Blogg

Bästa Sudoku-spel för iPhone och iPad 2021

Pussel är ett utmärkt sätt att vässa din hjärna. Och om du älskar dig själv matematik kan Sudoku förbättra ditt övergripande intellekt och logiska kraft. Dessutom är det ett ganska produktivt sätt att passera tiden. Oavsett om du är en nybörjare eller ett proffs, kommer vår sammanställning av de bästa Sudoku-spelen för iPhone och iPad att hjälpa alla att hitta en lämplig matchning.

 1. Sudoku.com - Hjärnspel
 2. UdSudoku
 3. UdSudoku
 4. Sudoku ▦
 5. Sudoku :)
 6. Sudoku ′
 7. Sudoku ◆
 8. Sudoku Master Edition: Logik
 9. Sudoku Quest Color Soduku Game
 10. Killer Sudoku!

1. Sudoku.com - Hjärnspel

Det är ett av de mest älskade Sudoku-spelen, främst på grund av dess enkelhet. Även om den klassiska känslan är väl underhållen äventyras inte funktioner, svårigheter och roliga kvoter.

Nästan allt du behöver, från olika svårighetsgrader till alternativ för tips, automatisk kontroll och dubbletter av höjdpunkter, är packat i appen. Dessutom kan du tävla i dagliga utmaningar och säsongsevenemang för unika troféer och medaljer.

Pris: Gratis (Ta bort annonser - 4,99 USD)

Ladda ner

2. ▻Sudoku

Detta brädspel blandar härdningen av punktsystem, körningar och online-topplistor till det klassiska spelet. Vidare använder den bra grafik och animationer för att upprätthålla användarvänligheten.

Game Center-integrationen hjälper till att upprätthålla en sund konkurrens, tjäna poäng, få dig en rankning och jämföra Sudoku-poäng och prestationer med andra spelare.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. ⋆Sudoku

Om du är nybörjare eller vill förbättra dina färdigheter bör den här vara ditt val. Förutom ett intensivt utbud av svårighetsgrader kan du också använda ett komplett Sudoku-inlärningssystem.

När du använder "Tips" får du inte bara svar utan också resonemanget bakom det. Instruktionen använder användbara animationer för att hjälpa dig att förstå bättre samtidigt som du lär dig trick av handeln.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Sudoku ▦

Tripledot Studios har packat en massa funktioner i sin version av Sudoku-appen. Till att börja med, 4 perfekt utformade svårighetsgrader, ett penna-läge, markera dubbletter, radergummi, autospara, tips och autokontroll för misstag.

Dessutom kan spelarna ställa in sina egna misstagsgränser från noll till obegränsad, beroende på deras spelstil. Det finns också en obegränsad ångra-funktion så att du kan rätta till ditt misstag utan problem.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Sudoku :)

Med inspiration från det klassiska spelet, har den här en enkel, vintage look med grå och vita rutor. Det enkla användargränssnittet låter dig koncentrera dig på spelet, exklusive onödiga distraktioner.

Trots det har spelet funktioner som är i nivå med sina konkurrenter. Listan innehåller fyra olika svårighetsinställningar, obegränsat ångra / göra om knappar, autosave, Game Center support och mycket mer.

Pris: Gratis (inaktivera annonser - 24,99 USD)

Ladda ner

6. Sudoku ′

Oavsett om du är en nybörjare eller en mästare kommer du att falla in med detta Sudoku-spel. Allt tack vare de anpassningsbara inmatnings- och bildskärmsinställningarna för att krydda spelupplevelsen.

Du kan ställa in så många som tio samtidiga nät för att komplicera saken. Eller använd automatiska och manuella anteckningar för att förenkla dem. Dessutom hjälper konflikt- och felmarkeringssystemet dig att göra ett smart drag.

Pris: Gratis (Ta bort annonser - $ 1,99)

Ladda ner

7. Sudoku ◆

Imponerande grafik, livfulla färger och spännande pussel är styrkan i detta spel. Dessutom kan du göra den helt till din, med över 90 olika färgkombinationer när du vill.

Om du är ny kommer du att njuta av de enkla kontrollerna och funktionerna som tips, anteckningar, automatisk komplettering och flyttförslag. Och om du vill utmana dina färdigheter kan det snabba läget vara ditt bästa.

Pris: Gratis (Sudoku Premium - 19,99 USD)

Ladda ner

8. Sudoku Master Edition: Logik

I själva verket en masterutgåva, det här spelet använder massor av anpassningsalternativ för att möta alla dina behov. Den har flera intressanta spellägen som blixt, zen, klassiskt, snabbt och misstag.

Dessutom kan du växla färgpalett, teckensnitt, rutnät och till och med appens ikon för att passa ditt humör. Och om du älskar att dela våra prestationer med iMessage-klistermärken innehåller spelet också det.

Pris: Gratis (Ta bort annonser - 4,99 USD)

Ladda ner

9. Sudoku Quest Color Soduku Game

Sudoku Quest ger en äventyrlig och spännande twist till det klassiska spelet. Spelet innehåller en engagerande historia, levande karaktärer, musik och åtta fantasivärldar.

Med elva variationer och över 2000 nivåer har du alltid något nytt att utforska och lösa. Och oavsett om du är nybörjare eller expert, kommer dessa utmaningar säkert att förbättra ditt spel.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

10. Killer Sudoku!

Designad för hårdkärna Sudoku-entusiaster, den här ger en mördare variation i mixen. Du måste se till att varje konturerad region summeras till ett specifikt värde tillsammans med att följa de traditionella sudoku-reglerna.

Intressant är att rutnätet är tomt i början. Och när du följer dessa nya regler kommer tips att komma automatiskt. Det kan bli svårt, men det är verkligen mycket roligt.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

Låt oss knäcka 

Som lovat tidigare har vi ett lämpligt Sudoku-spel för iPhone. Vilket av partiet tyckte du var mest spännande? Dela ditt val och din upplevelse i kommentarsektionen nedan.

Om du älskar att utforska nya och trendiga spel har vi något speciellt uppställt för dig; kolla in dessa:

 • Bästa pusselspel för iPhone och iPad
 • Zombie-spel för iPhone och iPad
 • Bilracingspel för iPhone och iPad
 • Detektivspel för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found