Blogg

Bästa periodspårningsappar för iPhone och iPad 2021

Spårningsperioder behöver inte vara en stressande uppgift längre. Om du fortfarande följer det äldre sättet att hålla koll på din menstruationscykel, är det dags att få en smartare assistent att göra jobbet åt dig bekvämare. På tal om en expertassistent som kan hjälpa till att övervaka menstruationscykeln och också vägleda dig om hur du bäst hanterar smärtan som det medför, kan några av de bästa spårningsapparna för iPhone vara mycket viktiga. Så, hur fungerar dessa appar och vilken typ av vägledning de kan erbjuda kvinnor?

Tja, de spårar inte bara och förutspår din period utan ger också information om det bördiga fönstret och det potentiella ägglossningsdatumet. Dessutom kan du använda sådana appar för att spela in flera andra signifikanta symtom som vikt, preventivmedel, livmoderhalsslem och mer. Läs vidare för att upptäcka vad de mest populära periodspårarna för iOS kan göra för dig!

1. Flo-period och ägglossningsspårare

"Flo" framstår som den bästa perioden och ägglossningsspåraren för iOS. Använd den här appen för att hålla en flik över din cykel, period och PMS (premenstruellt syndrom) bekvämare. Det finns en fertilitetskalender som hjälper dig att följa dagar som är gynnsamma för befruktningen.

Appen erbjuder prognoser för kommande perioder, ägglossning och fertilitet. Utnyttja grafer för att analysera flera viktiga data som cykel- och periodvaraktighet, viktförändringar och mer.

Och med graviditetsräknaren kan du kontrollera nedräkningen till ditt barns födelse. Dessutom läser du relaterade artiklar och får också dagliga hälsoinsikter enligt dina uppgifter.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Clue Period Tracker, ägglossning

"Clue" är en högt rankad period tracker. Från perioder, preventivmedel till humör fungerar appen exceptionellt bra för att hjälpa dig att övervaka alla viktiga aspekter. Dessutom kan du helt anpassa det enligt dina behov för att få önskat resultat.

Appen håller din cykelhistorik perfekt organiserad, så att du kommer att kunna komma åt den utan krångel. Således kommer du enkelt att dela informationen med din vårdgivare eller gynekolog.

Ännu bättre, du kan aktivera personliga påminnelser för att vara uppmärksamma på din nästa period, PMS, ägglossning och bördiga fönster.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Eve

Som en av de mest populära periodspårarna har "Eve" mycket att erbjuda. Höjdpunkten i denna app är den exakta dagliga prognosen som håller dig uppdaterad om vad som kommer. Således kommer du lätt att ta reda på när din nästa period är och vad är risken för graviditet.

En annan anmärkningsvärd egenskap i den här appen är att den erbjuder dagliga frågesporter som du kan lösa för att inte bara förbättra din kunskap utan också bryta stress. Tack vare de vackra sjökorten får du en detaljerad inblick i dina hälsodata.

Mer betydelsefullt har Eve ett stort samhälle där du kan interagera med likasinnade människor och också erbjuda din vägledning till andra kvinnor.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Periodtracker Periodkalender

När det gäller att spåra och förutsäga perioder korrekt är den här appen i nivå med de allra bästa. Förutom att övervaka menstruationscykeln låter det dig också hålla ett öga på ägglossningen och det bördiga fönstret.

Appen visar graviditetschans varje dag och registrerar viktiga symtom som intimitet och BBT. Så, oavsett om du försöker bli gravid eller kontrollera födelse, skulle den här appen vara till stor hjälp.

Dessutom garanterar pillerpåminnelsen att du aldrig saknar mediciner och droger eller kosttillskott.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Glöd

"Glow" levereras med en avancerad ägglossningsräknare som gör det ganska enkelt att spåra cykeln. En anmärkningsvärd funktion i denna app är möjligheten att övervaka upp till 40 olika hälsorelaterade signaler som sträcker sig från perioder till BBT (basal kroppstemperatur).

Appen erbjuder oerhört hjälpsamma tips angående reproduktiv hälsa så att du blir mer medveten och förstår hur man kan övervinna de utmaningar som varje kvinna måste möta. Du kan fånga alla nödvändiga aspekter som fysiska symtom och dagliga humör som kan öka dina chanser att bli gravid.

