Blogg

Bästa widgets för iPhone och iPad 2021

Med widgets på iPhone kan du snabbt se värdefull information utan att öppna den specifika appen. Du kan också utföra åtgärder snabbt och spara tid. Många inbyggda Apple-appar stöder det. Tredjepartsutvecklare har också lagt till praktiska widgets för att ge information med en överblick. Vi har gjort en lista med 15 bästa widgets för iPhone och iPad för att göra dig mer produktiv.

 1. Shazam
 2. Waze
 3. ESPN
 4. Fox news
 5. Google Chrome
 6. Leveranser
 7. Stegräknare ++
 8. MÖRTVäder
 9. Steve
 10. Ficka
 11. DayCount
 12. Utkast
 13. Google Keep
 14. Launcher
 15. ETA - Anlända i tid

1. Shazam

Shazam är en av de bästa apparna för att identifiera låtar på några sekunder. Det ägs nu av Apple och har utmärkt integration med Siri. Shazam-appwidgeten låter dig snabbt veta vilken låt som spelas nära dig. Appen är snabb och har ett rent och tilltalande gränssnitt. Du kan lägga till och lyssna på den identifierade låten ytterligare på Apple Music eller Spotify. Läs här: - lägg till en Spotify-widget på iPhone.

Med Shazam Charts kan du se de låtar som är populära i ditt land eller stad. Möjligheten att titta på musikvideor från Apple Music eller YouTube, tidssynkroniserade texter, offlineigenkänningsfunktioner och mer gör det till en fantastisk app att installera.

Pris:  Gratis

Ladda ner

2. Waze

Den här appen är så älskad att miljoner föredrar den framför Google Maps (även om Google äger Waze). Den ger dig information om vad som händer på vägen. Vidare låter den dig veta mer om trafik, polis, olyckor, pågående konstruktioner etc. I tung trafik kan det spara tid genom att ändra din rutt.

Waze-widgeten låter dig trycka på Hem, Arbete etc. och beräknar snabbt den beräknade tiden. Du kan helt enkelt trycka på "Gå" för att starta appen och starta navigering.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. ESPN

Om du är en sportälskare är ESPN den app du ska ha. Med den kan du se ditt lagposition, titta på live-matcher, kontrollera resultat i realtid och mycket mer. Det är en plats att följa dina favoritsportevenemang. Fördelen med ESPN-widgets ökar charmen eftersom det snabbt låter dig se saker och ting, bara genom att enkelt svepa på startskärmen.

Pris:  Gratis (köp i appen kostar 4,99 USD)

Ladda ner

4. Fox News

Apple har redan en egen nyhetswidget. Men om du vill ha en nyhetsapp från tredje part är Fox News ett utmärkt val. Appen är robust med global nyhetsbevakning. Det har också bra widgetstöd. Du kan lägga till det och sedan läsa rubrikerna för de senaste nyheterna direkt därifrån. För att läsa hela historien, tryck på ett objekt så öppnas det snabbt i appen. Fox News-widgeten låter dig också snabbt öppna dina sparade berättelser.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Google Chrome

Om du har Google Chrome installerat på din iPhone betyder det att du redan har den här widgeten eftersom den bara är en del av den. Med Chrome-föreslagna webbplatser kan du snabbt komma åt några av de ofta besökta webbplatserna från widgetskärmen. Förslagen för webbplatser du ser här är enligt din webbhistorik och vad du besöker regelbundet.

Pris:  Gratis

Ladda ner

6. Leveranser

Leveranser är en utmärkt app som hjälper dig att hålla reda på alla dina inkommande paket. Detta låter dig enkelt veta när de kommer så att du inte missar någon leverans. Det gör att du kan hålla koll på dussintals tjänster som UPS, FedEx, US Postal Service, DHL, TNT, Canada Post, Amazon, Apple och mer. Den här widgeten visar en sammanfattning av alla dina försändelser och den räknas ner dagarna. Om du gör flera onlinebeställningar är den här appen en att prova.

Pris:  $ 4,99

Ladda ner

7. Stegräknare ++

Pedometer ++ har en widget som spårar din dagliga aktivitet och ger snabba resultat på dina träningsmål. Med widgeten kan du kontrollera hur mycket du har gått direkt i Today View.

Appen integreras med iPhones inbyggda Health-app för att samla in och visa data. Som ett resultat kan du se ditt stegantal, gångavstånd, hjärtfrekvensdata, kalorier i det.

Pris:  Gratis (generöst tips $ 0,99)

Ladda ner

8. MÖRTVäder

En fantastisk väderapp som älskas av tusentals människor över hela världen! CARROT Weather har appar för iPhone, iPad, Apple Watch och till och med iMessage. På iPad stöder den multifönster. Sammantaget är det värt $ 5!

Nu när vi kommer tillbaka till vårt huvudämne har CARROT Weather utmärkt anpassningsbart widgetstöd. Detta gör att du enkelt kan se väderprognoserna. Om du tänker spendera några dollar på en väderapp är den här en stark utmanare.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

9. Steve

När det inte finns någon internetanslutning i Google Chrome ser du en dinosaurie, och om du trycker på mellanslagstangenten kan du spela ett enkelt spel där du måste hoppa, anka och undvika hinder. Steve är just det för din iPhone. Den är tillgänglig på Widgets-skärmen och är lätt att spela. Du behöver inte ens öppna appen.

