Blogg

Bästa nattvisionsappar för iPhone och iPad 2021

Att fånga foton och videor i svagt ljus är en egen konstform. Även om det finns många kameraappar för iPhone, fungerar de flesta inte lika bra utan optimal belysning. Av den anledningen finns det dedikerade nattvisionsappar som kan belysa mörka miljöer för att möjliggöra bättre synlighet. Även om det inte finns många alternativ har vi valt några som är värda dig. Välj bland dessa bästa Night Vision-appar för iPhone och iPad.

 1. Night Eyes - Night Camera
 2. NightCap-kamera
 3. Nattkamera: Foton i svagt ljus
 4. Night Vision Thermal Camera
 5. Night Vision Flashlight Thermo
 6. Night Vision Camera
 7. Nightvision nattkamera
 8. Night Vision (Foto och video)

1. Night Eyes - Night Camera

Night Eyes använder komplexa matematiska algoritmer för att ge återstående ljusförstärkning i realtid för din iPhone eller iPad. Detta belyser allt du försöker fånga, och du kan också se ljusstyrkan.

Du kan också växla till exponeringsläge för bättre kvalitet. Den har en exponeringstid på upp till en sekund som låter dig se de minsta detaljerna. Detta gör det till ett perfekt val för skymningsinställningar. Den har en 10X digital zoom och passar bra med den kraftfulla kameran på din iPhone.

Pris: Gratis (Ta bort annonser - $ 1,99)

Ladda ner

2. NightCap-kamera

Här är en app som hjälper dig att ta fantastiska foton, videor och 4K-tidsfördröjningar i svagt ljus och nattinställningar. Det finns till och med ett unikt astronomiläge för att fotografera skönheten i stjärnbelagda himlen utan kornighet.

Det är enkelt att automatiskt kontrollera fokus och exponering för ljusa, tydliga bilder. Men den fungerar också som en manuell kamera, så att du kan justera olika värden och använda speciella kameralägen för DSLR-resultat. Du kan till och med skjuta i svartvitt om du vill.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

3. Nattkamera: Foton i svagt ljus

Här är ytterligare en nattkameraapp för iPhone som är perfekt för att klicka på foton i otillräckligt upplysta miljöer. Den har exponeringsinställningar i upp till 1 sekund som hjälper dina svagt ljus att visa sig bra.

Dessutom kan detta till och med förbättra kvaliteten på dagsljusfoton. Det ger luminans, ljusstyrka och RGB-histogram i realtid. Naturligtvis kan du också justera andra inställningar som vitbalans för att komponera de perfekta bilderna.

Pris: Gratis (Ta bort annonser - $ 0,99)

Ladda ner

4. Night Vision Thermal Camera

Night Vision Thermal Camera är en fantastisk nattvisionsapp utvecklad av Florian Winter för att fånga en högkvalitativ bild i svagt ljus. Den har tre synalternativ, som är Night vision, Thermal vision och Ultraviolet vision.

Dessutom har den ett enkelt gränssnitt och stöder 10x digital zoom. Det kan också upptäcka upp till hundra olika objekt, så det är användbart i flera situationer, till exempel att leta efter husdjur som gömmer sig i mörkret.

Pris: Gratis (Premium - $ 1,99)

Ladda ner

5. Night Vision Flashlight Thermo

Utvecklad av Thorolf Winter kan den här appen enkelt ändra färg, ljusstyrka och andra inställningar för att skapa anpassade effekter på ett foto. Den har ett lättanvänt gränssnitt för bekvämlighet.

Medan du använder den här appen kan du trycka på knappen i det nedre högra hörnet för att aktivera det simulerade Thermal Vision-filtret och ficklampan för att se bättre på natten. Det har också ett dedikerat HD-läge.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Night Vision Camera

Kolla in den här appen om du vill ta bilder på natten med lägsta ljusstyrka. Det låter dig justera kamerakänsligheten och exponeringen samtidigt som du förstärker färgfiltret för att uppnå önskat utseende.

Den stöder både foto och video, men videoinspelningen fungerar inte lika smidigt som att ta bilder. Det låter dig dock effektivt se med din telefon i svagt ljus.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

7. Nightvision nattkamera

Här är ytterligare en nattvisionsapp för iPhone och iPad för att ta bilder i fullständigt mörker. Den här appen innehåller en skjutreglage som du kan justera efter den omgivande ljusstyrkan.

När reglaget för känslighet flyttas åt vänster (maximal känslighet), införs det mycket signalbrus i bilden. Men om du inte gillar den gröna färgen kan du använda din standardfotonapp för att efterfiltrera den för att få en svartvit bild (svartvitt).

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Night Vision (Foto & Video)

Du får en smidig bild- och videofångstupplevelse med den här appen som fungerar utan förseningar och fördröjningar. Du kan dynamiskt ändra kamerakänsligheten för att uppnå de bästa resultaten.

Vidare skapar det ett separat bibliotek för dina bilder och inspelningar, och du kan dela dem med vänner direkt via appen. Den har också ett dedikerat HD-foto- och videoläge.

Pris:  $ 2,99

Ladda ner

Summering

Har du testat lite fotografering med svagt ljus med dessa nattvisionsappar än? Dela din erfarenhet och idéer med oss ​​i kommentarerna nedan. Och om du vill hålla dina bilder privata, kolla in de bästa fotovaultapparna.

Du kanske också vill läsa dessa

 • Hidden Camera Detector Apps för iPhone
 • Kamerazoomappar för iPhone och iPad
 • Bästa teleskop för iPhone för att utforska natthimlen
 • Bästa matfotograferingsappar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found