Blogg

Bästa Find and Spot Difference-spel för iPhone och iPad

Trots att det är lite enkelt är spelet beroendeframkallande. Helt enkelt upptäcka de saknade grejerna mellan två bilder innan tiden tar slut för att knäcka varje nivå. Och om du någonsin befinner dig i en knepig situation finns alltid en ledtråd för att rädda dig. Dessutom är det ett slags spel som du tycker om att spela med familjen. Baserat på spännande spel är det här mina bästa spel och spotskillnadsspel för iPhone. Om du vill njuta av några lättsamma pussel, ta en titt på dem just nu!

1. Vad är skillnaden? Hitta det

Detta är ett av de coolaste Spot the Difference-spelen jag någonsin har provat på min iOS-enhet. Det som gör det till en bra satsning för dina roliga timmar är den stora samlingen av eftertänksamt designade foton. Det betyder att du har många nya utmaningar att ta dig an.

Slutligen är detta skillnadsspelet tillgängligt gratis, du måste dela ut några dollar för att låsa upp några saker som segelflygplan och roddbåt med livslinjer.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Hitta skillnader: hennes hemlighet

Rankad som nummer åtta i trivia-kategorin, den är fylld med alla slags ingredienser för att vara din favorit. Biblioteket med över 1000 pussel ser till att du har massor av utmaningar att möta.

Du måste hitta fem skillnader på en begränsad tid. Och med ledtrådalternativet tillgängligt kan du välja att ta hjälp om du någonsin befinner dig i en tuff situation. Tack vare köp i appen kan du köpa många mynt för att inte bara möta varje nivå utan också styra spelet utan problem.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Hitta Difference.s rum

Den roliga kärlek hitta skillnader äventyr väntar på din uppmärksamhet! En av de största höjdpunkterna i detta spel är ett antal nivåer.

När du går igenom nivåer ökar antalet skillnader för att inte bara hålla dig fast men också erbjuda dig fler utmaningar. Därför finns det ingen chans till tristess eller förutsägbarhet att krypa in i spelet. Dessutom ger det också den ledtråd som behövs så att du aldrig fastnar på en nivå.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Gissa skillnaden? Hitta det!

Om du tycker om att lösa problem, kan det här spelet vara värt att ge ett skott. Förutom att ha hundratals ett antal nivåer, har det spännande spel där du måste hitta fem dolda skillnader mellan två bilder.

Tänk på att du måste knäcka pusslet inom en begränsad tid. Så du måste vara högst upp i ditt spel. Dessutom har det fångande ljudeffekter som säkerställer att du förblir underhållen hela tiden.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Oggy och kackerlackorna

Vad som har fångat mina ögon i Magma Mobile-spelet är de fem intressanta spellägena som tidsattack, snabb, blind, obegränsad och multiplayer (2 spelare). Därför är chansen stor att du aldrig hittar spelet monotont.

Sätt upp din bästa show för att decimera varje enskilt pussel. Och närhelst möjligheten anländer kan du smaka på godsakerna för att uppgradera dig själv som spelare. Utöver allt gör originalmusiken och ljudeffekterna spelet mer roligt.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Hitta skillnaden!

Enkelt uttryckt, jag har hittat det här spelet upp till märket. Det finns massor av bilder att utforska och upptäcka varje subtil skillnad.

Beroende på ditt humör, välj bland de två spellägena. Det erbjuder också några trevliga teman som mat, städer, blommor och växter.

Tänk från tårna för att knäcka alla nivåer och göra stora poäng. Utmana också dina vänner att slå din poäng.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Skillnader - hitta dem alla

Träna din hjärna effektivt och upptäcka skillnader i bilderna. Denna app kommer utan tvekan att testa din förmåga att fokusera på ett objekt under lång tid. Dessutom kommer du också att använda dina färdigheter för att upptäcka och koncentrera dig.

Det finns massor av nivåer för att hitta det olika objektet och klicka på det. En anmärkningsvärd funktion i spelet är att du kan förstora bilden för att upptäcka skillnaden. Dessutom ger spelet dig några tips om du sitter fast någonstans.

Pris: Gratis (köp i appen)

Ladda ner

8. Hitta 10 skillnadsspel

Den här kan få ut det mesta av ditt skarpa sinne. I det här spelet måste du upptäcka de tio skillnaderna mellan de två bilderna. Eftersom varje nivå är smart utformad, kommer det inte att bli en cakewalk för dig.

Men oroa dig inte, det finns ingen tidsgräns och därför kan du ta så mycket tid som möjligt för att slutföra varje nivå. Ett proffstips, kolla in det dolda förstoringsglaset som kan hjälpa dig att öka antalet tips.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Hitta skillnaden!

Det finns tre saker som gör detta spel till ett fantastiskt val. Först och främst måste du upptäcka fem skillnader mellan de två bilderna. Eftersom varje bild är smart designad är det inte lätt att spåra skillnaderna.

Det andra ger hundratals nivåer så att du har mycket att spela för. Och för det tredje får du den välbehövliga ledtråden samt extra tid för att övervinna varje hinder. Dessutom finns det också ett alternativ att hoppa över nivåer (köp i appen: $ 0,99.)

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Skillnad Hitta kung

Som spot-the-difference-spel har det mycket roligt att erbjuda. Baserat på ditt intresse eller humör kan du välja mellan flera teman som ett djur, mat, objekt, landskap, landmärke och mer. Dessutom finns det flera lägen som scen- och utmaningslägen för att testa din skicklighet.

Du kan bjuda in dina vänner att spela spelet med dig. Se till att ta tag i varje prestation som kommer på din väg när du löser pussel. Utöver allt får du också en chans att gå direkt på topplistan.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är ganska mycket det! Så det här är de spel som jag har älskat att spela på min iOS-enhet. Och jag antar att du också har hittat dem tillräckligt bra för din smak.

Ditt val?

Innan du kastar ögonen för att hitta saknade saker på varje nivå, var noga med att kasta upp dina tankar om dina toppval. Och om du tror att några värdiga tävlande saknas i ovanstående sortiment, berätta för mig också om det.

Du bör inte missa dessa inlägg:

  • Bästa ordspel för iPhone och iPad
  • Antal spel för iPhone och iPad
  • Bästa golfspel för iPhone och iPad
  • Bästa arkadspel för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found