Antag att du väntar på att något som en video eller en lång webbsida ska laddas, dra bara ner meddelandecentret, svep åt vänster till höger och du kan spela det här spelet. Den bor i ditt anmälningscenter och är ett roligt, litet tidspassspel som du kommer att njuta av.

Pris:  Gratis (köp i appen till $ 0,99)

Ladda ner

10. Ficka

Pocket är en av de mest fantastiska apparna för att spara artiklar du gillar mest och vill komma tillbaka senare. Det har funnits länge och har miljontals användare. Du kan spara favoritartiklar, nyheter, sportdata och videor från valfri utgivare eller app.

Pocket-widgeten visar en anständig storlek över dina senaste sparningar. Du kan trycka på en för att öppna historien snabbt i Pocket-appen. Sammantaget, om du ofta är på webben, är det här appen för att spara framtida läsning.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 4,99 USD)

Ladda ner

11. Dagräkning

DayCount är en nedräkningsapp som låter dig se hur många år, månader, veckor, dagar, timmar, minuter eller till och med sekunder kvar tills den händelsen. Det hjälper dig att komma ihåg alla dina speciella dagar som jubileum, födelsedag. Eller så kan du också använda den för att köra en nedräkning i ungefär "dagar kvar till slutpresentation" och sådant.

DayCount låter dig fokusera på vad som är viktigt för dig. Du kan schemalägga aviseringar, lägga till flera händelser, anpassa utseendet med teman och mer.

Pris:  Gratis (DayCount Premium - $ 8,99)

Ladda ner

12. Utkast

Utkast är en fantastisk anteckningsapp som är väl utformad och kraftfull. En av höjdpunkterna är att det låter dig snabbt ta en anteckning från widgetskärmen. Den betalda versionen ger dig ännu fler typer av widgets som förbättrar din produktivitet.

Förutom att vara i widgetskärmen är den också tillgänglig på Apple Watch och Mac. Dessutom har utkast också en iMessage-app som gör det enkelt att dela saker medan du chattar i appen Meddelanden.

Pris:  Gratis (månatligt Pro-prenumeration - $ 1,99)

Ladda ner

13. Google Keep

Notes-appen på iPhone har widgetstöd. Men om du investeras i Googles ekosystem är Keep den perfekta appen för anteckningar. Den finns på alla plattformar och har fantastiska funktioner som - organisation med etiketter och färger, automatiskt transkriberade röstmemo, OCR-stöd och mycket mer.

IOS-widgeten för Google Keep har ikoner för den nya anteckningen, checklistan, foto, ritning och ljudanteckning. Det låter dig skapa dessa snabbt. När du trycker på widgetens lilla pilknapp kan du också se anteckningarna eller klicka på Visa alla anteckningar.

Pris: Gratis

Ladda ner

14. Launcher

Med Launcher i ditt widgetavsnitt kan du starta vilken app som helst på din iPhone och starta de flesta inställningsappskärmar. Det kan till och med aktivera och inaktivera Wifi, Bluetooth, mobildata, flygplansläge, lågeffektläge, DND etc.

Bortsett från det paketerar appen flera andra praktiska funktioner som alternativet att öppna webbläsare i Google Chrome, Firefox eller DuckDuckGo. Pro-versionen låter dig också ha specifika widgets för morgonen, helgen, hemmet, jobbet, gymmet etc. På så sätt är alla dina relevanta snabba uppgifter bara en från vänster till höger och sveper bort från startskärmen.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar vid $ 0,99)

Ladda ner

15. ETA - Anländer i tid

ETA är en virtuell körassistent med den kombinerade styrkan från Google Maps, Apple Maps, Waze och andra befintliga karttjänster. Det är enkelt, snabbare och ger korrekt information. IOS 13-meddelandecentrets widget visar alla ETA till dina favoritplatser direkt på widgetskärmen. Det låter dig dela din ankomsttid med vänner och familj och få vägbeskrivningar med ett tryck i den kartapp du väljer.

Pris:  $ 2,99

Ladda ner

Hur man använder widgetar i iOS 13 och iOS 14

Svep från vänster till höger på den första startskärmen. Du kommer att se widgets här. Du kan enkelt lägga till, ta bort eller ordna om dem. Dessutom kan du också trycka länge på en appikon.

För iOS 14 har vi gjort en fullständig guide. Kolla in det. Från och med nu är widgets från tredje part inte tillgängliga för startskärmen. Men när iOS 14 rullar ut för alla (i / runt september) är vi övertygade om att de flesta widgetarna här kommer att uppdateras.

Summering…

Det här är några av de bästa widgetsna som gör det enkelt. Slutligen skulle det vara klokt att bara använda de widgets i widgetavsnittet som du behöver. Om du har lagt till för många av dem måste du rulla ner och besegra dessa widgets huvudsyfte, det vill säga att utföra uppgifter snabbt och spara tid.

Du kanske också vill läsa:

 • Bästa meddelandecentrets widgetar för Mac
 • Så här lägger du till, tar bort och fäster widgetar till iPad-startskärmen i iPadOS
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found