Blogg

Bästa USB-C-laddare för iPhone Xs Max och XR 2021

Trots den höga förväntan har Apples 2018 iPhones inte kommit med USB-C-port. Eftersom de är kompatibla med snabb laddning, skulle det ha varit lämpligt att ta med den efterlängtade funktionen. Det är dock onödigt att gråta över den spillda mjölken. Förutsatt att du är villig att anamma turboladdning har vi granskat de finaste USB-C-laddare för iPhone Xs Max, XS och iPhone XR som finns tillgängliga på marknaden just nu.

För att komma igång med snabb laddning behöver du också en USB-C till blixtkabel (tillsammans med en USB-C-laddare). Med flera alternativ av högsta kvalitet är det fortfarande enkelt att handplocka det som klarar din höga efterfrågan. Kontrollera vilka av följande USB-C väggladdare som är designade för att vara ditt val!

1. Anker 5-port laddare

"Anker" är populärt för att producera de bästa laddarna. Så jag förväntar mig den här 5-portars USB-C-laddaren i toppklass i alla avdelningar.

Det ser ganska kompakt ut och låter dig ladda flera enheter med snabb hastighet. Med anti-repdesignen kan den behålla sin glans länge.

Med det förskottsskyddssystem som erbjuds garanterar laddaren att din iPhone förblir skyddad mot flera vanliga hot som kortslutning och överladdning. Dessutom kommer väggladdaren med 18 månaders standardgaranti.

USP: Högeffektiv laddning

Kolla in på Amazon

2. AUKEY

“AUKEY” har också varit en av de ledande tillverkarna av laddningstillbehör. Vad som har krävt min uppmärksamhet i den här USB-C-adaptern är effektiviteten med vilken den samlar upp kompatibla enheter.

Laddaren levereras med dubbla portar så att du kan använda flera enheter samtidigt. Tack vare de inbyggda skyddsåtgärderna skyddar den din smartphone mot vanliga faror som överström för att säkerställa att din enhet laddas upp med den säkerhet som behövs.

Med den hopfällbara kontakten kan den lätt glida i fickan. Därför kan du kunna bära det bekvämt. Dessutom kommer AUKEY väggladdare med 24 månaders garanti.

USP: Fällbar kontakt för bekväm bärning

Kolla in på Amazon

3. Anker PowerPort II

PowerPort II är ännu en väggladdare från Anker, som förtjänat har gått in i denna serie. Även om det kanske inte är lika kompetent som dess syskon (nämns ovan), kan det vara värt att överväga allvarligt om du letar efter ett lite billigare alternativ.

PowerPort II har dubbla portar som levererar totalt 49,5 W uteffekt vilket är tillräckligt bra för att ladda din enhet i snabb hastighet. Med multiprojekt-systemet ger laddaren kompromisslös säkerhet till din enhet. Den är välbyggd och lätt. Dessutom har denna bärbara iPhone-laddare 18 månaders garanti.

USP: Ultra-bärbar design

Kolla in på Amazon

4. PD (kraftleverans)

PD är en kompakt strömladdare som stöder USB-C. Den är speciellt optimerad för din iPhone för att snabbt ladda din enhet; inom 30 minuter kan den här väggladdaren ladda telefonbatteriet till 50%. Kommer du sent för kontor eller möte? Inga problem; ladda din iPhone med PD på några minuter.

Den kompakta designen på denna USB-C-laddare gör den resevänlig. Produkten tar lite plats i din resväska eller din ryggsäck. Förutom snabb laddning får du 100% pengarna tillbaka-garanti i ett år.

USP: Underwriters Lab-certifierade produkter

Kolla in på Amazon

5. CHOETECH

CHOETECH kanske inte är ett stort namn som många av sina rivaler. Men när det gäller att producera laddare av hög kvalitet kan det ge en lång sikt till de bästa i branschen.

Pratar om den här laddaren; den har en enda USB-C-port som erbjuder 3amp-utgång vilket är tillräckligt för att ladda din smartphone snabbt. När det gäller säkerhet gör det ett ganska bra jobb med att förhindra vanliga faror som kortslutning på långa avstånd. Designmässigt tycker jag att det är ganska enkelt och kan motstå mindre stötar.

