Blogg

Bästa iPhone 7 plånboksfodral 2021

De flesta iPhone-användare älskar plånboksfodral av olika anledningar som högt skydd, mer komfort etc. För mig är de utan tvekan den mest lyxiga kostym som en iPhone kan begära. Vad tror du? Vill du handplocka ett ultramodern plånboksfodral till din iPhone 7? Jag antar att du är villig att pruta. Dessa fall har plockats upp för att säkerställa att alla krav tillgodoses fullt ut och behöver. Låt oss ta en titt!

1. Dreem Fibonacci Luxury Series

Dreem plånboksfodral utmärker sig både när det gäller att göra ett förtjusande par och ge den nödvändiga skyddet mot fall. Premium rävläder har förskönats av den handgjorda designen.

Du kan lägga 3-6 kort och 5-10 dollarsedlar i kortplatserna. RFID-blockering garanterar fullständigt skydd för din kortinformation. Den har två stativ som gör att videon tittar på en underbar upplevelse. Ännu viktigare är att den är utformad för att fungera med de flesta bilfästen och selfiesticks.

USP: Magnetiskt löstagbart fodral

Kolla in på Amazon

2. Lyxig fickbok från Pad & Quill

Om du tänker köpa ett lyxigt plånboksfodral, håll Pad & Quills Luxury Pocket Book högst upp på din radar. Väskan är huggen av amerikansk läder av fullkorn och björkträ från Baltikum.

Tack vare den massiva trävaggan kan fodralet enkelt överleva droppar. UV-beständigt läder utvecklar en fin patina när den blir gammal. Som ett resultat kommer du aldrig att hitta fallet att gå ur kontakt.

De inre kortplatserna kan rymma upp till fem kort och det har också ett fack där dina kontanter kan vila säkert. Dessutom kommer du att välja Luxury Pocket Book i fem bedårande färgkombinationer inklusive whisky, deep sea blue och mer.

USP: Premium bokformad design

Kolla in på Pad & Quill

3. Bella Fino från Pad & Quill

Bella Fino tillhör samma liga som Luxury Pocket Book. Den enda stora skillnaden är bristen på trävagga.

Fullkornigt amerikansk läder är designat för att vara UV-beständigt. Och med tillstånd av den eleganta patinaen fortsätter plånboksfodralet att vara din favorits favorit.

Med flera innerfickor till förfogande kommer du att kunna bära 5-7 kort och kontanter. Dessutom, tillgängligheten sex färgalternativ som mörk choklad, galloper svart, djup havsblå hjälper dig att välja ett perfekt plånboksöverdrag för din iPhone 7.

USP: Amerikansk läder med fullkorn

Kolla in på Pad & Quill

4. Vena vCommute

Vena vCommute är både kraftfull och snygg. Det dubbla lagerhöljet berikat av högkvalitativt polykarbonat och TPU-material tål stöten från 4-fots droppen. Hörnskyddet hjälper det att absorbera stötar.

De dolda spåren på baksidan är perfekta för att hålla kreditkort säkert. Med låsstället med flera vinklar får du en fantastisk tid att titta på dina coola videor. Plånboksfodralet finns i tre snygga färger - guld, rosaguld och rymdgrå.

USP: droppskydd av militär kvalitet

Kolla in på Amazon

5. LAMEEKU

LAMEEKU plånboksfodral är speciellt utformat för minimalister. Konstruerad med kvalitetsläder och TPU-läder, det är mycket slitstarkt. Plånboksfodralet har dolda kortplatser.

Det känns väldigt mjukt vid beröring och ger ett bättre grepp. Med fem fängslande färger som svart, mintgrönbrun, blå, brun och ljusbrun kommer du att kunna välja rätt val för din smartphone.

USP: RFID-blockeringsteknik

Kolla in på Amazon

6. Crosspace

Är snygg design och komfort överst på din heta lista? Kolla in Crosspace plånboksfodral.

Det fascinerande mönstret i kombination med det finaste PU-lädermaterialet har detta plånboksfodral kvaliteten att vara ett bra köp. Så många som nio kortplatser och två pengarfickor räcker precis. Det inre hårda skalet är utrustat för att ge skydd mot höst.

USP: 9 kortplatser

Kolla in på Amazon

7. Bear Motion

Bear Motion plånboksfodral är tillverkat med PU-läder av hög kvalitet och känns väldigt mjukt vid beröring. Den imponerande sömmen ger elegans.

De två kortplatserna är bara bra. Det inbyggda stativet gör det mycket bekvämt att använda din smartphone i liggande läge. Mikrofiberfodret förhindrar repor. Alla knappar och portar är lättillgängliga tack vare de exakta utskärningarna. Den finns i tre färger.

USP: Premium PU-läder

Kolla in på Amazon

8. Silke

Silke har en minimalistisk profil. Den sofistikerade designen är dess viktigaste höjdpunkt. De strukturerade sidorna med högt grepp gör att du kan hålla iPhone bekvämt. Trots att den bara har en enda konstruktion är den tillräckligt stark för att skydda mot mindre fall. Silk har tre fack för kontanter och en ficka för kontanter.

USP: Skyddande luftfickahörn

Kolla in på Amazon

9. ZVE

ZVE är ett mycket skyddande hybridplånboksfodral. Det påstås vara både stötsäkert och reptåligt.

Den mjuka strukturen gör att den ser ganska modern ut. ZVE-plånboksfodral har en plats på baksidan för kort och kontanter. Frigöringsknappen gör det enkelt att komma åt dina kort. Detta hybridfodral finns i fyra charmiga färger.

USP: Resilient Ribbon

Kolla in på Amazon

10. GOOSPERY

Vad som gör GOOSPERY plånboksfodral till ett riktigt är det högkvalitativa dukmaterialet. Väskan är fodrad med det mjuka syntetiska läderet som ger sin charm mer charm.

Den känsliga TPU-interiören kan absorbera stötar och hålla repor i schack. Du kan konvertera den till en mediestand för att få ut det mesta av dina roliga videor. Tillgången på åtta underbara färger hjälper dig att välja den fantastiska följeslagaren till din iPhone.

USP: Tillverkad i denimmaterial

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Avslutar!

Förhoppningsvis har dessa fall kunnat få en seriös blick från dig. Jag tycker att de är exceptionellt användarvänliga. Beroende på ditt behov och din budget kan du välja fodralet som passar perfekt till din iPhone.

Du skulle inte vilja missa:

  • foliofodral för iPhone 7
  • marmorfodral för iPhone 7
  • smala fodral för iPhone 7
  • fodral av militär kvalitet för iPhone 7

Gilla det här inlägget? Dela dina tankar och feedback med oss ​​i kommentarfältet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found