Blogg

Bästa 11-tums iPad Pro 2018 Folio-fodral 2021

Ett foliofall är en av mina favoritdräkter till iPad. Bortsett från att öka medievisningen och ge nödvändig vård för att hålla chockad och nötande i viken, gör omslaget det också bekvämare att hålla Apple Pencil säker. Om du har valt att hitta hela omslaget, ta en titt på vår samling av de bästa 11-tums iPad Pro 2018-fodralet.

1. Oxfordläder från Pad & Quill

När det finns en önskan att gå efter det mest lyxiga foliofodralet för 11-tums iPad Pro är det väldigt svårt att se bortom Pad & Quills Oxford Leather. Omslaget visar elegant profil med amerikanskt fullkornsborsteläder och raffinerat hantverk.

Den marina nylonstygn berikar dess utseende och känsla ytterligare. UV-beständighetskvalitet spelar en avgörande roll för att förlänga livslängden på folioväska i Oxford Leather.

Med den halkskyddade läderstrukturen är det bekvämare att bära iPad Pro 11-tums. Den hållbara konstruktionen kan lita på att motstå slumpmässiga fall och ge surfplattan det skydd som behövs. Slutligen får du bara välja mellan varianter av whisky och kastanj.

USP: Amerikanskt fullkornsborsteläder

Kolla in Pad & Quill

2. ESR Urban Series

För mig är det som sticker ut i ESR Urban Series den smala och kompakta designen. Folioskyddet sitter snyggt runt 11-tums iPad, med de exakta utskärningarna som gör att du har snabb åtkomst till portar, högtalare och kamera.

Kåpan har två halkspår för att öka din tittarupplevelse. Det fungerar också med automatisk viloläge / väckning för att förbättra batteriets livslängd på din iPad

Det erbjuder också en säker plats för din Apple Pencil så att den kan stanna säkert. Skyddsmässigt kan ESR Urban Series motstå låg volympåverkan.

USP: Halkfria spår

Kolla in på Amazon

3. Contega Thin från Pad & Quill

Bli inte förvånad över att hitta ännu ett foliofall från Pad & Quill i denna sammanställning. "Contega Thin" har fått både klassen och den bedårande snygga designen att vara en förstklassig kostym för iPad Pro.

Kåpan passar fläckfritt runt surfplattan med de exakta utskärningarna som ger problemfri åtkomst till högtalarna och kameran. För att säkerställa att din mediatid förblir en bekväm upplevelse har ärendet ett självstödande stativ.

Contega Thin kan lita på att tåla låg påverkan och försvara din investering mot nötning. Finns i tre färger: Linne Grey, Charcoal och Cranberry.

USP: Formanpassad smal design

Kolla in Pad & Quill

4. Ztotop

Vill du presentera din 11-tums iPad Pro ett tunt omslag? Ztotop kan vara ett av de bättre alternativen.

Omslaget har PU-läder exteriör, medan insidan är gjord av mjuk mikrofiber. Trots att den är ganska snygg har den styrkan att skydda din tredje generationens iPad Pro från repor och mindre stötar.

Dra nytta av det trefaldiga stativet och titta på filmer och spela spel bekvämare. Stativet ger också förbättrad skrivvinkel. Dessutom kan du välja ditt favorit Ztotop foliofodral i fyra färger som svart, marinblått, lila och rosaguld.

USP: Tri-fold stativ

Kolla in på Amazon

5. MoKo

MoKo är ett av de ledande varumärkena för iPhone och iPad. Detta foliofodral till iPad Pro är tillverkat av premium PU-läder och mikrofiber för att säkerställa internt och externt skydd på din enhet. För att spara batteritid på din iPad Pro har MoKo gjort ett fodral som automatiskt väcker och sätter din enhet i vila.

Detta fodral stöder din Apple Pencil eftersom du kan para ihop och ladda din penna utan att ta bort fodralet. Det tunna och lätta fodralet lägger till minimal volym på din iPad Pro, som ser elegant ut trots att den är täckt med det här fodralet.

USP: Stark magnetisk adsorption

Kolla in på Amazon

6. FYY

FYY tillverkar lyxiga läderfodral för iPhone och iPad. För din iPad Pro har FYY skapat ett foliofodral av äkta kohudläder. Detta läderfodral framhäver fantastiskt hantverk från FYY-teamet, som har skapat detta 100% handgjorda fodral. Missa inte dess förstärkta sömmar som gör fodralet mer hållbart.

FYY har framgångsrikt stänkte färger på läderfodralet. Du kan välja vilket som helst fall i sju streckande färger. Varumärket har smart utformat det här fodralet för att sprida värmen så att din iPad Pro ger bättre prestanda.

