Blogg

Bästa iPhone 11 Pro skärmskydd 2021

iPhone 11 Pro är full av de mest avancerade funktionerna. Du skulle gärna fånga fantastiska bilder med en trippel-kamera. Och XDR OLED-skärmen med supernäthinnan ger dig den bästa tittarupplevelsen. För att behålla den här fantastiska skärmen behöver du de bästa skärmskydden för din iPhone. Med detta ändamål har jag bläddrat på internet och listat några av de bästa skärmarna för iPhone 11 Pro.

 1. JETech
 2. LK
 3. TORRAS
 4. iCarez
 5. IRSHE
 6. Gesma
 7. Qoosea
 8. Spigen
 9. Renhet

1. ESR

ESR lämnar sina fotspår på olika domäner för iPhone-tillbehör. Oavsett om det är skyddsfodral eller skärmskydd kan du lita på det här märket. Detta skärmskydd i härdat glas ger full täckning på din iPhone och skyddar pekskärmen från flera skador. 3D-böjda kanter på ESR-skärmskydd ger extra komfort och förbättrat kantskydd. En viktig sak att komma ihåg är att skärmskyddet kanske inte fungerar med vissa tunga fall. Du kan dock alltid lita på ESR-fall, som är kompatibla med detta skärmskydd.

Använd en gratis installationsram, mikrofiberduk, dammavlägsningsdekaler och torkdukar för bubbelfri installation. Den här skärmfilmens starka profil tål upp till 10 kg kraft. Du kan snabbt registrera ditt Face ID eftersom detta skydd stöder Apple Face ID.

USP: 3D böjda kanter

Kolla in på Amazon

2. JETech

JETech är ett populärt varumärke som tillverkar iPhone-tillbehör av hög kvalitet. Denna härdade glasfilm från JETech är 100% kompatibel med din 5,8-tums iPhone Pro. JETech har använt 0,33 mm tjockt härdat premiumglas med rundade kanter. För att skydda telefonens pekskärm från vassa föremål (som en kniv eller nyckel) är skärmskyddet av extremt hög hårdhet. det kan motstå repor upp till 9H.

När du skriver eller trycker på något får du ett snabbt svar; Detta beror på hög respons och hög transparens hos detta skärmskydd, vilket håller din iPhone dammfri, fingeravtrycksfri och bubbelfri.

USP: Extremt hög hårdhet

Kolla in på Amazon

3. LK

LK säkerställer att dess skärmskydd är installerat exakt på den senaste iPhone 11 Pro, och därför skickar varumärket en justeringsram tillsammans med paketet. Du kan använda den ramen för att enkelt installera detta skärmskydd i härdat glas. Och det kommer ingen bubbla att flyta mellan skärmen och filmen.

När filmen har installerats kan du vara säker på att din iPhone-skärm är säker länge. LK har använt högkvalitativt material för att skydda telefonens skärm mot repor och splittringar. Sist men inte minst, oleofob beläggning mot fingeravtryck. Denna beläggning förhindrar att fingeravtryck suddas ut på skärmen.

USP: 99,99% HD-klarhet

Kolla in på Amazon

4. TORRAS

Med din nya iPhone vill du uppleva originalkänsla. Av denna anledning har TORRAS tillverkat ett skärmskydd som har en tjocklek på 0,25 mm. Denna smala profil av filmen låter dig njuta av den ursprungliga beröringskänslan eftersom den lämnar lite utrymme mellan fingret och skärmen.

TORRAS har fullt förtroende för sin produkt och därför erbjuder företaget återbetalningsgaranti och ersättningsgaranti. Men med tanke på dess styrka behöver du inte byta ut skärmskyddet. Installera filmen utan någon bubbla kvar och njut av den smidiga touchen av renhet.

USP: Full täckning

Kolla in på Amazon

5. iCarez

iCarez är ett av de äldsta varumärkena som tillverkar högkvalitativa tillbehör för Apple-enheter. Detta skärmskydd är utan tvekan den bästa i listan. Även om den har en 0,2 mm profilstorlek, har den 9H-hårdhet, vilket tål repor. iCarez skickar två skärmskydd med 2,5D rundade kanter.

Detta skalvänliga skärmskydd har högupplöst transparent glas för maximal upplösning. Du kommer att älska att titta på visuellt innehåll på Retina-skärmen på din senaste iPhone 11 Pro. En anmärkningsvärd egenskap hos detta skärmskydd är TrueTouch-känslighet.

