Blogg

Bästa iPhone XS Max Sekretessskärmskydd 2021

Det enda problemet med stora telefoner är att de är mer benägna att falla från våra händer. Apples flaggskepp iPhone XS Max är inget undantag. Oavsett hur hållbara tillverkare bygger sina telefoner, när de tappas, är skärmen den första att bryta, tillsammans med våra hjärtan i munnen. Det är där skärmskydd av härdat glas hjälper, men de saknar också en viktig sak är integritet. iPhone XS Max sekretessskärmskydd skyddar med rätta problemet.

 1. BISEN
 2. FlexGear
 3. Ailun
 4. Pehael
 5. CTREEY
 6. Uxinuo
 7. QEONIX
 8. Tensea
 9. MaxDemo
 10. Chenna

1. BISEN

Skydda din integritet tillsammans med din iPhone XS Max-skärm med Bisen. Du kan styra din enhet som du vill, men spioner ser inget. Bortsett från det skyddar produkten effektivt enhetens skärm från grunden, fingeravtryck och mindre fall.

Att installera skyddet är enkelt och problemfritt. det lämnar ingen bubbla och ger dig en nakenlik skärm efter installationen. Slutligen erbjuder företaget också livstidsgaranti och ersättning.

USP: Livstidsgaranti och utbyte

Kolla in på Amazon

2. FlexGear

Det imponerande med FlexGear-integritetsskyddet är att det har en 9H-hårdhet, men det är tunnare med 15% jämfört med andra. Dessutom är skyddet tillräckligt mörkt för att skydda din integritet men inte för mörkt för vilket du behöver öka skärmens ljusstyrka. Detta låter dig spara batteritid på din iPhone XS Max.

Bortsett från det är skyddet splittrat och skyddar skärmen från vanliga stötar och fall. Slutligen kommer det i ett paket med tre som kan vara användbart om du har flera enheter.

USP: 15% tunnare

Kolla in på Amazon

3. Ailun

Till skillnad från FlexGear behöver Ailun sekretessskydd att du ökar skärmens ljusstyrka eftersom glasskyddet är något mörkt. Dessutom är skyddet motståndskraftigt mot damm, smuts, olja och även fingeravtryck.

Installationsprocessen är enkel och lämnar ingen bubbla. Slutligen erbjuder företaget en problemfri 12 månaders garanti på produkten.

USP: Bubbelfri installation.

Kolla in på Amazon

4. Pehael

Pahael sekretessskydd kommer i ett paket med tre, men alla tre är endast kompatibla med iPhone XS Max. Liksom nästan alla andra skärmskydd har även detta 9H hårdhet, och det är motståndskraftigt mot repor.

Dessutom är den extremt tunn och därmed kompatibel med nästan alla fall ute på marknaden. Slutligen är det något mörkare och därför måste du öka skärmens ljusstyrka på din enhet.

USP: Kompatibel med fodral

Kolla in på Amazon

5. CTREEY

Precis som alla andra sekretessskyddsskydd har den från CTREEY också en 9H-hårdhet, motståndskraftig mot repor, damm och smuts. Glaset är av högsta kvalitet med bara 0,33 mm tjocklek och skärs exakt för att passa perfekt på iPhone XS Max-skärmen.

I detaljhandelspaketet finns två skärmskydd, en rengöringsduk och dammavlägsnande stick. Avslutningsvis, med tanke på priset, är skärmskyddet värt att titta.

USP: 0,33 mm tjocklek

Kolla in på Amazon

6. Uxinuo

UXinuo sekretessskydd för iPhone XS Max är något på ett högre prisband, men produktens kvalitet motiverar det väl. Även betyg på Amazon är mycket positiva även med högre pris.

Även om funktionerna i det här skärmskyddet liknar alla andra, kommer jag att betrakta den här som en av de bästa integritetsskyddarna för iPhone XS Max. Det beror främst på LG: s sekretessmaterial. Slutligen kommer den i ett enda paket tillsammans med vänlig kundsupport för garanti.

USP: LG Sekretessmaterial för högsta kvalitet

Kolla in på Amazon

7. QEONIX

QEONIX sekretessskärmskydd för iPhone XS Max har fått mer än 1500 betyg på Amazon med i genomsnitt fyra stjärnor av fem. Tack vare de exakta skärningarna och den tunna profilen passar den perfekt på din enhet med ett fodral på den.

Detta har, som alla andra, 9H hårdhet och reptåliga förmågor. Skyddets tjocklek är bara 0,3 mm och skyddar effektivt skärmen och även din integritet. Det är utan tvekan värt att prova.

USP: 0,33 mm tjocklek och foderkompatibel

Kolla in på Amazon

8. Tensea

Sekretessskärmskyddet från Tensea har också 9H hårdhet tillsammans med att det är rep-, damm- och smutsbeständigt. Företaget hävdar att skyddet har 100% beröringsnoggrannhet och att du också kan använda 3D-touch felfritt.

Installationen är också okomplicerad utan att lämna någon bubbla. Förutom det, om du förstör installationen, har paketet två skydd. Slutligen hävdar företaget att ha HD-näthinnans tydlighet med skärmskyddet installerat.

USP: HD Retina-klarhet

Kolla in på Amazon

9. MaxDemo

MaxDemo-sekretessskärmskyddet är tillverkat av härdat glas av högsta kvalitet och har en hårdhet på 9H. Som alla andra har även detta motståndskraft mot repor, damm och smuts utan att kompromissa med beröringskänsligheten.

Den kommer i ett paket med två och kan vara till hjälp om du bryter någon av dem. Limet är bubbelfritt och det gör det extremt enkelt att installera på din iPhone XS Max. Slutligen, med tanke på priset och Amazon-betyg, är produkten värt att titta.

USP: Härdat glas av högsta kvalitet

Kolla in på Amazon

10. Chenna

Chenna integritetsskydd har det ballistiska härdat glaset med en hårdhet på 9H och 2,5D runda kanter. Det skyddar skärmen på din iPhone XS Max från vanliga fall och stötar, tillsammans med motstånd mot repor, damm och smuts.

Du kan använda Face ID och 3D Touch med nästan 100% noggrannhet. Förutom det är det också ett av de tunnaste skyddarna på listan med en tjocklek på bara 0,3 mm. Slutligen kommer den i ett paket om tre med ett enda köp.

USP: Ballistiskt härdat glas

Kolla in på Amazon

Loggar ut

Det kan vara svårt att berätta för någon i ansiktet att titta åt sidan när de skickar ett konfidentiellt meddelande till någon. Men med dessa integritetsskydd vet de det på egen hand, och vi behöver inte anstränga oss. Hur som helst, jag antar att listan här har varit till stor hjälp för dig. Om du tycker att något specifikt integritetsskydd bör listas här, se till att kommentera nedan.

Du kanske också vill utforska:

 • Bästa flytande skärmskydd för iPhone
 • Bästa iPhone Xs Max Clear-fodral
 • Kompatibla fodral för iPhone Xs Max trådlös laddning
 • Bästa iPhone Xs Max Professional-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found