Blogg

Pilot Language Translating Earpiece för iPhone

Att resa har varit min passion sedan barndomen. Att besöka historiska platser, träffa utländska människor och utforska nya saker har charmat mig mer än någonting annat. Medan jag verkligen tycker om att interagera med människor som kommer från olika länder, är ett stort hinder som alltid håller mig tillbaka att förstå olika språk. Som ett resultat kan jag inte kommunicera ordentligt med dem.

För att ta bort språkbarriären hade jag letat efter en avancerad språköversättare tills jag fick veta om “ Pilot ”. Språket som översätter hörlurar för iPhone är utrustat för att översätta språk mellan användare som pratar med varandra i realtid.

Designad för att vara elegant

Hörsnäcken har grundats för att vara överlägsen flera praktiska tekniker, inklusive Bluetooth low energy, NFMI-teknik, dubbla brusreducerande mikrofoner, digital signalprocessor, ARM-processor, högpresterande stereo med brusreducering, uppladdningsbart Li-on-batteri med 4 till 6 timmars samtalstid och ergonomisk design som gör det möjligt att leverera önskat resultat.

Oavsett om det är förmågan att översätta olika språk utan några avbrott eller den coola designen, verkar det vara bra på alla aspekter.

Hur fungerar pilot

Med användning av speciellt utvecklade dubbla brusreducerande mikrofoner filtrerar Pilot bort omgivande ljud från talet. Därefter skickas talet genom appen såväl som maskinöversättning, talsyntes och lager av taligenkänning. Så småningom skickas det översatta språket till den andra personen utan någon form av avbrott.

Bedårande funktionalitet

Den levereras med det sekundära hörsnäckan för att låta dig strömma musik trådlöst eller dela med personen du pratar med. Den medföljande smartphone-appen växlar mellan språk och laddar upp dem till hörsnäckan. Du kan också använda den här appen som en parlör för grundläggande översättning.

I konferensläget kan ett antal personer delta i samma konversation trots att de talar olika språk. Dessutom kan du använda en smarttelefons högtalare som en högtalare för att överföra det du pratar.

Språkpaket

Enligt öronsnäckans tillverkare Waverly Labs kommer den att laddas med fyra språk engelska, spanska och italienska. Andra språk kommer att introduceras som betalda nedladdningar. Inledningsvis måste den vara ansluten till online vid lanseringstidpunkten. Senare kommer den att kunna lagra sin språkdatabas offline.

Pris och tillgänglighet

Specialerbjudandena för tidiga fåglar till rabatterade priser har redan sålts. För närvarande säljs det till 199 USD som en förbeställning på crowdfunding-webbplatsen IndieGogo.com.

Paketet innehåller två öronsnäckor, en bärbar laddare och tre öronproppar av olika storlek. Andra stödnivåer kommer med buntar av extra Pilot-öronsnäckor tillsammans med chansen att träffa Waverly Labs-teamet.

Språket som översätter hörsnäcka kan komma tidigast till jul. Företaget rapporterar dock att det skulle lanseras våren 2017.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found