USP: 100% handgjord

Kolla in på Amazon

7. ESR Intelligent Premium Business Case

Det är alltid fantastiskt att ha ett imponerande fodral till ett överkomligt pris. Detta erbjudande från ESR har kvaliteten för att ge många flaggskeppsfall lång tid men kommer till ett kompetent pris (20,99 dollar). Så om du vill ha en fin folioomslag utan att betala massor av pengar, håll det på din radar.

Väskan är huggen i konstläder och har ett stort fack där du kan behålla dina dokument. Tack vare handremmen är det bekvämare att hålla i surfplattan medan den används.

Det finns en säker hållare för Apple Pencil. Dessutom säkerställer halkspåren att din handsfree-upplevelse förblir en trevlig upplevelse.

USP: Extra ficka för dokument

Kolla in på Amazon

8. ProCase

ProCase folio-fodralet ser lite mer stiligt ut än dess motsvarigheter. Och det som hjälper det att fånga uppmärksamhet med lätthet är den genomskinliga ryggen som gör att iPad kan avslöja sin eleganta profil.

Den frostat ryggen kan hålla fingeravtryck och fläckar borta för att fortsätta att hålla dess klarhet vid liv. Med framsidan alltid redo att fungera som ett praktiskt stativ blir din FaceTime och filmtid kul.

Med möjligheten att stödja automatisk viloläge / väckningsfunktion spelar fodralet också sin roll i att öka batteriets livslängd på din iPad Pro 11. Slutligen kan ProCase skydda din surfplatta mot stötar och förhindra repor från att skada iPad-utseendet.

USP: Genomskinlig rygg

Kolla in på Amazon

9. Fintie

Välj detta folioomslag från Fintie för att ge din iPad en charmig look. Väskan är gjord av mjukt veganskinn och finns i flera färgglada mönster. Och de som har fått min uppmärksamhet är kärleksträdet, blå nyanser och djungelnatten.

För att säkerställa att iPad enkelt kan bekämpa normala stötar har tillverkaren använt mikrofiber i interiören. Utnyttja det självstödande stativet på bästa sätt för att förstärka både visning och skrivning. Dessutom låter Fintie dig också slå upp din Apple Pencil trådlöst.

USP: Vacker design

Kolla in på Amazon

10. PIXIU

Missa inte detta folioomslag från PIXIU om du älskar den fascinerande designen. Väskan är huggen i konstläder och har mjukt interiör för att absorbera stötar.

Trots att den har en tunnare design kommer den inte att låta din iPad skadas av slumpmässiga stötar eller skrapor. Eftersom den magnetiska stängningen stöder automatisk PÅ / AV-funktion förbrukas inte surfplattans batteri värdelöst.

När tiden kräver en sömlös videoklippning eller en snabbare skrivning, går framsidan lätt in i rollen som ett stativ. Slutligen är knapparna väldigt klickande, medan utskärningarna verkar vara på målet för full åtkomst.

USP: Charmig design

Kolla in på Amazon

11. Kacowpper

Till bara 12,59 dollar är Kacowpper relativt billig. Men när man tittar på vad omslaget ger till din iPad förtjänar det beröm.

Först och främst gillar jag dess snygga och kompakta design. Vidare kan du välja mellan sju vackra färgalternativ som hetrosa, röda, mörkblå och mer.

När vi pratar om andra funktioner har Kacowpper en stor ficka för att lagra kontanter och det finns tre platser där du kan behålla kreditkort. Det är inte allt, det har också ett användbart band som gör det lättare för dig att hålla iPad Pro.

USP: Kontanter och kortplatser

Kolla in på Amazon

12. JGOO

Älskar du retro design? Om ja, kommer du att hitta detta erbjudande från JGOO ett ganska bra alternativ.

Den bokformade designen ser snygg ut på den, medan den formanpassade strukturen ger iPad önskat skydd. Med den halkfria utsidan glider inte surfplattan ur dina händer.

Få ut det mesta av stativfunktionen för att använda din iPad i liggande läge. Apple Pencilhållare och handrem gör JGOO till ett mycket användbart folioskydd. Dessutom stöder detta fodral i retrostil livstidsgaranti.

USP: Retrostil

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens! Dags att skicka din feedback om ovanstående omslag.

Vad är din favorit?

Om din budget är flexibel och du inte vill ha något mindre än den allra bästa kostym, välj det lyxiga folioomslaget. Men om du vill få ut det mesta av båda världarna, gå till de prisvärda omslagen. Så allt beror på din smak och dina behov.

Du skulle gärna vilja ta en titt på följande inlägg också:

  • Bästa 11-tums iPad Pro skärmskydd
  • 12,9-tums iPad Pro 2018 skärmskydd
  • Bästa 12,9-tums iPad Pro 2018-ärmar

Vilket av ovanstående fall har du valt för din iPad? Dela dina tankar om dem nedan i kommentarerna.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found