Blogg

De bästa iPhone-handelsapparna 2021

Som näringsidkare måste du alltid hålla dig synkroniserad med marknaden för att säkerställa att alla kommande möjligheter eller risker hanteras på ett smart sätt. När det inte finns utrymme för förmånlighet måste du vara ansvarig hela tiden för att få in stora erbjudanden och avvärja chockerande studsare. Utnyttja den största listan över de bästa handelsapparna för iPhone och iPad för att maximera din profil och riskera investeringar.

1. Robinhood

Med "Robinhood" kan du enkelt köpa och sälja dina aktier. Den visar marknadsdata i realtid för att hålla dig uppdaterad.

Baserat på dina specifika krav låter appen dig skapa en personlig bevakningslista för att snabbt få tillgång till alla viktiga nyheter, marknadsdata och senaste offert. Meddelandecentrets widget låter dig hålla koll på din portfölj bekvämare. För att ge mer säkerhet krypterar den din personliga information med SSL (Secure Sockets Layer). Ställ in en anpassad PIN-kod eller använd Touch ID för att skydda ditt konto.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Yahoo Finance

Med "Yahoo Finance" kan du följa aktierna och direkt få tillgång till all realtidsinformation samt investeringsuppdateringar. Skapa en bevakningslista för att få de senaste offerten och personliga nyheter.

Det ger dig den senaste ekonomiska informationen för att säkerställa att du är uppdaterad. Du kan också spåra valutor och råvaror. Använd flera diagram för att ge dig en avgörande analys av den aktuella marknaden.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Lager Tracker: Realtids lager

Oavsett om du vill hantera din aktiebörsportfölj eller hålla reda på live-offertarna, offertmarknaderna / eftermarknaden, kan "Stocks Tracker" klara din efterfrågan obefläckat. Och det är det som gör det till en komplett handelsapp för iOS.

Appen har stöd för alla större amerikanska mäklare för handel och låter dig skapa flera övervakningslistor för att enkelt övervaka din portfölj. Med det interaktiva diagrammet med över 50 tekniska indikatorer och realtidsvarningar säkerställer du att du kan hålla koll på alla viktiga aspekter.

Dessutom låter Stocks Tracker dig också övervaka större nyheter och händelser så att du kan hålla koll.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Bloomberg

Bloomberg är där du får globala affärs-, finansnyheter, marknadsdata samt de mest effektiva portföljspårningsverktygen. Du kan finjustera den här appen enligt ditt behov av att övervaka din personliga portfölj.

Genom varningar om globala aktiepositioner håller det dig uppdaterad. Appen ger en djupgående analys av globala aktier och andra viktiga ämnen. Dessutom kan du till och med utnyttja funktionen Bloomberg Television Live när du vill.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. MetaTrader 4

"MetaTrader 4" är en av de mest kända valutahandelsplattformarna. Det låter dig välja mellan hundratals mäklare och servrar att handla.

Med de senaste offerten från finansiella instrument hjälper appen dig att hålla dig uppdaterad. Använd olika tekniska indikatorer och grafiska objekt för att styra ditt konto och handla smart. Det finns mer än 24 analytiska objekt som linjer, kanaler, geometriska former, samt Gann, Fibonacci och Elliott-verktyg för att ge en djupgående analys av valutamarknaden. Fånga alla ekonomiska nyheter och chatta med MQL5.community-användare.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. OANDA fxTrade

"OANDA fxTrade" är en populär handelsapp. Du kan enkelt komma åt den globala marknaden för att handla över 120 instrument som ädelmetaller, valutapar, obligationer, CFD: er för världsmarknaderna, index, råvaror etc.

Hantera alla handelsmöjligheter, köp, sälj och redigera beställningar på ett bekvämare sätt. Appen låter dig lägga till medel direkt till ditt handelskonto. Det finns mer än 50 tekniska verktyg som inte bara låter dig analysera din handel utan också ger bättre insikt. Det håller dig varad om orderutgång, prisvarningar och kommande ekonomiska kalenderhändelser. Du får också de globala marknadsnyheterna.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. OptionsHouse Mobile

“OptionsHouse Mobile” är gjord för att vara en överlägsen tillgång för handlare. Med det snygga användargränssnittet kan du bekvämt handla aktier, ETF.

Detta låter dig skapa spridningar och ange order. Håll en flik över de öppna beställningarna och håll dem perfekt organiserade. Skapa den personliga listan för att få tillgång till alla toppnyheter, realtidsnoteringar och diagram från dina favoritkällor.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. TradingView - Aktier och Forex

Den här är en social plattform för investerare och handlare för att öka investeringsförmågan och maximera vinsten. Det ger dig tillgång till gratis diagram och expertdiskussioner med över 7 000 000 andra människor världen över.

De fantastiska sjökorten fungerar på alla enheter och överträffar många plattformshandelsplattformar. Du kan hitta aktier, kryptor, valutor, CFD och mer. Få ut det mesta av olika ritverktyg och tekniska indikatorer som gör att du effektivt kan analysera prisåtgärder.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Stock Trader Pro

"Stock Trader Pro" är vad du bör använda för att stärka din aktiehandelsteknik. Med den här appen kommer du att lära känna spelförändringsstrategierna för att maximera vinsten och göra din investering riskfri.

Få näringsidkarens syn på aktiemarknadens tillstånd. Historikdiagrammet visar att du spelar. Dessutom kan du också dela dina värdefulla idéer med andra handlare.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. IIFL Markets - NSE, BSE Trader

Som en proaktiv investerare vill du ha IIFL-marknader på din radar. Anledningen till att jag säger det för att den här handelsappen håller dig uppdaterad med djupgående analyser och expertforskningsrapporter. Dessutom levererar det också lagertips som kan göra en avgörande skillnad.

När det gäller köp av aktier gör IIFL Markets denna uppgift ganska enkel genom att klippa ut de onödiga stegen. Appen låter dig också investera i fonder och låter dig ta kontroll över flera segment som aktier, råvaror, valuta och mer.

Ännu bättre, du kan skapa flera övervakningslistor som var och en består av upp till 50 aktiemarknadsskript för att hantera din aktieportfölj smart.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Avslutar!

Använd dessa handelsappar till din största fördel och stärk ditt företag och håll dig uppdaterad med alla de senaste händelserna. Jag är väldigt säker på att de här apparna klarar din uppgift. Har jag glömt att inkludera några av dina bästa handelsappar i den här listan? Låt mig veta det i kommentarerna.

Du kanske också vill läsa det här relaterade inlägget:

  • Bästa aktiemarknadsappar för iPhone
  • Lägg till, ta bort och ordna om aktier som visas i meddelandecentret på iPhone