Blogg

Bästa iPhone 6/6 Plus Bluetooth-tangentbord 2021

Bluetooth-tangentbord har sitt specifika verktyg. De förbättrar inte bara att skriva utan gör det också otroligt enkelt. Och det är där skillnaden ligger. Om du letar efter ett elegant designat Bluetooth-tangentbord för din iPhone 6 Plus har vi presenterat några av de mest eftertraktade tangentborden. Allt redo att välja ett coolt tangentbord för din iPhone? Här är kortlistan över de bästa iPhone 6/6 Plus Bluetooth-tangentborden.

1. Microsoft Universal Mobile Keyboard

Detta Bluetooth-tangentbord från Microsoft har en enorm batteritid. Efter full laddning kan den pågå i nästan tre månader, vilket är en stor fördel. Dessutom är tangenterna extremt mjuka och kan lätt känna av stroke.

Utöver det är tangenterna också spillbeständiga tillsammans med en tygyta för att skydda tangentbordet från stötar eller fall. Allt i allt är det en anständig produkt med högkvalitativ skrivupplevelse.

USP: Spilltåliga nycklar

Kolla in på Amazon

2. Logitech K480

Även om detta är ett datortangentbord, fungerar det också med smartphones och surfplattor. Med tangentbordet kan du växla mellan tre anslutna enheter - vrid helt enkelt ratten för enkel omkoppling så är den redo. Den integrerade hållaren håller din enhet i rätt vinkel så att du kan läsa medan du skriver.

Tangentbordets layout gör det enkelt för dig att skriva med alla nödvändiga tangenter och genvägar. Även om det kanske inte är ditt första val, fungerar det bara perfekt med din enhet.

USP: Mycket lyhörda nycklar

Kolla in på Amazon

3. ZAGG

ZAGG har en vikbar design och är designad för att vara ultraportabel. Du kan enkelt bära den även i din lilla ficka. Nycklarna har utformats speciellt för att förbättra din typning. Speciella funktionsknappar är gjorda för att manövrera nödvändiga funktioner på din enhet direkt från själva tangentbordet.

Med det inbyggda stativet kan du använda din smartphone eller surfplatta bekvämare. Dessutom har detta tangentbord ett högkvalitativt uppladdningsbart litiumpolymerbatteri som ger lång körtid. Som ett resultat bryr du dig inte för att ladda tangentbordet för ofta.

USP: Vikbar design

Kolla in på Amazon

4. iClever BK03

Om du verkligen uppskattar vikbar design vill du prova på iClever BK03. Det tre vikbara tangentbordet kan enkelt glida i fickan. Konstruerad med högkvalitativ aluminiumlegering, den är mycket hållbar.

Tangenterna känns lyhörda och gör skrivning till en smärtfri upplevelse. Med automatisk avstängningsfunktion tillåter det inte onödig batteriförbrukning. Dessutom har du två färgalternativ som svartvitt. Utöver allt stöder BK03-tangentbord 18 månaders garanti.

USP: Aluminiumlegering av hög kvalitet

Kolla in på Amazon

5. Arteck HB030B

Jag har hittat Arteck HB030B upp till märket i alla aspekter. Det första som har lockat mig på det här tangentbordet är bakgrundsbelysningen med sju färger, vilket gör det lättare att skriva även i svagt upplysta miljöer.

En annan anmärkningsvärd funktion är den taktiska återkopplingen som tangenterna erbjuder. Det betyder att du kommer att tycka om att skriva på det. Åh ja, det ger upp till 6 månaders batteritid. Dessutom drivs HB030B av 24 månaders garanti.

USP: 7-färgs LED-bakgrundsbelysning

Kolla in på Amazon

6. OMOTON

Om du vill gå för en fullfjädrad typupplevelse kan OMOTON vara värt att titta på det. QWERTY Layout med snabbtangenter låter dig skriva med önskad flexibilitet. Dessutom känns knapparna krispiga och lätta att trycka på.

Upp till 30 dagars batteritid är anständigt, och med det automatiska viloläget säkerställer det att det inte finns någon onödig strömförbrukning. Den lätta och smala designen gör att du enkelt kan bära den. Dessutom finns OMOTON i två snygga färger: svart och vitt.

USP: QWERTY Layout

Kolla in på Amazon

7. MOTONG

MOTONG har en snygg design. Det ger 700 timmars batteritid för att säkerställa att ditt arbete knappast avbryts. Det finns också ett automatiskt viloläge som förhindrar onödig batteriförbrukning.

Med tillstånd av stativet förblir det stabilt, så att du kan skriva in toppväxeln. När det gäller nycklar är de mycket lyhörda och erbjuder taktil feedback. Dessutom stöds MOTONG av livstidsgaranti.

USP: 700 timmars körtid

Kolla in på Amazon

8. Joyzy

Joyzy kan helst uppfylla dina krav om du letar efter ett ultralätt och bärbart tangentbord för din iPhone. Du kan snabbt fälla den och bära även i din lilla ficka. Utöver den kompakta designen erbjuder tangenterna bättre feedback, så att du kan skriva e-post eller meddelande utan problem.

40 timmars körtid gör det till ett anständigt Bluetooth-tangentbord. Med bra uppbyggnad har Joyzy tillräckligt med styrka för att vara en långvarig följeslagare för din iOS-enhet.

USP: Kompakt design

Kolla in på Amazon

9. Sounwill

Sounwill Keyboard är designat för minimalister. Den har en vikbar design som gör den bekvämare att bära. De mycket lyhörda tangenterna gör skrivningen smidig Utöver det kommer det också med ett separat stativ för din iPhone 6/6 Plus, som du kan justera enligt dina behov.

Med 180 dagars standbytid och 40 timmars körtid är det ett praktiskt verktyg för dig att skriva. Tangentbordet är kompatibelt med flera operativsystem och du kan ansluta till dem med funktionstangenten. Slutligen finns det också två färgval - svart och vitt.

USP: 180 dagars standbytid

Kolla in på Amazon

10. Gelékam

Jelly Comb Keyboard är designat för det minimalistiska. Den har en vikbar design som gör den bekvämare att bära. De mycket lyhörda tangenterna gör skrivningen smidig

Med 18 dagars vänteläge är det ett praktiskt verktyg för dig att skriva. Den levereras med en laddningskabel så att du säkert kan slå på batteriet. Dessutom har du fyra fascinerande färgalternativ att välja mellan.

USP: Ultra-bärbar

Kolla in på Amazon

11. iWerkz

iWerkz Keyboard är designat för minimalistiska. Den har en vikbar design som gör den bekvämare att bära. De mycket lyhörda tangenterna gör skrivningen smidig

Med 30 dagars standbytid och 44 timmars körtid är det ett praktiskt verktyg för dig att skriva. Den levereras med en laddningskabel så att du säkert kan slå på batteriet. Dessutom har du fem fascinerande färgalternativ att välja mellan.

USP: Ultra-bärbar

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Ditt val?

Nu när du har utforskat de bästa iPhone 6/6 Plus Bluetooth-tangentborden. Låt oss veta vilken som ser lovande ut att para ihop med din iOS-enhet? Är det den som erbjuder fullfjädrad typning? Det skulle vara trevligt att veta ditt val.

Missa inte:

  • Bästa batterifodral för iPhone 6 Plus
  • Bästa kraftbanker för iPhone
  • Billaddare för iPhone 6/6 Plus
  • Bästa bilfästen för iPhone 6 Plus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found