Blogg

Bästa Thanksgiving-appar för iPhone och iPad [2020 Uppdaterad]

De säger att det tar en by att vara värd för den perfekta Thanksgiving-festen för dina vänner och familj. Men även om du inte har andra hjälpande händer har du en smartphone när du ringer. Kolla in vår uttömmande lista över bästa Thanksgiving-appar för iPhone och iPad för att göra firandet super minnesvärt för alla dina nära och kära.

  • Matappar för Thanksgiving
  • Appar för hanteringsuppgifter
  • Appar som hjälper dig att fira tacksägelse
  • Underhållningsappar
  • Familjeprogram
  • Sportappar
  • Thanksgiving Day Bakgrundsappar

Matappar för Thanksgiving

Att dela hälsosamma, läckra måltider med din familj är en viktig aspekt av Thanksgiving. Om du har på dig en kock- eller souskockvärme i år kan dessa fantastiska receptappar hjälpa dig mycket.

1. Läckra

Tasty är en utmärkt app för att hitta recept som passar till tillfället och din familj och gästens kostbehov. Det finns också en unik “Vad finns i ditt kök” -funktion som hjälper dig att hitta recept med ingredienser som finns för närvarande.

Varje recept har steg-för-steg-instruktion och ett anpassningsbart mätdiagram. Ställ bara in antalet gäster och få de exakta kvantiteterna av varje ingrediens.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Food Network Kitchen

Den här Thanksgiving-helgen, lär dig av de bästa i branschen. Låt dina favoritkockar i Food Network lära sig exklusiva traditionella och moderna recept med steg-för-steg-videoveiledningar.

Till och med få alla nödvändiga ingredienser levererade direkt till din dörr, tack vare en sömlös Amazon Fresh-integration.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 4,99 USD)

Ladda ner

3. Thanksgiving recept för hälsosamma och matlagningsvideor

Om du är nybörjare eller inte är säker på dina färdigheter i matlagning är den här appen rätt match. Den har över 500+ videorecept som har detaljerade instruktioner som är lätta att följa.

Alla recept använder enkla, billiga och lättillgängliga ingredienser för att göra det så enkelt som möjligt för användarna. Dessutom är appen partisk mot hälsosamma recept så att du kan undvika viktökning.

Pris: Gratis

Ladda ner

Appar för hanteringsuppgifter

Thanksgiving är utan tvekan superkul, men det kan också vara superstressigt. Speciellt om du har ansvaret för att hantera massor av saker kan dessa appar vara de perfekta stresshanterarna och bustersna.

1. Todoist: Att göra-lista och uppgifter

Pitch-perfekt uppgiftshantering och att göra-lista-app som hjälper dig att effektivisera och hantera alla sysslor i din kattunge. En smart schemaläggningsfunktion håller dig uppdaterad om förfallodagen och hjälper dig att prioritera uppgifter därefter.

Dessutom kan du samarbeta och skapa delade att-göra-listor och påminnelser. Så, alla känner till sina roller, och ingen glömmer någon viktig uppgift.

Pris: Gratis (Premiumversionen kostar $ 3,99 / månad)

Ladda ner

2. Instacart: Matvaror samma dag

Färdig med en potent ingrediens eller glömt något från din inköpslista? Stressa inte; här är en måste-ha-app för livsmedelsbutiker som levererar färsk mat, alkohol och hushållsartiklar direkt till dig på så lite som 2 timmar över hela USA.

I enlighet med de pandemiska normerna stöder appen också 100% kontaktlös leverans för att garantera din säkerhet.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Flipp - Shopping varje vecka

Under Thanksgiving behöver du inte bara jonglera uppgifter utan också hantera utgifter och budgetar! Så här är en övertygande kupongapp som sammanställer alla de senaste erbjudandena för närliggande och mest besökta butiker.

Det fungerar också som en plattform för inventeringssökning; sök efter produktnamn / varumärke och kontrollera tillgänglighet på olika försäljningsställen. Dessutom kan du lägga till lojalitets- och poängkort för att spåra allt snabbt och smidigt.

Pris: Gratis

Ladda ner

Appar som hjälper dig att fira tacksägelse

Alla appar som nämns i vår lista hjälper dig att göra Thanksgiving speciell. Du kan dock behöva extra hjälp för att ordna allt korrekt och göra evenemanget ännu mer speciellt.

1. Pinterest

En app som förmodligen inte behöver några introduktioner! Oavsett om Thanksgiving-inspirerad heminredning, bordsuppsättning, recept, familjespelsidéer, fantastiska DIY eller till och med en iOS-ikonuppsättning får du ett oändligt utbud av värdiga idéer här.

Se vad som är trendigt, upptäck vardaglig inspiration och samarbeta med andra för att bygga ditt semesterstämningsbräde.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. ShareTheMeal: Välgörenhetsdonation

På Thanksgiving delar vi en måltid med dina nära och kära. Skulle det inte vara bra om vi kunde hjälpa eller dela en måltid med de i nöd? ShareTheMeal kanske inte hjälper dig i dina sysslor, men det kommer säkert att hjälpa dig tacka universum för vad du har, av

Det är en välgörenhetsapp från FN: s World Food Program som låter dig mata ett hungrigt barn med ett tryck på din telefon.

Pris: Gratis

Ladda ner

Underhållningsappar

Förbättra magin med Thanksgiving med lite tematisk musik eller filmer. Och vem som är bättre än dessa fantastiska appar som hjälper dig att underhålla dina nära och kära hela tiden.

1. Spotify

Vare sig en lugnande symfoni under måltiden som inte hindrar din konversation. Eller en jolly, festlig melodi för att fira dagen. Med miljontals spellistor och låtar till hands är allt bara en sökning bort på Spotify.

