Blogg

Bästa FPS-spel för iPhone och iPad 2021

Spel på iPhone har utvecklats till en egen subkultur underlättat genom att de på varandra följande versionerna av telefonen blir kraftfullare än någonsin. I själva verket är bärbar, on-the-road-spel på din iPhone nu seriös och presenterar en hel massa spännande, sofistikerade genrer och alternativ.

Som alla spelare som är värda hans eller hennes salt skulle berätta är First-Person Shooter (FPS) -spel en av de mest primära spelgenrerna. Den här actionfyllda genren med hög hastighet ger otrolig spänning och förbrukar din uppmärksamhet varje spelande ögonblick. Det skiljer sig inte från iOS-plattformen. IPhone har nu några fantastiska FPS-spelalternativ tillgängliga som ger dig utmärkt spel med fantastisk grafik. Med så många FPS-spelval är det en vettig idé att känna till följande bästa bland dem innan du går ut och köper.

1. Sniper 3D

Som någon som har en enorm förkärlek för skjutspel har jag haft en underbar tid med Sniper 3D. Skjutspelet ger all licens att förstöra dina fiender.

Laddat med en uppsjö av uppdrag kan spelet behålla sin oförutsägbarhet hela tiden. Med nya uppdrag som läggs till då och då kommer du alltid att få prova något direkt. Så välj vapen och kickstand en imponerande skjutning session.

Den fantastiska blandningen av underbara 3D-grafik och animationer ger mer liv åt det. Men för mig ligger det verkliga skönheten i det här spelet i dess snygga koncept som gör dig riktigt beroendeframkallande.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Modern Combat 5: Blackout

Modern Combat 5 är ett klassiskt förstapersonsskjutspel med överlägsen grafik. Det erbjuder ett omfattande berättelsedrivet enspelarläge och ett trevligt flerspelarläge. I flerspelaralternativet spelar spelartrupperna mot varandra i strid.

Det finns flera spelstilar som attack, heavy, recon, sniper, support, bounty hunter och välj bland. Enspelarläget innehåller olika miljöer, filmstunts, skytte från helikopter med mera, medan flerspelarläget har truppstrider, global chatt och truppchatt, topplistor och så vidare. Det har några vapen som låter dig eliminera dina fiender. Ännu bättre, du kan också anpassa vapen för att decimera skurkarna.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Hjortjägare

Upphetsar jakten dig mycket? Om ja, kommer du att hitta “Deer Hunter” underbar. Med detta FPS-spel får du en chans att gå till naturen och jaga över hela världen. Spåra upp djur och skjut dem innan de springer iväg.

Döda dessa farliga rovdjur i tid, annars kommer de att jaga dig. Ställ perfekt dina sikter och skjut; med tanke på att varje skott spelar en nyckelroll. Glöm inte att samla in och anpassa dina skjutvapen med omfattningar, tidskrifter, fat och lager så att du kan utnyttja alla möjligheter på bästa sätt.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Rensa vision 3

Clear Vision 3 är historien om en man som heter “Tyler” som haft ett fantastiskt liv fram till nyligen. Men någon är helvetet benägen att förstöra sin kärleksfulla familj. Han har inget annat alternativ än att ta pistolen och skjuta dem alla.

Spelet har 55 uppdrag som är strategiskt kvinnor och erbjuder många utmaningar. Det ger många moderna vapen som är helt anpassningsbara.

Den fria versionen av Clear Vision 3 har vissa begränsningar, men du kan starta den genom köp i appen för att fortsätta spela spelet med önskad intensitet.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Blitz Brigade - Flera spelare online

Om du letar efter en förstklassig FPS-spelupplevelse för flera spelare skulle Blitz Brigade vara ett bra alternativ. Spelet har två lag; medan en representerar djävulen, representerar den andra väl. Varje lag består av karaktärer med unika förmågor.

