Blogg

Modalitetstyp och tangentbordsapp för att skriva på Apple Watch

Apple Watch var, när den först introducerades, den största "hårdvaruslag" av Apple (efter iPhone) eftersom denna smartwatch har revolutionerat den bärbara världen. Från tidigt stadium som ett iPhone-tillbehör till en kick-ass fitness tracker har Apple Watch utvecklats gradvis.

Genom att lansera en ringlös smartwatch, Apple Watch Series 4, gjorde Apple det lättare för användare att bläddra i innehåll. Men hur är det med att skicka och ta emot meddelanden på din klocka? Att använda Scribble för att skriva långa meddelanden är tröttsamt. Dessutom fungerar inte alltid röstkommandon för att skriva meddelanden ordentligt. Det är här Modality Type hjälper dig.

Modalitetstyp och tangentbord - Apple Watch och iPhone App

Modality Type är utvecklat av Joyful Machines och är ett roligt sätt att skriva meddelanden snabbt utan att klottra alfabet på klockans lilla skärm. Layouten för den här appen ser okonventionell ut, men när du väl har tagit appen kan du gärna skriva meddelanden från din handled.

Syftet med denna app är att minska beroendet hos användare på iPhone, särskilt när de måste skriva långa meddelanden. Den här tangentbordsappen är smart designad och du måste lära dig dess grunder för att använda den länge.

Till skillnad från andra tangentbordsprogram, som har QWERTY-tangentbordslayout, erbjuder Modality Type en helt annan användarupplevelse. Läs vidare för att använda Modality Type på din Apple Watch.

Hur man använder Modality Type Keyboard App på Apple Watch

Först och främst måste du ladda ner Modality Type på din smartwatch. Observera att utvecklaren har designat Modality Keyboard för din iPhone. Båda apparna betalas; därför måste du göra en betalning på $ 2,99 och $ 0,99 för Apple Watch respektive iPhone.

Den verkliga utmaningen är att förstå användargränssnittet för den här appen, vilket kräver lite tid.

När du först startar appen på din Apple Watch ser det ut så här:

Hemsidan för Modality Type har fyra rutor i olika färger: Röd , Gul , Blå och Grön . Varje kvadrat visar alfabet, ordnade med en anledning.

Om du tittar på rutorna noggrant kommer du att märka att den röda rutan visar bokstäver med raka linjer med diagonaler; Den gula fyrkanten innehåller raka och kurviga linjer; Blå har kurviga linjer; Grönt är raka linjer i 90 graders vinklar.

Till vänster och längst ner på dessa fyra rutor hittar du ord som ofta används som "Jag, du, The och." Du kan också kontrollera det numeriska tangentbordet; när du trycker på den numeriska knappsatsikonen kan du se siffrorna 1 till 9 och noll och några emojis.

Under nummertangenten ger denna modalitetstyp en superradetangent för att radera hela ordet på en gång.

Utvecklaren tog tre år på att utforma den här appen, och efter att ha använt appen kan jag säga att utvecklaren hittade något värdefullt. För användare minskar appen verkligen bördan att hitta alfabet på en liten skärm på Apple Watch. Istället är alla 26 alfabet på engelska förpackade i fyra rutor.

På din iPhone kanske ditt traditionella tangentbord är lättare än Modality Keyboard. Men efter några dagars övning skulle du gärna vilja använda den här appen framför ditt standardtangentbord.

Modalitet måste förbättra sättet att synkronisera kontakter som ibland, appen Kontakter kraschar medan du skickar ett meddelande. Det fungerar med standardappen Messages på din iPhone och Apple Watch. Speciellt använder Modality sitt gränssnitt för första gången när du skickar ett meddelande till någon kontakt. När du vill skicka ett andra meddelande till samma kontakt kommer du att hamna på standardmeddelandeprogrammet på din smartwatch.

När ditt meddelande skickas ut för första gången kommer kontaktpersonen att visas i appen Standardmeddelanden.

Det är alla vänner!

Loggar ut…

Sammantaget kräver Modality Type några förbättringar för att göra den användarvänlig. Den här appen är ett begrepp som kommer i åldern, vilket ger användarna snabb åtkomst till att skriva meddelanden från sina handleder.

Du kanske också vill utforska:

  • Hur man använder WhatsApp på Apple Watch
  • Använd Evernote på Apple Watch /
  • Hur man avkopplar Apple Watch och iPhone
  • Hur man använder träningsavkänning på Apple Watch

Tror du att du ska spendera 2,99 dollar på modalitetstyp? Dela din feedback med oss ​​i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found