Glow har ett stort bibliotek där du kan komma åt detaljerade artiklar relaterade till övergripande menstruationshälsa. Utöver allt kommer du att ansluta dig till den enorma gruppen med över 10 miljoner människor för att dela dina tankar.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Periodtracker från GP-appar

Den här har alla egenskaper att vara din personliga assistent. Anledningen till att jag säger det för att jag har hittat det upp till märket.

Den har en enkel tidslinje där du kommer att se viktig information som bördiga dagar, humör, vikt, temp och mer. Månadsvisningskalendern gör det mycket lättare för dig att övervaka viktiga data.

Den har en effektiv graviditetsspårare som aktiverar nedräkning till barnets förfallodatum. Dessutom innehåller den detaljerade artiklar som hjälper dig att spåra ditt barns utveckling.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Perioddagbok

Det som gör "Period Diary" till ett väl anpassat verktyg är det mer anpassningsbara gränssnittet i kombination med möjligheten att spåra antalet saker. Du kan använda den här appen för att övervaka över 30 symtom och mer än 20 stämningar.

Synkronisera dina data med appen Kalender för att aldrig glömma nödvändiga saker. Med perioden såväl som bördiga meddelanden håller den dig uppdaterad.

Gör också anteckningar så att inget går ur ditt sinne. Ännu bättre, Period Diary har stöd för många språk inklusive engelska, kroatiska, nederländska, franska, tyska, italienska, japanska, portugisiska, spanska etc.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Cyklar

“Cykler” skiljer sig lite från dess motsvarigheter. Appen fungerar genom att hålla koll på dina kroppssignaler och erbjuda rätt data därefter. Den har en snyggt utformad cykelvy som låter dig hitta dina kommande cykler i den månatliga kalendern.

Med bara en blick kommer du att upptäcka alla bördiga dagar och ägglossningsdagarna. Därför kan du planera din resa och middag perfekt. På grund av främst meddelanden i rätt tid, säkerställer du att du inte glömmer att ta p-piller i tid.

Dessutom låter appen dig också dela informationen relaterad till cykeln med din vän så att han också är helt medveten och erbjuder den vägledning som behövs.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Period Tracker Plus

"Period Tracker Plus" kan lita på att leverera mer tillförlitliga förutsägelser. Förutom att hålla koll på månadscykeln kan du spåra flera andra saker som sömnmönster, viktförändringar, träning, intimitet och mer.

Bläddra bland massor av artiklar för att få användbar information och öka din kunskap. Appen har några riktigt coola färgade teman som är utformade för att lägga till lite roligt element.

För att säkerställa att du inte blir uttråkad erbjuder appen ett roligt spel. Så, spela det under dina lediga tider för att döda stress och förbli lycklig.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Min kalender

"Min kalender" gör spårningscykeln otroligt enkel. Appen har ett snyggt gränssnitt som spelar en viktig roll för att hjälpa dig att hålla ett öga på många viktiga saker, inklusive ägglossning, fertilitet och perioder, preventivmedel etc. Dessutom kan du också finjustera det i enlighet med dina behov så att du har önskat resultat.

Glömmer du ofta viktiga saker? Se till att notera så att du kommer ihåg de viktiga sakerna. Du kan säkerhetskopiera hela cykelloggen och inställningarna och enkelt kunna återställa dem.

Ännu bättre, du kommer också att skydda appen med ett starkt lösenord så att alla dina personuppgifter förblir borta från de nyfikna ögonen.

Pris: Gratis

Ladda ner

Varsågod! Så det här är överlägset de mest anmärkningsvärda menstruationscykelspårningsapparna för iOS.

Ditt val?

Nu när du har en perfekt assistent, följ dina perioder på ett skickligt sätt. Och få också de perfekta tipsen för att bli av med stress och njuta av ditt liv som aldrig förr.

Du kanske också gillar:

  • Bästa iPhone- och iPad-appar för kvinnor
  • Rita appar för iPad Pro
  • Bästa presentationsappar för iPhone och iPad
  • Bästa iPhone Xs Max Designer-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found