Blogg

Hur man använder Instagram-foton som bakgrund på iPhone eller iPad

Instagram har blivit känt som en fantastisk app för att dela foton och videor den senaste tiden. Användare kan inte bara fånga sina favoritfoton utan också redigera dem i appen och dela sin kreativitet till sina vänner eller allmänheten. Med alla gillanden och uppskattningar över deras foton överväldiger användare med kul. Vad sägs om att ställa in dina favoritfoton på Instagram som bakgrundsbild på iPhone? Skulle det inte vara trevligt att ha ett underbart foto som bakgrundsbild för startskärmen eller låsskärmen eller båda? Naturligtvis skulle det vara.

Det kan finnas så många vackra bilder att använda som bakgrundsbilder men ingenting kan slå glädjen att ställa in en av dina bedårande bilder för din enhet. Gå över hoppet för att veta hur du kan göra det.

Hur man använder Instagram-foton som bakgrund på iPhone eller iPad

Steg 1. Starta appen Inställningar .

Steg 2. Bläddra ner och tryck på Bakgrund.

Steg 3. Tryck på Välj en ny bakgrund.

Steg 4. Du kommer att ha tillgång till många fotomappar som, Kamerarulle, Min fotoström. Bläddra ner och tryck på Instagram- mappen.

Steg 5. Välj det foto som du vill ställa in som bakgrund och tryck på det.

Steg 6. Tryck på Set från nedre högra hörnet.

Steg 7. Nu har du tre alternativ.

  • Ställ in låsskärmen
  • Ställ sedan in startskärmen
  • Ställ in båda

Du kan trycka på något av de tre alternativen enligt dina behov. När du har ställt in fotot som bakgrund, avslutar du Inställningar. Det är klart!

När som helst, om du känner för att byta bakgrundsbild med ett annat Instagram-foto, kan du följa dessa steg och ställa in ditt attraktiva foto som bakgrundsbild för Låsskärm eller Hemskärm eller båda.

Känner du till något annat sätt att använda Instagram-foton som bakgrundsbild på iPhone? Om ja, låt oss veta i kommentaren.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found