USP: TrueTouch-känslighet

Kolla in på Amazon

6. IRSHE

IRSHEs skärmskydd är fallvänligt; du kan använda vilket skydd som helst för din iPhone 11 Pro. Dess 9H hårdhet håller filmen splittrad. Dessutom håller det robusta skärmskyddet repor och andra skador på armlängden. Din iPhone-pekskärm är helt säker under det starka arket av IRSHE.

Bubblorna avvisas automatiskt när du installerar filmen på din iPhone-skärm. Den hydrofoba och oleofoba beläggningen håller skikten rena; även om du använder skärmen länge ser du inga oljerester från fingeravtryck.

USP: Anti-fingeravtryck

Kolla in på Amazon

7. Gesma

Din interaktion med iPhone 11 Pro börjar med en beröring, och om ett skärmskydd inte kan förmedla dina kranar till pekskärmen kan det förstöra din upplevelse. Tack och lov har Gesma skapat ett skärmskydd med pekskärmsnoggrannhet. Medan du skriver texter i telefonen kan du skriva utan fel eller felaktigt val av alfabet. Detta kan rädda ditt förhållande eftersom alla felstavade ord kan orsaka missförstånd.

Transparens är en annan viktig funktion i detta skärmskydd. När du tittar på eller läser innehåll på din iPhone behöver du en kristallklar bild eller vision. Gesmas skärmskydd är mycket genomskinligt och håller arten klar från den ursprungliga iPhone 11 Pro-skärmen.

USP: Pekskärmsnoggrannhet

Kolla in på Amazon

8. Qoosea

Qoosea ger ett explosionssäkert skärmskydd till din iPhone. Super retina XDR OLED kapacitiv pekskärm på din iPhone 11 Pro är helt säker under den starka omslaget av detta skärmskydd. Detta skärmskydd ger maximalt skydd på telefonens pekskärm från repor, repor och stötar.

Tack vare oleofob och hydrofob beläggning kan du hålla telefonens pekskärm säker från olja, vatten, fingeravtryck och andra fläckar. Dessutom gör de två lagren skärmen lätt att rengöra. Du kan använda en mikrofiberduk för att torka bort eventuella fläckar och fläckar från skärmen.

USP: Explosionsskyddad film

Kolla in på Amazon

9. Spigen

Spigen är det mest populära varumärket i världen av iPhone- och iPad-tillbehör. Detta innovativa skärmskydd i härdat glas är gjord efter grundlig forskning i Spigens laboratorium. Paketet innehåller två skärmskydd med en automatisk justeringsram för problemfri installation.

Det är ett fodral-kompatibelt skärmskydd, därför kan du köpa vilket som helst fodral till din iPhone 11. Oleofob beläggning förhindrar fingeravtryck från att skada pekskärmen på din telefon. 9H-hårdheten i denna film skyddar skärmen mot repor.

USP: Kvalitet hållbarhet

Kolla in på Amazon

10. Renhet

Purity presenterar ett ultratunt skärmskydd som lägger lite volym till din iPhones vackra pekskärm. Tillsammans med en tunn profil har detta skydd kristallklar hydrofob och oleofob skärmbeläggning. Telefonens skärm är helt skyddad mot fingertoppar, svett och oljerester.

Den tunna profilen bör inte förväxlas med det här skärmskyddets ömtålighet. Purity har byggt den här filmen för att ge ultimat skydd på enhetens skärm. Glöm alla dessa repor, stötar och mindre droppar som din telefon möter varje dag.

USP: Ultratunn profil

Kolla in på Amazon

Det är allt, vänner!

Loggar ut…

Skärmskydd och fodral bör vara ditt första köp när din iPhone 11 Pro är i din hand. Skärmskydd är viktiga iPhone-tillbehör eftersom de skyddar den känsliga pekskärmen på din premiumenhet. Du kan välja någon eller flera från listan ovan med förstklassiga iPhone 11 Pro skärmskydd i härdat glas.

Relaterade inlägg:

 • Bästa iPhone 11 skärmskydd
 • Bästa iPhone XR-skärmskydd
 • Flytande skärmskydd för iPhone

Vilka iPhone 11 Pro skärmskydd i härdat glas vill du köpa från denna kollektion?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found