Blogg

Så här ställer du in akutmedicinskt ID på iPhone och iPad

Jag antar att ni alla är ganska bekanta med Health App tillgänglig på iPhone. Det bästa med att ställa in ett akutmedicinskt ID är att alla förutom dig lätt kan komma åt är direkt från låsskärmen. De kan få en uppfattning om dina hälsoproblem och försöka hjälpa så snart som möjligt. Om du inte redan har skapat ett medicinskt ID är det rätt tid att göra det. Processen är enkel och tar knappast några minuter. Låt oss ta en titt!

Så här ställer du in akutmedicinskt ID på iPhone

Steg 1. Starta appen Health från din iPhone-startskärm.

Steg 2. Tryck på "Medicinskt ID" längst ned till höger → Tryck nu på " Skapa medicinskt ID " för att börja lägga till din hälsoinformation.

Steg 3. På nästa skärm anger du alla dina medicinska detaljer inklusive allergier, hälsotillstånd, kontaktuppgifter för nödsituationer och eventuella speciella anmärkningar. Detta kommer att vara användbart i nödsituationer, och alla i närheten kan snabbt komma åt dessa detaljer.

Steg 4 När du är klar med att lägga till detaljer växlar du PÅ "Visa när låst" . Denna funktion är valfri men rekommenderas starkt. Anledningen är att alla detaljer du har angett kommer att vara synliga för andra även om din iPhone är låst med ett lösenord.

Det är allt; Du kan nu avsluta appen Health och låsa din iPhone. Du kan bekräfta om det fungerar eller inte genom att svepa upp till skärmen Lösenord och sedan trycka på nödsituationer följt av att trycka på medicinskt ID . Även om den här funktionen är valfri, rekommenderar vi starkt att du ställer in den om du har allvarliga skador eller hälsoproblem.

Låt oss veta din feedback om ovanstående artikel genom att kommentera nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found