Blogg

Bästa iPhone 6 Plus skärmskydd i härdat glas 2021

Om du är en stolt ägare av iPhone 6 Plus bör du vara medveten om dess jonförstärkta pekskärm. Även om det ger adekvat skydd kommer det utan tvekan att öka telefonens hållbarhet att få ett specialiserat skärmskydd. Du vill inte ens ha en mindre synlig rep på skärmen på din dyrbara iPhone. Så, hitta ett lämpligt iPhone 6 Plus skärmskydd i härdat glas från listan nedan:

1. ZAGG InvisibleShield

ZAGG InvisibleShield Glass ger det bästa skyddet för din iPhone-skärm. Den är byggd med förstärkt härdat glas som erbjuder enastående säkerhet mot repor. Med en tjocklek på bara 0,4 mm gör glasskärmskyddet dig att njuta av en extremt jämn pekskärmsupplevelse.

Glasytan är mycket polerad och närvaron av spetsiga kanter gör att du enkelt kan ta telefonen in och ur fickorna utan problem. Det förstklassiga glaset ger maximal klarhet och har en beläggning som avskräcker naturliga hudoljor, vilket gör skärmen oljebeständig. InvisibleShield Glass är väldigt lätt att installera med bara ett jämnt lager som fäster fast på din telefon.

Kolla in på Amazon

2. Mr. Shield

Mr. Shield är ett populärt namn inom iPhone-tillbehör i allmänhet och skärmskydd i synnerhet. Detta HD-klara ballistiska glas kan rädda din telefonskärm från kraftiga slag och repor. Uppskatta dess exakta laserskurna design, som är polerad för att uppnå rundade kanter.

Med 99,99% HD-klarhet och pekskärmsnoggrannhet kommer du att älska att smeka din telefonskärm och interagera smidigt med appar. Njut av livslång ersättningsgaranti från Mr. Shield.

Kolla in på Amazon

3. Supershieldz

Supershieldz använder bubbelfria lim för enkel installation och noll rester när du tar bort skyddet. Bubblor under skärmskyddet kan förstöra din iPhone-skärminteraktion från att skriva text till att surfa på webbplatser. Supershiledz har tillverkat denna produkt av härdat glas av högsta kvalitet med 100% bubbelfria lim.

Detta 0,3 mm 9H-glas har antiskrapa- och fingeravtrycksegenskaper för att skydda din telefonskärm mot fläckar och fläckar. Njut av original touchupplevelse med 99,99% HD-klarhet.

Kolla in på Amazon

4. JETech Premium

JETechs skärmskydd i härdat glas för iPhone 6 Plus har härdat glas av hög kvalitet med en tjocklek på bara 0,33 mm. Glaset har väl rundade kanter för att passa skärmen på rätt sätt. Det erbjuder enormt motstånd mot repor och skador, eftersom det är 9H reptåligt.

Det härdade glasskyddet är mycket lyhört och extremt transparent. Du behöver bara ge det ett litet tryck för att installera det. Det skärmar effektivt damm, fläckar och fingeravtryck.

Kolla in på Amazon

5. iCarez

Ett solidt skärmskyddsskydd av iCarez, den här produkten består av ett 0,33 mm tjockt härdat glas med 9H hårdhet med rundade kanter för att hålla repor. Närvaron av rundade kanter gör att du enkelt kan installera den och inte lämnar några bubblor.

Du får uppleva den maximala HD-upplösningen för RETINA-skärm och TrueTouch-känslighet med detta skydd på din iPhones skärm. Glaset är antibakteriellt och störningen av lyhördheten är mycket minimal.

Kolla in på Amazon

6. Tech Armor (Edge to Edge Screen Protector)

Ett glasskydd som ser ut och känns fantastiskt, Tech Armor Premium Edge to Edge Ballistic Glass Screen Protector är utformat för att hålla din telefon som den är med total säkerhet. Det härdade glasskyddet ger ett bra skydd mot repor, kraftiga droppar och kraschlandningar.

Skärmskyddet har ett exakt laserskuret glas polerat och med rundade kanter. Det ger maximal HD-klarhet och exakt pekskärmsupplevelse. Den oleofoba beläggningen ger också motstånd mot skärmen från oljor och minskar fingeravtrycken kraftigt.

Kolla in på Amazon

7. Spigen

Spigen skärmskydd i härdat glas ger den mycket krävda hållbarheten till din iPhones skärm. Den har ett tunt hårt belagt härdat glas som är 0,4 mm tjockt och 8H-9H reptåligt. Den passar perfekt till din iPhone 6 Plus 5,5-tums pekskärm, vilket ger det fullständigt skydd mot repor.

Kolla in på Amazon

8. Maxboost

Maxboost skärmskydd i härdat glas påstår sig vara världens tunnaste glasskärmskydd. Den har ett tunt glas med en tjocklek på 0,2 mm som skyddar din telefon från stötar, repor och höga stötar.

Det ballistiska härdade glaset är extremt klart och det exakta laserskurna glaset passar perfekt på skärmen. Det ger hög pekskärmssvar och maximal HD-upplösning på telefonens skärm. Med den oleofoba beläggningen på glaset håller den telefonens skärm fri från oljor, svett och fläckar.

Kolla in på Amazon

9. Tech Armor (Ballistic Glass Screen Protector)

Med Tech Armor Premium Ballistic Glass skärmskydd ser din dyrbara iPhone ut som den ska, men med maximalt skydd. Det ballistiska glasskärmskyddet skyddar skärmen effektivt från nötning, stötdroppar och andra vanliga skador.

Skyddet är tillverkat av exakt laserskuret härdat glas med böjda kanter som är polerade. På grund av dess smala tjocklek erbjuder den maximal HD-klarhet och hög pekskärmsprecision.

Den oleofoba beläggningen på glaset håller bort fläckar, oljor och fingeravtryck från skärmen. Det är ett mycket robust glasskärmskydd som är enkelt att installera och ta bort.

Kolla in på Amazon

10. amFilm

amFilm presenterar ett skärmglas av härdat glas med ultraklar transparens. Denna produkt har 99,9% transparens för att ge dig en naturlig tittarupplevelse. Du kan enkelt lita på dess 0,3 mm tjocklek, vilket är motståndskraftigt mot den hårda hanteringen av din telefon.

Detta 3D-touch-kompatibla amFilm-skärmskydd har 9H-ythårdhet och är belagt med oleofobt skydd för att minska fingeravtryck.

Kolla in på Amazon

Dela ditt val med oss ​​i kommentaren nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found