Karaktärerna är en soldat, en spion, en läkare, en maskinskytt eller en prickskytt. Du måste välja och vara en av dessa karaktärer för ditt team. Med hjälp av dessa karaktärers speciella färdigheter måste du slå dina motståndare. Högst 12 personer kan ansluta online och spela spelet. Du kan också anpassa din skicklighet så att den blir mer dominerande. Det finns ett offline-träningsläge med många uppdrag som du kan finjustera dina färdigheter för att spela spelet. Dessutom finns det över 100 farliga att välja mellan.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Sniper Fury

Spänn fast bältet och ge din militära arsenal möjlighet att åka på en dödlig skjuttur när uppförsbackar väntar dig. Förpackad med över 130 käftande uppdrag kommer Sniper Fury aldrig att ge dig en chans att vila på dina tidigare lagrar. När du står emot den enorma utmaningen måste du vara i din verkliga skick för att bevisa din hjältemod.

Medan den hisnande 3D-grafiken charmar dig till kärnan, gör sandstormar, snöstormar, regnstormar och flera andra atmosfäriska effekter detta FPS-spel till en het krydda. Och ja, det finns också kulaeffekter som ger en realistisk upplevelse. Utöver effekter och grafik kan du också delta i speciella evenemang för att vinna många belöningar.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. DÖD TRIGGER 2

Dead Trigger 2 är full av många utmaningar och extremt snabba. Du måste överleva och skydda mänsklig existens från ett hav av zombier som försöker avskaffa människor. Flerspelarläget är utformat för att få ut det mesta av dig.

Det finns 600 gameplay-scenarier, inklusive Solo Campaign, Global Mission och Side Quests som är riktigt spännande. Du har 50 typer av vassa och kraftfulla vapen, stor hammare, båtmotor och machete att välja mellan. Förinta zombies och samla massor av mynt för att stiga igenom ledet för att vara den ultimata spelaren!

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Döda Shot Bravo

Det som har tilltalat mig mest i “Kill Shot Bravo” är samlingen av över 2400 uppdrag. Eftersom varje uppdrag har sina egna utmaningar har du en fylld tid när du skjuter.

Du är en utbildad specialstyrkesoldat som har påbörjat hemliga uppdrag över hela världen för att utrota terroristorganisationer för att återställa freden i världen. För att se till att du håller dig före dina fiender beväpnar spelet dig med snigmordskyttevapen, överfallsgevär, maskingevär och allt det senaste militära redskapet.

Från rekonstruktioner på Medelhavsöarna till gerillakamp i djungelbergskedjor kommer spelet aldrig att låta dig ta andan. Akta dig för den dödliga fiendens attack i multiplayer-attackuppdrag! Spela smart för att överträffa dina motståndare.

Gå din all-out mot exo-soldater, mechs, tunga skyttar, fiendens RPG, sniper skyttar, riflemen och commando bombare för att döda deras otäcka design. Vill du testa din skicklighet? Gå in i PVP-läge för att låsa horn med andra spelare.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Överdriven

Det som gör Overkill 3 till ett hett alternativ är de 60 enormt stränga slagfälten delade i åtta olika miljöer. Det finns fyra spellägen, och alla är redo att ta det bästa ut ur dig.

Spelet erbjuder dig att välja mellan 30 vapen. Du kan uppgradera och anpassa dina vapen för att eliminera fienderna. Gå i händer med andra spelare och dominera topplistorna tillsammans.

Det finns sexton kartor, inklusive de två stimulerande maskingevärskartorna. Delta i speciella evenemang, visa upp dina färdigheter och vinn många belöningar.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. République

République är ett sofistikerat spel som presenterar dig högkvalitativt smygspel. Med smarta och ovanliga tekniker måste du manövrera telefoner, kameror och andra prylar för att styra huvudpersonen förbi de väntande farorna. Du måste sedan hacka in i säkerhetssystemen, skaffa föremål såväl som information. Ligger i en smart designad dystopisk värld, har Republique en ganska övertygande historia, otrolig grafik och livlig skildring av en futuristisk värld.

Pris:  Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Vad är din favorit?

Så vilket av dessa spel har du valt ut för underbart spel? Det skulle vara fantastiskt att veta namnet.

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

  • Tower Defense iPhone och iPad-spel
  • Bilracingspel för iPhone och iPad
  • Space Shooter iPhone och iPad-spel
  • Strategispel för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found