Blogg

Bästa nedräkningsappar för iPhone och iPad 2021

Födelsedagar, årsdagar, helgdagar, konserter eller möten, oavsett tillfälle som planering i rätt tid kan hjälpa dig att göra det speciellt och framgångsrikt. Våra hektiska scheman kan dock sätta viktiga datum på hjärnans bakbrännare. Med tanke på det har vi listat några av de bästa nedräkningsapparna för iPhone och iPad. Låt oss ta en titt.

 1. Nedräkningsstjärna
 2. Nedräkning
 3. DayCount
 4. Nedräkning °
 5. Event Countdown - Calendar App
 6. Nedräkning
 7. App för nedräkning av semester
 8. Nedräkning + Kalender (Lite)
 9. Dagar • Nedräkning av händelser
 10. Nedräkningar - Spåra händelser

1. Nedräkningsstjärna

Att spara tiden tills en händelse kan vara ganska ångestfylld, gör Countdown Star det lite bättre. Det låter dig anpassa varje evenemangs bakgrund med bakgrundsbilder eller foton, blanda lite kul och motivation i mixen.

Dessutom finns det inga begränsningar. Lägg enkelt till alla typer av evenemang från födelsedagar till prom och visa dem på Apple Watch eller Today Widget. Appen stöder också evenemangsdelning via meddelande, e-post eller sociala medier.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Nedräkning

En snygg app håller koll på alla dina kommande evenemang och skickar ut påminnelser i rätt tid, en dag eller en vecka i förväg. Den använder också en praktisk iOS 14-startskärmwidget för att visa de viktigaste händelserna.

Du kan skapa obegränsade händelser och välja vilken anpassad bakgrund som helst för nedräkningen. Ställ också in dem att upprepa varje år om det behövs och till och med se räkna upp från tidigare händelser. Se lätt på kommande evenemang genom att organisera dem närmast de mest avlägsna.

Pris: Gratis (nedräknings widget - 4,99 USD)

Ladda ner

3. Dagräkning

En fullfjädrad nedräkningsapp som innehåller en rad vackra teman som matchar stämningen. De nya DayCount-widgetsna ger snabbare åtkomst till topphändelser och kan anpassas efter din smak.

Det kan komma ihåg alla tillfällen och möten och varna dig när du vill och spårar tiden felfritt. Dessutom kan du använda den som en vanebildande app för att uppnå uppsatta mål och skapa positiva vanor.

Pris: Gratis (DayCount Premier - $ 8,99)

Ladda ner

4. Nedräkning °

Med en iPad, Apple Watch, macOS & iMessage-app i sin arsenal håller Countdown ° alla dina enheter i slingan utan problem. Det är en bra app för alla organisatoriska fanatiker eftersom du kan skapa anpassade kategorier och sortera påminnelser därefter.

Du kan upprepa händelsecykler, få dagliga varningar, anpassa påminnelser och enkelt importera händelser från iOS Kalender-appen. Den här har också ett mönsterlås eller biometriskt skydd för att skydda dina data från nyfikna ögon.

Pris: Gratis (Pro-version - $ 0,99)

Ladda ner

5. Event Countdown - Calendar App

Den funktionsfyllda appen som fungerar som en cool påminnelsesapp och kan räknas upp eller ner upp till sista sekunden. Dessutom kan du lägga till anteckningar och färgkoda dina händelser efter deras betydelse.

Dela enkelt viktiga händelser på Instagram, Facebook, WhatsApp, Twitter, SMS eller e-post. Om du har premiumversionen kan du till och med tilldela en ikon till evenemanget från över 450 roliga alternativ.

Pris: Gratis (Premiumprenumeration per år - $ 2,49)

Ladda ner

6. Nedräkning

Ibland räcker det inte att mäta tid i månader eller minuter, du behöver hjärtslag! Det stämmer, tillsammans med att erbjuda en rad nedräkningsenheter, kan den här appen också hålla en timer i genomsnittliga hjärtslag som den tar.

Anpassningen slutar inte här. Du kan använda personliga foton, anpassa teckensnitt och teckensnittsfärger och till och med ändra musiken för varje nedräkning. Ställ in en påminnelse på din enhet eller dela nedräkningen live på sociala medier, appen har alla alternativ du kan behöva.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

7. Nedräkningsapp för semester

Som ganska uppenbart från namnet är appen speciellt utformad för att vänta tills din nästa semester är uthärdlig. Den spårar exakt datum och tid tills du ger dig ut på din äventyrliga resa.

Gå in i spåret med en anpassad bakgrund eller en speciell nedräkningsstil med en söt resväska. Och till och med utnyttja ett speciellt dagligt semesterkort för att inspirera dig och dina vänner för resan.

Pris: Gratis (Ta bort annonser - $ 2,99)

Ladda ner

8. Nedräkning + Kalender (Lite)

En slående funktion i den här appen är den inbyggda kalenderplaneraren, som direkt synkroniserar och lägger till viktiga händelser från iOS och Facebooks kalender. Det hjälper också i dina semesterplaner genom att lista nationella helgdagar från länder runt om i världen.

När och när en händelse närmar sig, kommer den smarta påminnelselarmfunktionen att peta dig oftare, så att du inte glömmer den. Apparna har också en stor samling bildpaket och Instagram-liknande filter för att göra dina nedräkningar mer tilltalande.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

9. Dagar • Nedräkning av händelser

Designad med största omsorg och uppmärksamhet, är Days en minimal, enkel att använda och intuitiv app. Det låter dig bläddra igenom Unsplashs galleri för att hitta den perfekta bakgrunden för din nedräkning.

Dessutom kan denna skönhet observeras om och om igen med en praktisk widget och helskärmshändelser. Och inte bara årliga återkommande händelser, du kan ställa in dem så att de upprepas varje månad eller till och med varje vecka.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

10. Nedräkningar - Spåra händelser

En intressant fördel med den här appen är att du får oändliga konfigurationsalternativ. Oavsett om nedräkningsstilen är eller om du slår på / av riktningsindikatorerna kan allt ställas in efter din speciella smak.

Dessutom låter appen dig även ställa in en anpassad intern för varje återkommande nedräkning. Tillsammans med en widget stöder appen ett kompakt visningsläge och anpassade aviseringar för att göra saker praktiska och enkla för användarna.

Pris: Gratis (Pro-Upgrade - $ 1,99)

Ladda ner

Det är dags att bjuda på!

Oavsett om du är superupptagen eller bara inte kan hålla reda på datum finns det en enkel lösning för att synkronisera alla dina kommande evenemang. Någon av dessa nedräkningsappar kan hantera allt utan en hicka.

Låt oss veta vilken du valde och dela din erfarenhet i kommentarsektionen nedan.

Läs nästa:

 • Reseappar för iPhone och iPad
 • Health Apps för iPhone
 • Meditationsappar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found