet och kvantitet. För mer exakta resultat kan du använda manuellt läge, där du måste informera appen när du börjar sova och när du vaknar.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Sovpuls 3

Sleep Pulse 3 är fylld med många utmärkta funktioner för att spåra din puls och rörelse. Det bästa med den här appen är att din Apple Watch gör det mesta av själva jobbet.

Om du plötsligt vaknar mitt på natten visar appen dig vilopuls och den tid du har sovit.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

Det är alla vänner!

Vad är din tracker?

När våra liv blir stressande är sund sömn lika svårfångad som en enhörning. Tack och lov ger sömnspårningsappar lite lättnad för människor som arbetar under spänning. Ladda ner din favoritapp på Apple Watch och njut av en lugn sömn varje natt.

Du kanske också vill hänvisa till:

 • Health Apps för Apple Watch
 • Sleep Tracker-appar för iPhone
 • Använd genvägar på Apple Watch (watchOS 7)
 • Veckans app: Pillow Automatic Sleep Tracker (15-21 jan 2021)

Vilken sleep tracker-app vill du ladda ner på din Apple Watch? Dela din feedback med oss ​​i kommentaren nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found