Om du har en Spotify Premium-prenumeration kan du också hämta musik och lyssna på den även när internethastigheten inte är som bäst.

Pris: Gratis (Premium-prenumeration börjar på 3,99 USD)

Ladda ner

2. Netflix

Att titta på filmer tillsammans är ett utmärkt sätt att binda och Netflix har ett fantastiskt utbud av minnesvärda semestervideor och prisbelönta serier som hjälper dig att koppla av tillsammans. Sätt upp en bra film eller följ traditioner och fånga en familjens favorit för femte gången.

Eller till och med manövrera genom skräckfilm! Oavsett vad du väljer, hjälper streamingtjänsten dig att få ut det mesta av din tid.

Pris: Gratis (prenumerationen börjar vid $ 8,99)

Ladda ner

3. Disney +

Vi har alla vuxit upp och tittat på Disney-filmer, och varje familj har vanligtvis en favoritfilm. Med ett Disney Plus-abonnemang kan du få tillgång till alla Disneys klassiska familjevänliga filmer.

Och det är inte allt; plattformen har också innehåll från Marvel, Star Wars, Pixar och National Geographic, The Simpsons och originalserier som The Mandalorian. Så du har ett obegränsat utbud av underhållning under Thanksgiving-helgen.

Pris: Gratis (prenumerationen börjar vid $ 6,99)

Ladda ner

Familjeprogram

I våra livliga liv får vi sällan kvalitetstid med familj och vänner. Dessutom tar vi dem ofta för givet. Denna Thanksgiving, låt oss komma närmare våra nära och kära och fira tillfället med dessa fantastiska appar.

1. Heads Up! - Trivia på språng

Ingenting sammanför en familj som ett väl spelat charadespel. Vi föreslår ett av de bästa trivia-spelen för att sätta igång din semester.

Håll telefonen över huvudet och alla andra försöker få dig att gissa ordet på skärmen. Med 40 + däckpaket inklusive kändisnamn, låtar, Harry Potter eller Friends är det full underhållning för alla inblandade.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

2. Invitation Maker av Hobnob

Medan dina nära och kära inte behöver en inbjudan att gå med dig, finns det inget speciellt än att få en personlig inbjudan. Med sådana inbjudningsskapande appar kan du skapa digitala inbjudningar och dela allt inom några sekunder.

Det som är jättebra är att den här appen är dess okomplicerade, enkla gränssnitt som gör det enkelt att göra kort för alla och alla.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 4,99 USD)

Ladda ner

3. OpenTable

Poängen är att sitta tillsammans, dela en måltid och njuta av varandras sällskap. Och medan en hemlagad måltid är perfekt, är en rolig restaurangmöte lika acceptabel. Med OpenTable kan du enkelt upptäcka, bevara och hantera restaurangbokningar.

Det finns också en betydande fördel med denna festteknik; ingen av er kommer att behöva städa före eller efter måltiden!

Pris: Gratis

Ladda ner

Sportappar

Medan musik, filmer eller familjespel är fantastiska, förlitar sig vissa familjer på sport, särskilt fotboll, för att göra sin semester speciell. Och här är några av de bästa apparna för att fånga din favoritsport.

1. NFL

Med NFL-appen kan du fånga de spel som är organiserade i ditt lokala område och spelcentret visar. Och även om du är den enda personen i familjen med en fotbollsobsession gör det det enkelt att få poäng mellan banorna.

Missat ett spel helt och hållet? Oroa dig inte; du kan titta på en fullständig omspelning eller spåra alla viktiga åtgärder med minnesvärda höjdpunkter.

Pris: Gratis (prenumerationer börjar 19,99 USD)

Ladda ner

2. ESPN: Live Sports & Scores

Gå till appen för realtidsmeddelanden om poänguppdateringar och senaste nyheter relaterade till dina favoritlag. Den har massor av videor, kommentarer och uppdateringar från fotboll, cricket, tennis, golf och andra spel.

Det breda utbudet av sportutbud kommer att säkerställa att dina gäster har en bra tid medan du arbetar med några sista minuten-förberedelser!

Pris: Gratis (prenumerationer börjar på 5,99 USD / månad)

Ladda ner

Thanksgiving Day Bakgrundsappar

Varför klä ditt hem, matbordet eller dig själv för Thanksgiving? Ta också festligheterna till enhetens skärm med dessa fantastiska tapetappar.

1. Tacksägelsebakgrunder och tacksägelsebakgrunder

Denna app ger dig en mängd skräddarsydda tapeter för tillfället. Oavsett om du letar efter en enkel, färgstark eller udda bakgrund har appen allt.

Och för att göra saker bekvämare har appen också en bildspelfunktion så att du kan se alla tillgängliga bakgrundsbilder utan att använda fingret!

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Unsplash

Unsplash är ett gratis att använda bibliotek med över 1,5 miljoner högupplösta bilder, generöst uppladdade av fantastiska fotografer och grafiska artister. Och när du lägger Thanksgiving i sökfältet dyker en mängd vackra bilder omedelbart upp.

Och bara för tapeter kan du också använda dessa bilder för att skapa en ordentlig hälsning eller använda den som bakgrund för din meny eller något.

Pris: Gratis

Ladda ner

Lycklig tacksägelse till alla! 

Thanksgiving är säsongen för att uttrycka tacksamhet, och vi vill tacka er för att läsa, stödja, kritisera, utmana och inspirera oss att göra bättre varje dag!

Tack, du är härliga läsare, för allt du gör för oss. Vi lovar att göra vårt bästa för att hålla dig engagerad och uppdaterad om alla saker som Apple har.

Du kanske också vill se:

  • Bästa NFL-appar för iPhone och iPad
  • Live Wallpaper-appar för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found