Blogg

Bästa USB-C till blixtadaptrar 2021

Apples övergång till USB-C-portar i MacBook Pro, iPad Pro och nu iPad Air är ett utmärkt val. Det har dock gjort det svårt att ansluta de blixtstödda enheter som iPhones och tillbehör. Användare måste nu lita på adaptrar för laddning, dataöverföring eller anslutning av Lightning-hörlurar. Om du står inför en liknande fråga, oroa dig inte, vi har sammanställt några av de bästa USB-C till blixtadaptrar som fungerar felfritt.

  1. Anker USB-C till Lightning Audio Adapter
  2. UGREEN USB-C till Lightning Audio Adapter
  3. Ringke Lightning to USB-C Port Converter
  4. Nousija USB Type C Adapter Kit

1. Anker USB-C till Lightning Audio Adapter

Den MFi-certifierade adaptern ansluter blixthörlurar felfritt med vilken USB-C-enhet som helst. Med full digital 48 KHz / 24-bitars överföring får du förlustfritt ljud, oavsett om du lyssnar på musik, podcaster eller ljudromaner.

Adaptern bibehåller mikrofonen och fjärrkontrollens fulla funktionalitet. Dessutom lovar det 12 gånger mer hållbarhet tack vare högkvalitativa material som används i konstruktionen. Speciellt stöder det inte laddning eller dataöverföring.

Pris: $ 29,99

Kolla in på Amazon

2. UGREEN USB-C till Lightning Audio Adapter

USB C till Lightning-ljudadaptern är MFI-certifierad och garanterar 100% kompatibilitet med din iOS-enhet. Du kan också se till att ha distorsionsfritt ljud med denna anslutningsadapter. Den enkla plug and play-lösningen säkerställer att din lyssningsupplevelse inte hindras alls. Medan du kan ansluta alla blixt hörlurar stöder adaptern inte laddning och synkronisering.

Pris: $ 19,99

Kolla in på Amazon

3. Ringke Lightning to USB-C Port Converter

Har du inte en USB-C till blixtkabel för att snabbt ladda din iPhone, kan Ringke hjälpa till. Den snygga och lilla adaptern är en bekväm lösning för alla dina snabba laddnings- och dataöverföringsbehov.

Oavsett om en USB-C-enhet som Macbook Pro eller en adapter behöver du inte ytterligare programvara eller drivrutiner för att ansluta din iPhone till dem. Omvandlaren stöder dock inte ljud, så du kommer inte att kunna använda Lightning-hörlurar.

Pris: $ 11,99

Kolla in på Amazon

4. Nousija USB Type C Adapter Kit

De flesta enheter flyttas nu till USB-C-port, vilket på något sätt skapar en kompatibilitetsproblem mellan våra gamla och nya enheter. Denna adaptersats kan hjälpa dig att överbrygga klyftan ganska enkelt.

6-pack-satsen innehåller 2 adaptrar vardera för Lightning, Micro USB och USB A. Den stöder snabb laddning och upp till 5 Gbps överföringshastighet för dataöverföring. En bekväm design av nyckelring gör att du kan slinga dem ihop för att förvara dem.

Pris: $ 10,99

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Det finns många fördelar med USB-C, inklusive snabbare laddning och dataöverföring. Det skulle dock ta lite tid att flytta alla våra enheter till detta protokoll.

Med tanke på Apples ovilja att byta iPhone-laddningsport är USB-C till Lightning-adaptrar här för att stanna. Och de är verkligen en klok investering för alla användare med flera enheter.

Du kanske också vill läsa dessa:

  • USB-C strömadaptrar för iPhone
  • Korta blixt till USB-kablar för iPhone
  • USB-C Power Banks för MacBook Pro
  • Bästa USB-C-kortläsare för Mac
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found