Blogg

15 tips för att använda iPhone-hörlurar för samtal, Siri och mer!

Även om de trådlösa AirPods har tagit över arenan med storm gör det inte de trådbundna Apple EarPods föråldrade. De är fortfarande utmärkta för musik, samtal etc. Oavsett om du har en med 3,5 mm hörlursuttag eller Lightning-kontakten kan du veta hur du använder dem som ett proffs. I den här guiden, låt mig visa dig 15 tips och tricks för att få ut det bästa av dina iPhone-hörlurar medan du använder dem för samtal, Siri, musik och mer.

Sätt att använda iPhone-hörlurar som ett Pro

Knapparna på EarPods-fjärrkontrollen kan användas för flera åtgärder. Här är de bästa som kategoriseras under lämpliga rubriker. Observera att de flesta av åtgärderna nedan också kan utföras med alla ansedda, MFi-certifierade hörlurar med fjärrkontroll.

musik

1. Spela eller pausa : Tryck på mittknappen på hörlursfjärrkontrollen. Detta pausar den spelande låten och vice versa. Det fungerar med alla medieappar med ljudutgång som musik, Spotify, podcasts, video, YouTube, VLC, Safari, etc.

2. Volym upp och volym ned : Tryck på knapparna ( + ) och ( - ) för att utföra detta jobb. Detta fungerar hela systemet för alla appar.

3. Hoppa till nästa låt : Dubbeltryck snabbt på mittknappen för att spela nästa låt. Med Podcast-appen kan du anpassa den här åtgärden. För detta öppnar du appen Inställningar → Podcasts → under EXTERNA KONTROLLER, välj mellan Nästa / Föregående eller Hoppa framåt / bakåt . Obs : Om den nuvarande podcasten har kapitel går den till nästa kapitel istället för 'Playing Next'.

4. Starta om den aktuella låten från början eller gå tillbaka till föregående låt : Tryck snabbt på mittknappen för att spela den aktuella låten från början. Därefter, om du igen snabbt tredubblar trycker du på mittknappen (antar jag inom 5 sekunder), byter du till låten som spelas före den aktuella.

5. Snabbspolning framåt : Dubbeltryck och håll ned för att spola framåt låt, podcast etc.

6. Spola tillbaka : Tryck och håll ned tre gånger för att spola tillbaka mediet. Detta är motsatsen till ovanstående spets.

Samtal

7. Ringa ett inkommande samtal : Tryck en gång på mittknappen.

8. Avsluta det pågående samtalet : Tryck på mittknappen en gång för att avsluta det pågående samtalet.

9. Avvisa ett inkommande samtal : När din iPhone får ett samtalsmeddelande, tryck och håll ned mittknappen tills du hör två pip. Samtalet kommer att avvisas (och skickas till röstmeddelandet, om tillämpligt).

10. Sätt på det aktuella samtalet : Antag att du pratar med någon och du får ett nytt samtal. Om du trycker på mittknappen en gång i det här läget väntar det aktuella samtalet och det nya inkommande samtalet besvaras.

11. Växla mellan samtal : Antag att du har flera samtal samtidigt. I ett sådant scenario trycker du på mittknappen för fjärrkontroll för att parkera det aktuella samtalet och växla till nästa samtal.

12. Avsluta ett av flera samtal : Antag att du har flera aktiva samtal. Om du trycker och håller ned mittknappen avslutas det pågående samtalet och du växlar automatiskt till nästa samtal.

Siri

13. Kalla Siri : Tryck och håll ner mittknappen för att ringa till assistenten.

14. Stäng Siri : Tryck en gång på mittknappen för att komma ut ur Siri-skärmen.

Kamera

15. Använd trådbundna hörlurar som kamerafjärrkontroll : När du befinner dig i kameraappen trycker du antingen på Volym upp (+) eller Volym ned (-) på de anslutna trådbundna iPhone-hörlurarna. Detta kommer att klicka på bilden eller starta videoinspelning eller panorama. För att stoppa videoinspelning, tryck antingen på (+) eller (-).

Loggar ut!

Så här kan du använda knapparna på dina trådbundna hörlurar för att utföra flera åtgärder. Nu är det värt att notera att du kan göra de flesta av dessa, även med en iPad eller iPod touch. Slutligen kan du också njuta av vissa kontroller som att spela, pausa etc. på Mac medan du använder iPhone EarPods i QuickTime Player, Music-app etc.

Återställde inlägget…

  • 15 bästa AirPods och AirPods 2 tips och tricks
  • Hur upptäcker jag falska AirPods?
  • iPhone-hörlurar eller AirPods spelas bara i ett öra? Hur man fixar det
  • Hur fixar du iPhone fast i hörlursläget
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found