Om du är villig att få en prisvärd laddare med en USB-C-port är den här ett bättre alternativ.

USP: Inbyggda skyddsåtgärder

Kolla in på Amazon

6. FÖRTAL

LENTION ger en perfekt resekamrat för globetrotterare som flyger över kontinenterna. Håll den här USB-C-laddaren för din iPhone med dig och du kan ladda dina iOS-enheter var som helst. Med den hopfällbara kontakten kan du enkelt sätta den här laddaren i din resväska.

Bortsett från USB-C-laddning, ger denna väggladdare dig också två USB-A-laddningsportar för att driva upp andra enheter du bär under resor. Du kan använda alla de tre portarna samtidigt för att ladda din bärbara dator / Mac, iPhone och iPad. Med sin inbyggda intelligenta shunt kan denna laddare kontrollera temperaturen och skydda din enhet från kortslutning och andra skador.

USP: Multifunktionell laddning

Kolla in på Amazon

7. RND Power Solutions

Skulle du tänka dig att gå efter en enkel laddare med en port, kan "RND Power Solutions" vara en av de bästa utmanarna för ditt krav. Precis som de flesta av sina motsvarigheter är det också på den lättare sidan. Som ett resultat kommer du att hitta det helt lämpligt för din långa resa.

När det gäller möjligheten att ladda de enheter som stöds bör denna väggladdare inte göra dig besviken. Jag menar att du kan få önskad effektivitet och hastigheten för att öka batteriet på din smartphone med högsta hastighet. Dessutom har RND Power Solutions-laddaren ett års garanti.

USP: Ett bra prisvärt alternativ

Kolla in på Amazon

8. Quntis

Quntis levererar bättre prestanda än din ursprungliga kabel som levereras av Apple. Om du redan har köpt en USB-C till blixtkabel behöver du denna PD-väggladdare, som snabbt kan ladda dina iOS-enheter. Medan du laddar din enhet skyddar Quntis multipotent säkerhetssystem dina smartphones och surfplattor helt.

Det är en Apple-certifierad laddare, så du får original Apple-chip inuti Quntis laddare och kabel; detta chip känner automatiskt igen din enhet och levererar ström därefter.

USP: Multipotent säkerhetssystem

Kolla in på Amazon

9. ESR

ESR är ett populärt märke av tillbehör till iPhone och iPad. Förutom skärmskydd och fodral tillverkar ESR också laddtillbehör. Denna USB-C väggladdare driver upp 50% batteri på din enhet på bara 30 minuter. Denna laddare levereras med ett smart IC-chip som automatiskt upptäcker din enhet och ger optimal laddning.

Det finns två USB-C-portar på laddaren, därför kan du ladda två USB-C-enheter samtidigt. Kompakt och bärbar design gör att du kan ta den här väggladdaren var som helst. Laddaren är tre gånger snabbare än Apples 5W-adapter.

USP: Smart IC-chip

Kolla in på Amazon

10. T ATHINK

Om du inte har en USB-C till USB-C-kabel behöver du inte köpa den separat. Denna laddare levereras med en sladd på 6,6 fot. Den har också en liten blå LED som indikerar laddning. Designen är tunn, kompakt, presentabel. Det är också bekvämt att bära i din jeansficka.

Dessutom är den utrustad med internationella säkerhetsstandarder tillsammans med FCC och CE-certifiering. Slutligen är det också vänligt på din plånbok.

USP: 6,6 fot kabel ingår

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Vad är din bästa insats?

Med så många högkvalitativa och snabba laddare borde det inte ha varit en stor sak för dig att välja den som kan få ditt jobb gjort. Även om de välkända namnen alltid har bättre alternativ, har vissa mindre kända tillverkare kommit med flaggskeppsmördarna. Som en potentiell köpare vill du ha fler alternativ för att välja en mer pålitlig som förblir lätt.

Titta även på dessa andra tillbehörslistor:

  • Bästa dockningsstationer för iPhone
  • Trådlösa kraftbanker för iPhone
  • Trådlösa laddare för iPhone
  • Bästa USB-C-nätadaptrar för iPhone 12 Pro och 12 Pro Max

Vilken av ovanstående laddare har du valt för din iPhone? Det skulle vara fantastiskt att känna till ditt val i kommentarerna nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found